Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ai-vreS: Ζάκης και Δισερής πλήρωσαν τη ... νύφη. Παύση από τα καθήκοντα και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον υπερ-Αντιδήμαρχο Θόδωρο Κυριακίδη αποφάσισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Ζάκης και Δισερής πλήρωσαν τη ... νύφη. Παύση από τα καθήκοντα και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον υπερ-Αντιδήμαρχο Θόδωρο Κυριακίδη αποφάσισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος 
Με χθεσινή απόφασή του ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος παύει από τα καθήκοντά τους, τους Αντιδημάρχους κ. κ. Ευθύμιο Δισερή και Δημήτριο Ζάκη! 

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρονται οι λόγοι που οδήγησαν το Δήμαρχο σ' αυτή την απόφαση.
Για τον μεν κ. Δισερή αναφέρεται ότι
"Το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος ∆ισερής Ευθύμιος αναχ ώρησε στο εξωτερικό χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσλειτουργίες και προβλήματα στα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του που του δόθηκαν βάσει της υπ. αριθ. 106/2016 Απόφασης του ∆ημάρχου Σερβίων – Βελβεντού αλλά δημιουργήθηκε πρόβλημα και στις λοιπές λειτουργίες του ∆ήμου που σχετίζονταν με αυτόν."
και για τον δε κ. Ζάκη ότι
"Το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Ζάκης ∆ημήτριος ασκούσε πλημμελώς τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσλειτουργίες στα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές που του δόθηκαν βάσει της υπ. αριθ. 2/2016 Απόφασης του ∆ημάρχου Σερβίων – Βελβεντού."


Περισσότερο παρασκήνιο και τους πραγματικούς λόγους αποπομπής των δύο Αντιδημάρχων θα έχουμε σε λίγο....


Παρά τον ενθουσιασμό που επιδεικνύεις στα κανάλια, Δήμαρχε, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας....

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν υπέρ γάντι δήμαρχο ρε παιδιά;Το βρεγμένο σπίρτο;Αυτόν τον ρωτάς κάτι και σε απαντάει μετά απο 2 ημέρες.Ποιόν υπερ-αντιδήμαρχο ρε παιδιά;Αυτός που πρώτος απο ολους έβριζε τον Κοσματόπουλο;Ρέ σε τί κοινωνία ζούμε;

Ανώνυμος είπε...

Otan den ta bgazoun pera rixnoun tis eythines alou

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΛΙΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΤΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΟΔΙΚΟ ΧΑΛΙ ΔΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ?? ΤΟ ΣΤΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΛΙΣΤΕΙΩΝ?
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΙΠΕΣΕ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ.

κος Λάζαρος είπε...

Αδύνατον πλέον για να διοικεί τον Δήμο ο κος Κοσματόπουλος! Ξέμεινε από Αντιδημάρχους! Δε γίνεται να διοικείται ολόκληρος Δήμος μόνο από τον Δήμαρχο (που είναι απών από τον Δήμο του, 22 ώρες το 24ωρο) και από έναν Αντιδήμαρχο (ομολογουμένως φιλότιμο,...αλλά μόνο έναν)!

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτήν η κατάσταση! Δεν βλέπει ότι δεν λειτουργεί πλέον τίποτα στον Δήμο του? Δεν καταλαβαίνει ότι οι δημότες του, δυσανασχετούν από την ανυπαρξία του Δημάρχου τους! Δεν αντιλαμβάνεται τα καθημερινά παράπονά τους! Κι αν δεν επιθυμεί να παραιτηθεί από μόνος του, δεν προβλέπεται κάποιος άλλος τρόπος να απομπευθεί από τους δημότες του?

Ανώνυμος είπε...

Η μαλιουρα επισης πληρωνεται αλλα ειναι απουσα. Καλα να παθετε

Ανώνυμος είπε...

Κοσματοπουλος ισον μηδεν. Να τον καμαρωνουν αυτοι που τον ψηφισαν Δεν προκειται να παραιτηθει. Το μονο που τον ενδιαφερει ειναι ο μισθος και το αυτοκινητο.

Ανώνυμος είπε...

οχι μονος του. μαζι με τις δυο συμβουλους την υπαληλο που κληρονομειτε απο δημαρχο σε δημαρχο και τον υπαληλο ξερολα που απο τη μια τον βριζει απο την αλλη τον υπακουει τυφλα. δυστυχως ο δημος μας καταστρεφεται απο τα δικα μας παιδια. ουτε με τους υπαληλους δεν μιλιετε ο δημαρχος με ολα αυτα

Δημοτης είπε...

Η επισημη εγκατάσταση ολιγαρχικου πολιτευματος (μην πω δικτατορια-τυρανια και παρεξηγηθώ) στο Δήμο Σερβιων- Βελβεντου. Πλέον ο Κυριακίδης έχει και προσωπική ευθύνη από σήμερα.
Ο χειρότερος των 325 δημαρχων της χωρας. Ο δημοκρατικό κόσμος των 15.000 κατοίκων τι κάνει; Πλήρη αποδοκιμασια από όλους παντού στο Δήμο. Ο απίθανος που έκανε την περιοχή μας περιμένουν στο πανελληνιο.
Go back Mr Kosmatopoulos η κ. ΑΛΙΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε ποτε στα χρονικά θα γραφτεί στην ιστορία και θα μείνει αξέχαστος μαζι του και ο κυριακιδης... ειναι και οι δυο τους στα χαμένα....

Ανώνυμος είπε...

Η ανύπαρκτοι1 κοσματοπουλος2 Δισερης3 ζάκης από Δευτέρα στους κινηματογράφους,,

Το Προφίλ μας