Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Περιοδεία του ΚΚΕ στους Αγ. Αναργύρους Αμυνταίου

Τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων στο Αμύνταιο Φλώρινας, ο οποίος έχει προληπτικά εκκενωθεί μετά την αποκόλληση τεράστιων εδαφικών μαζών που σημειώθηκαν στο Ορυχείο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ το πρωί του Σαββάτου 10 Ιούνη, επισκέφτηκε την Κυριακή 11 Ιούνη ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος. Στην περιοδεία συμμετείχαν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Βήττας και Βασίλη Καρατζίδης, ενώ στη διάρκειά της έγινε συνάντηση με την Επιτροπή Κατοίκων του Οικισμού.
Στη συνάντηση, η Επιτροπή ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την αποκόλληση των εδαφικών μαζών στο ορυχείο και των ζημιών που υπέστη ο οικισμός (ρωγμές σπιτιών, δίκτυα ύδρευσης και ρεύματος, καθώς και οδικό δίκτυο).
Από την πλευρά του, ο Σάκης Βαρδαλής σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι στο πλευρό των κατοίκων στηρίζοντας τα αιτημάτων που διεκδικούν, ενώ υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει φέρει στη Βουλή το ζήτημα της μετεγκατάστασης των οικισμών στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και  Φλώρινας από την εξορυκτική δραστηριότητα της ΔΕΗ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας