Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ανακαλεί δημόσια τις δηλώσεις του για τον ΑΣΕΠΟΠ ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθ. Κοσματόπουλος!

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ Κοζάνης

Δημόσια δήλωση Αθανάσιου Κοσματόπουλου σχετικά με την αγωγή του ΑΣΕΠΟΠ 

Αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις μου που έλαβαν χώρα σε διάφορους τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας και οι οποίες σχολιάζουν και αναφέρονται στα τεκταινόμενα της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, σχετικά με τη δράση και τη διαχείριση του Αγροτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΑΣΕΠΟΠ) ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ “Η ΕΝΩΣΗ” ΣΥΝ.Π.Ε.», που δραστηριοποιείται δυναμικά στην περιοχή μας, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τα αναφερόμενα σε αυτές οφείλονται καθαρά και μόνο σε λανθασμένη πληροφόρηση, σχόλια και παρατηρήσεις τρίτων, τις οποίες δεν υιοθετώ.
Η δική μου πολιτική αλλά και αυστηρά προσωπική άποψη είναι ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός
με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΑΣΕΠΟΠ) ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ “Η ΕΝΩΣΗ” ΣΥΝ.Π.Ε.», αποτελεί τον οικονομικό κορμό του τόπου μας και δίνει ανάσες ζωής στις οικογένειες του Βελβεντού και του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού εν γένει, καθώς αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η οικονομία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού θα είχε σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας χωρίς την ύπαρξή του.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΑΣΕΠΟΠ) ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ “Η ΕΝΩΣΗ” ΣΥΝ.Π.Ε.» είναι ένας Αγροτικός Συνεταιρισμός, γνωστός στο πανελλήνιο, αλλά και πέραν των συνόρων, για τα άριστα ποιοτικά του προϊόντα, τον ορθολογικό τρόπο οργάνωσής του και τις πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόζει για την περαιτέρω ανάπτυξή του, κάτι που τον καθιστά πρότυπο συνεταιρισμού και παράδειγμα προς μίμηση για υπό σύσταση και εν ενεργεία Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Η πολιτική του εν λόγω Αγροτικού Συνεταιρισμού χαράζεται από άξιους Συμβούλους, που λογικό είναι να προασπίζουν και να μάχονται αδιαλείπτως και αποκλειστικά για το συμφέρον των 400 μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού και των οικογενειών αυτών. Κάθε τι που θα εμπόδιζε την πρόοδο και ευημερία ενός τέτοιου πρότυπου Αγροτικού Συνεταιρισμού θα ήταν άκαιρο και άτοπο. Η δράση και διαχείριση του συγκεκριμένου Αγροτικού Συνεταιρισμού διέπεται από κανόνες νομικούς και ηθικής τάξεως.
Εξ’ άλλου δύναμαι να γνωρίζω ότι οι κινήσεις του εν λόγω Αγροτικού Συνεταιρισμού διέπονται από καλά μελετημένα επιχειρηματικά σχέδια που ακολουθούν όλες τις νόμιμες οδούς. Κατά συνέπεια, εάν κάτι ερμηνεύτηκε λανθασμένα στις δημόσιες δηλώσεις μου, επ’ ουδενί και με οιοδήποτε τρόπο δεν σχετίζονται με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΑΣΕΠΟΠ) ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ “Η ΕΝΩΣΗ” ΣΥΝ.Π.Ε.», και είμαι εκ των πραγμάτων εις θέση να το ανακαλέσω και το πράττω με την παρούσα.

 Αθανάσιος Κοσματόπουλος
          Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα. Αρχισε να φυλάει τον ένα μετά τον άλλο στούμπο. Τι έγινε μάγγα που τα έκοβες χοντρά ; στα τέσσερα ; έχουμε και συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η απόλυτη ξεφτίλα. Και αν και άλλοι που τους συκοφάντησε είχαν το κουράγιο και το θάρρος να του ασκήσουν αγωγή συνέχεια θα είχαμε δηλώσεις μετανοίας.

Ανώνυμος είπε...

"μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τα αναφερόμενα σε αυτές οφείλονται καθαρά και μόνο σε λανθασμένη πληροφόρηση, σχόλια και παρατηρήσεις τρίτων",
γιατί δεν μας λες και ποιοι είναι αυτοί οι τρίτοι που σε έβαλαν να τα λες;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ
ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕ

Το Προφίλ μας