Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δείτε την εκπομπή «Έκτακτη Έκδοση» του Top Channel για τις δραματικές εξελίξεις στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού-Δεν πήγε τελικά ο δήμαρχος Α.Κοσματόπουλος

Από το kozanimedia.gr






Δείτε το βίντεο:

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε δήμαρχε γιατί δεν πήγες θα γελάγαμε λίγο δεν εστελνες τουλάχιστον τον μασκαρά η τον φουρφουρη

Ανώνυμος είπε...

Αδυναμία διοίκησης λέει ο κωνσταντοπουλος... Καλα σε είδαμε κ σενα τι έκανες κωνςταντοπουλε.. Ρε ξυπνήστε όσο πόλεμο κ να μας κάνετε δεν μας ρίχνετε... Με τιμή Δύναμη ευθύνης... Καλη σας μερα απο το Βελβεντό!!!

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει γελάσαμε αρκετά με τον δικό σας τον πρώην δήμαρχο/ αυτός που περνούσε απο τη λαϊκή τις δεύτερες και δεν έλεγε μια καλημέρα στον κόσμο/ και τωρα ξαφνικά τα τελευταία 2/5 χρονια έγινε άλλος άνθρωπος όχι μόνο καλημέρα μας λέει αλλά παππούδες και γιαγιάδες απο το κοντό μας παει... Ο κόσμος νομίζετε οτι τρώει δεν ξέρω και γω τι... Αλλά όπως και να έχει μεγάλε δεν πρόκειται να ξανα βγεις δήμαρχος στα Σερβία...

Ανώνυμος είπε...

o fourfouris epine ta potakia tou pou na vri hrono gia na paei stin ekpompi.

Ανώνυμος είπε...

Τι να σας ρίξουμε που πέσατε μόνοι σας, ρε 11.41
Αδυναμία και ανευθυνότητα λέγεστε πια.

Ανώνυμος είπε...

11:54 μάθε πρώτα να γράφεις κ άσε τον φουρφουρι/ και τον μανούρι ανορθόγραφε... Την επόμενη χρονια να πας να σε κεράσει ένα Καμπάρι σόδα κι οτι άλλο αγαπάς..

Ανώνυμος είπε...

αφού ήταν Γρεβενά ο δήμαρχος, πως να ήταν και Κοζάνη

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το οτι δεν εκπροσωπηθηκε η συμπολιτευση. και ενταξει ο γιατρος
ο ζυγουρης που θελει να εχει και σημαντικο ρολο, που θελει να βγει και βουλευτης που κρυφτηκε; αυτη ειναι αναληψη ευθυνης; αυτο ειναι σοβαρος και συνεπης και υπευθυνος;
αντε ρε ολοι μαζι δεν φτιαχνεται ενας σοβαρο αυτοδιοικητικο

Ανώνυμος είπε...

και κατι ακομα.δεν υπαρχει κανενας κατοικος των σερβιων ή του βελβεντου που να θεωρει οτι ο γιατρος καταλαβε ή ξερει ή ηξερε οτιδηποτε απο αυτα που ειπανε ο κωνσταντοπουλος ο ζορμπας και ο λιακος. το ερωτημα λοιπον ειναι εαν οντως καποια χρεη δεν εχουν καταγραφει.και ποιοι το εκανα; το εκαναν οι υπηρεσιες του δημου; απο μονες τους δηλαδη δεν κατεγραψαν χρεη ως οφειλουν ή εκτελούσαν εντολές κάποιου και ποιου;

Ανώνυμος είπε...

ο φουρφουρηs για βουλευτηs!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μ αυτον το δημαρχο που βγαλατε καλα να παθετε κι εσεις και μεις μαζι σας!!και λεγαμε ... Βγαλτε τον κωνσταντοπουλο που ειναι διπλωματης ο ανθρωπος και διοικητης!!εσεις λεγατε οοοοχι...δεν με λεει καλημερα στο παζαρι!!αντε να μην πω τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο 5:51 είδαμε και αυτόν που τον έφεραν ουρανοκατέβατο αυτόν τώρα που τον βρίσκουν να τον που καλημέρα έρχεται καμία φορά στα Σερβια δήμαρχος έξ´αποστασεως είναι .αρε Κωσταντοπουλε που είσαι να βάλεις μια σειρά γιατί θα τα ρημάξουν όλα

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε εσύ μιλάς για απαράδεκτες συμπεριφορές του Κοσματόπουλου;Υπάρχουν ναι η οχι Δημότες που δεν σε ψήφισαν και δεν τους λες ουτε ενα ΓΕΙΑ:Ασε λοιπόν την υποκρισία και εσύ το ιδιο είσαι.

Ανώνυμος είπε...

2:09 δεν ειχε καμμια δουλεια στα γρεβενα. Στα δικα μας προβληματα επρεπε να ειναι παρων.. Ευτυχως που τον προλαβε ο Δασταμάνης και βγηκε δημαρχος γρεβενων...αλλιως.... Κατακαημενα γρεβενα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μια απορία: Εντάξει, ο δήμαρχος είναι άχρηστος , ανύπαρκτος, αστοιχείωτος, φαντασιόπληκτος και ό,τι άλλο, πιθανόν να του καταλογίσει κανείς από τη μέχρι τώρα δράση και εμφάνισή του. Ο Δήμος δεν έχει Διευθυντή να συντονίσει τις Υπηρεσίες μεταξύ τους , ώστε να δουλέψουν οι υπάλληλοι και να εκδώσουν τους λογαριασμούς της ύδρευσης , να υποχρεώσει τον καθ΄ύλην αρμόδιο να δώσει τα σωστά στοιχεία για τη σύνταξη ειλικρινούς προϋπολογισμού και γενικά ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ώστε ο κάθε υπάλληλος να κάνει τη δουλειά του; Μήπως εκτός από το Δήμαρχο είναι ανίκανος και ο Διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και πρέπει να αξιολογηθεί -όχι με τα τυχόν πτυχία του- αλλά με την ικανότητα και διάθεσή του για διοίκηση;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ; ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαμεεεε..... Αντε παλι με αυτο το ΓΕΙΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε κούρασαν τα ΓΕΙΑ φιλαράκι;Δυό αναφορές εγιναν και σε κούρασαν;Τότε τι να πούμε και εμείς που κάθε λίγο και λιγάκι προβάλετε τον Κωνσταντόπουλο;Ετσι ο Κωνσταντόπουλος αλλοιώς ο Κωνσταντόπουλος απο εδώ ο Κωνσταντόπουλος απο εκεί ο ΚωνσταντόπουλοςΑμάν φτάνει ΕΛΕΟΣ.Πάει αυτός ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΓΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ.......ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

10:16 μαζι με τον κωνσταντοπουλο τελειωσες κι εσυ μαζι του...παρτο χαμπαρι...εσυ ηθελες να ριξεις το δημο σ αυτο το σημειο, εγω ομως τι σου φταιξα??

Ανώνυμος είπε...

11.35 χαμένο τόχεις το γουμάρι;

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα ας γελασουμε!ο δημαρχος σου τα μαθαινει αυτα?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΕΛ ΜΕ 4 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΝΤΟ;ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιον να βάλουμε? Τον λιακο με το σπινθηροβολο βλέμμα του?

Ανώνυμος είπε...

Ολους μαζί αυτό δεν είναι το σωστό;Αλλα εσείς ξέρετε μόνο απο σκοπιμότητες μα σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ μας τώρα δηλαδή έχετε να προτείνετε κανέναν άλλον για Δήμαρχο εκτός Κωνσταντόπουλου. Ορίστε κύριοι συνομιλητές καταθέστε προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος πιο ικανός από τον Κωσταντοπουλο εδώ που τα λέμε για να βάλει μια σειρά στο δήμο

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ;ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.....ΤΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ.

Το Προφίλ μας