Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Βίντεο από τον αποχιονισμό της οδού 117 Εθνομαρτύρων στα Σέρβια


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό είναι καθάρισμα τότε είμαι ο Μέγας Ναπολέων.Δουλειές στο γόνατο πάμε και οτι πάρουμε, ολούρμο που λέμε στα μέρη μας.Τα πεζοδρόμια γεμάτα απο χιόνι και ο δρόμος παγοδρόμιο.Κατα τα αλλα ανάπλαση Σερβίων, τι να πεί κανείς και ποιόν να πρωτοβρίσει;Για αυτή την κατάσταση ποιός φταίει;Αυτοί που την μελέτησαν;Αυτοί που την σχεδίασαν;Αυτοί που την υλοποίησαν;Αυτοί που τηνδιαχειρίζονται;Ενα είναι το σίγουρο οτι δηλ.οι Σερβιώτες την πληρώνουν.Καημένα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να πάρεις ένα φτυάρι και να καθαρίσεις λίγο το πεζόδρομιο όλα ο δήμος πρέπει να σας τα κάνει χέρια δεν έχετε?......

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κατάλαβες εσύ;Μιλάω για μια μόνιμη κατάσταση οσες φορές θα χιονίζει και στο κέντρο της πόλης θα υπάρχει μόνιμο πρόβλημα που δεν λύνεται με το φτυάρι και την σκούπα.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτός ο αποχιονισμός της 117 Εθνομαρτύρων και της Κάρπου είχαν γίνει από την πρώτη μέρα της χιονόστρωσης, δεν θα είχαν δημιουργηθεί τόσο μεγάλα προβλήματα μέσα στην πόλη μας.
Το ίδιο βέβαια και σε μεγαλύτερο μάλιστα βαθμό ισχύει και για τους δρόμους εκτός ανάπλασης όπου τα πράγματα είναι πιο εύκολα.
Όσο για τα πεζοδρόμια, ο αποχιονισμός τους είναι ευθύνη των οικοδομών (όπου αυτές υπάρχουν). Ας ρίξουμε και καμιά φτυαριά μπροστά από την αυλή μας. Μην τα περιμένουμε όλα από τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.Καταθέτεις την αλήθεια και βρίσκεις τον μπελά σου.Τόση μιζέρια πιά; Οι κεντρικοί δρόμοι της ανάπλασης λόγω πέτρας δεν πέφτει αλάτι,ώς εκ τούτου όταν ειδικά έχει παγωνιά είναι κίνδυνος-θάνατος.Τα πεζοδρόμια αν παγώσουν το ίδιο,αντε να πέσει φτυάρι και πού θα το ρίχνει κάποιος το χιόνι στον διπλανό του;Εδώ δεν είναι αυλή να μαζεύεις το χιόνι σε βουναλάκια που λέμε αλλά πεζοδρόμια με μαγαζιά το ενα δίπλα στο άλλο.Σε άλλους Δήμους περνάνε τα συνεργεία σπάνε το πάγο σε πεζοδρόμια ή δρόμους και τον μαζεύουν σε καρότσες αυτοκινήτων που ακολουθούν τα συνεργεία.Αυτή είναι αντιμετώπιση της κατάστασης κύριοι και όχι το φτυάρι και τα βουναλάκια.Αρα είμαστε ανέτοιμοι σαν Δήμος να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση,αυτή είναι η αλήθεια.

Το Προφίλ μας