Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Πρωτοβουλία τους Δημάρχου Κοζάνης για συνάντηση όλων των δημάρχων κατά μήκος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού

Συνάντηση όλων των Δημάρχων κατά μήκος της Εγνατίας οδού για το θέμα των διοδίων θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στην Καβάλα ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης. Ο κ. Ιωαννίδης εξήγησε πως απαιτείται ενημέρωση και συντονισμός της δράσης των δήμων ούτως ώστε να δρομολογηθούν ενδεχόμενες ενέργειες των δήμων κατά μήκος του μεγάλου αυτοκινητοδρόμου. Εκφράζοντας την εκτίμηση του για την τοποθέτηση των διοδίων ο κ. Ιωαννίδης
επεσήμανε πως η συγκεκριμένη κίνησης –απαίτηση προέρχεται από το γεγονός να γίνει πιο ελκυστική για τους επενδυτές που θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και λιγότερο για την συντήρηση και λειτουργία της, το αντίτιμο της οποίας θα λειτουργούσε ανταποδοτικά στους πολίτες. Όσον αφορά την λειτουργία αναλογικών διοδίων ο ίδιος τόνισε πως καταρχήν δεν είναι αρνητικός καθώς επέρχεται τρόπον τινά και η δικαιοσύνη, ωστόσο το όλα τα θέματα των διοδίων είναι θέματα συλλογικών αποφάσεων της αυτοδιοίκησης.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου