Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Από μια…κλωστή ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού-Μέχρι το μεσημέρι διορία στο δήμαρχο να υπογράψει τη δημόσια δήλωση «μετάνοιας»

Από το kozanimedia.gr
Από μια…κλωστή κρίνεται, πλέον, το μέλλον του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, καθώς σήμερα το μεσημέρι ουσιαστικά λήγει η άτυπη προθεσμία που έχει δοθεί από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης στο δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο, προκειμένου ο ίδιος να βάλει την υπογραφή του κάτω από την περίφημη, πλέον, δήλωση «μετάνοιας» και αποδοχής μιας σειράς ζητημάτων που του έχουν θέσει.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Kozanimedia το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στα Σέρβια, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά (ο οποίος, σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες εξεύρεσης λύσης), κατά τη διάρκεια της οποίας δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία όλων των πλευρών. Ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος μέχρι και χθες το βράδυ φερόταν αποφασισμένος να μη βάλει την υπογραφή του και να μην αποδεχθεί το «τελεσίγραφο» της πλειοψηφίας των δημοτικών του συμβούλων, με τους περισσότερους να εκτιμούν πως η όλη κατάσταση θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Ωστόσο, με βάση τα όσα τραγελαφικά έχουμε δει στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού εδώ και δυο χρόνια, ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει τη συνέχεια και όλα τα ενδεχόμενα φαντάζουν πιθανά, την ώρα, πάντως, που ο προϋπολογισμός του 2017 δεν έχει ακόμη ψηφιστεί και το Δήμο να βρίσκεται, κυριολεκτκά, στον «αέρα».
Π.Π.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν η περιοχή μας να εξαρτάται απο αυτόν τον ανισόρροπο? Διωξτε τον με τις κλωτσιές απο την πολη μας ωστε να ξεκινήσει και πάλι να λειτουργεί ο δήμος

Ανώνυμος είπε...

Εσένα Πλακεντα και σένα Καρυπιδη τι σας έχουμε; Προϊσταμένους; Γιατί χάνετε τη μύτη σας παντού; τώρα σας ενιαξε ο Δήμος; δύο χρόνια δεν βλέπετε τα χάλια; τι προσφέρετε δηλαδή τώρα; κάλυψη στον ακατονομαστο; θα καλοπέρασετε μάγκες αργότερα. ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. σωτήρες του γλυκού νερού.

Ανώνυμος είπε...

τι δημαρχος ειναι αυτος

Ανώνυμος είπε...

οτι νανε

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον διοίκηση. Ολα έχουν διαλυθεί. Σε κανένα άλλο δήμο δεν υπάρχει τέτοιο διοικητικό χαλι. Ο δήμαρχος ανίκανος σε όλα. Δεν τον νοιάζει τίποτα. Και η κοινωνία υπνωτισμενη. Κανείς δεν αντιδρά. Δυστυχώς οι πολίτες νοιωωθουν στο πετσί τους το χάος στο δήμο

Κανένας δεν αγχώνεται. Και το 2017 προμηνύεται η χειρότερη χρονιά για τα Σερβία...

Το Προφίλ μας