Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Πότε θα αποκατασταθούν οι προστατευτικές πλαϊνές μπάρες, στη διασταύρωση Αιανής - Καισαρειάς;

Κλείνοντας την παρουσίαση του τροχαίου ατυχήματος, που είχε συμβεί στην επίμαχη διασταύρωση προς Καισαρειά – Αιανή (έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα στο σημείο αυτό), μετά την έξοδο από τη γέφυρα Ρυμνίου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, με -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές του οχήματος και ξήλωμα περίπου 12-15 μέτρων προστατευτικών μεταλλικών μπαρών του πλαϊνού στηθαίου πάνω στη στροφή, είχαμε διαρωτηθεί «να δούμε τώρα πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές στο πλαϊνό στηθαίο…».
Πέρασαν από τότε περισσότεροι από 4 μήνες και δεν έγινε απολύτως τίποτε… Πέρα βέβαια από τη βασική έλλειψη των προστατευτικών μπαρών ασφαλείας όλο αυτό το διάστημα, δεν έχουν διευθετηθεί στοιχειωδώς κάποια επικίνδυνα σημεία που προεξέχουν (κολονάκια, λάμες, τσιμέντα, ως
φωτο).
Τι δικαιολογίες να υπάρξουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας; (αν ήταν έστω και μικρό τεχνικό έργο -πχ Χάντακας, λίγο πιο πάνω-, θα λέγανε ότι απαιτείται μελέτη, χρονοβόρα διαδικασία διαγωνισμού, κλπ. Εν προκειμένω τι;).
Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε στο θέμα…
mikrovalto.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου