Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Διαγωνισμός για την κατασκευή του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ

Ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ, με προϋπολογισμό 482.553,55 Ευρώ. Το έργο ανήκει στην κατηγορία Υδραυλικών έργων ή στην κατηγορία Η/Μ έργων.
   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν, τα τεύχη για τη δημοπράτηση του έργου, από τα Γραφεία Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, οδός Α. Παπανδρέου (κτίριο πολιτιστικού κέντρου Σερβίων)
Σέρβια, Πληροφορίες Αγγέλη Ειρήνη τηλ.: 2464500563. Για την παραλαβή των τευχών, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 5 ΕΥΡΩ, εκτός αν ο ενδιαφερόμενος αναλάβει με δαπάνη και επιμέλειά του την αναπαραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα, να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης στα γραφεία της αναθέτουσας αρχής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω στοιχεία και ταχυδρομικά, εφόσον τα ζητήσουν έγκαιρα και εμβάσουν, κατόπιν συνεννόησης με την Αναθέτων Φορέας, πέραν της αναφερομένης στο πρώτο εδάφιο δαπάνης και τη δαπάνη της ταχυδρομικής αποστολής τους. Ο Αναθέτων Φορέας αποστέλλει τα ζητηθέντα στοιχεία μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας και χωρίς να φέρει ευθύνη για την έγκαιρη άφιξη τους στον ενδιαφερόμενο.
   Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την 26/09/2017 οι αναθέτουσες αρχές παρέχουν σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και οποιαδήποτε σχετικά δικαιολογητικά, το αργότερο στις 29/09/2017.
  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 03/10/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. Η επιλογή του Αναδόχου, θα γίνει σύμφωνα με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού με κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από
οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). Η οικονομική προσφορά των διαγωνιζομένων, θα συνταχθεί και υποβληθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 95 παρ. 2.(α) του ν.
4412/2016.
Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Αθανάσιος ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΧΕΙΩΝ
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
ΣΧΕΔΙΑ

3 σχόλια:

Ο γνωριζων είπε...

Προκειται για ενα εργο με μηδενικη συμμετοχη του Δημαρχου (δεν ασχολειται με υποδομες, μονο με μεγαλοεπενδυτες).
Αλλοι το πρετοιμασαν, αλλοι το σινιαρισαν και αλλοι το δρομογησαν. Και αυτοι τωρα ειναι στην αλλη πλευρα, αλλα θα ικανοποιηθουν περισσοτερο με την υλοποιηση του. Μακαρι να ολοκληρωθει σωστα το συντομοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Το έργο μελετήθηκε και ωρίμασε επί της δικής μας θητείας, με περιβαλλοντική μάλιστα αδειοδότηση. Υποβλήθηκε ως πρόταση στο νέο ΕΣΠΑ, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, με την φροντίδα του εντεταλμένου συμβούλου κ. Ζορμπά Μ..
Έτσι είναι το σωστό. Κάθε δημοτική αρχή χτίζει δημιουργικά πάνω στην προηγούμενη, αξιοποιώντας οτιδήποτε θετικό βρήκε και δεν μηδενίζει το έργο των προηγούμενων.
Αν είχαμε ακολουθήσει αυτόν τον κανόνα ο τόπος μας θα ήταν αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Μ. Ζορμπάς

Πράγματι πατώντας στην περιβαλλοντική αδειοδότηση, είχαμε την πρόταση κατά 90% έτοιμη από την προηγούμενη θητεία. Απλά ως οφείλαμε, εντάξαμε με αποφ. ΔΣ τις υπολοιπόμενες μελέτες που εκκρεμούσε η χρηματοδότηση στο ΕΑΠ. Αυτές έχουν εξοφληθεί και σε άμεση συνεργασία με το μελετητή, κάναμε τις διορθώσεις-προσθήκες που απαιτούνταν σε συνεργασία με τους ειδικούς της επιτροπής αξιολόγησης.
Τώρα θα αναμένουμε την επιλογή αναδόχου και θα βοηθήσουμε στην άρτια εκτέλεση του έργου με τελικό αποτέλεσμα την υδροδότηση του οικισμού επιτέλους, μετά από εννιά χρόνια. Όταν ολοκληρωθεί και αυτό, θα έχουμε την ικανοποίηση ότι κάτι καλό προσφέραμε στον συγκεκριμένο οικισμό συνολικά ως Δήμος. Αυτός πρέπει να είναι ο πιο μακροχρόνιος στόχος ανεξαρτήτου αρχής και προσώπων, η βελτίωση των υποδομών στις κοινότητες του Δήμου.

Το Προφίλ μας