Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική συμπαράταξη: Κάλεσμα συμμετοχής στην περιφερειακή συνδιάσκεψη, την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης

·       Προγραμματικό- Συντακτικό
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
 Αθήνα 30 Ιουνίου-1-2 Ιουλίου 2017

·         Περιφερειακή ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
 Κοζάνη 18/06/2017
Αίθουσα: ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ
Ώρα έναρξης 11:00 π.μ.
 

       ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ προσκαλεί τους πολίτες της περιοχής στον προσυνεδριακό μας διάλογο στο πλαίσιο του Συνεδρίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Πρόκειται για ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ διαδικασία ενημέρωσης για τις προγραμματικές μας θέσεις αλλά και διαδικασία κατάθεσης προτάσεων προκειμένου η περιοχή αλλά και η πατρίδα να κάνουν γοργά ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Στην  συνδιάσκεψη συμμετέχουν με ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλή της  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. Φώφης Γεννηματά, οι ΦΟΡΕΙΣ της περιοχής με ΛΟΓΟ και κατάθεση υπομνημάτων, όπου στο πλαίσιο του συνεδρίου να αποτελέσουν θέσεις της παράταξης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την Πολιτική εισήγηση στην περιφερειακή μας συνδιάσκεψη θα παρουσιάσει ο κ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ  πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Σας περιμένουμε στη συνδιάσκεψη προκειμένου όλοι μας να κατακτήσουμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ γνώση για να είμαστε ΟΛΟΙ μας ουσιαστικότεροι και πιο αποτελεσματικοί.

                                                  
Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου