Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Βοΐου: Έκκληση για υιοθέτηση σκύλων

 Ο Δήμος Βοΐου και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ» κάνουν έκκληση προς τους φιλόζωους της πόλης της Σιάτιστας, σε όσους διατηρούν φάρμες  γουνοφόρων ζώων ή ζώων παραγωγής γάλακτος   ή κρέατος, να προβούν στην υιοθεσία τεσσάρων σκυλιών.

Τα σκυλιά βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας και παρόλο που είναι φιλήσυχα, η θέαση τους  προκαλεί φόβο σε ορισμένους γονείς και παιδιά. Πρόκειται για τρία αρσενικά και ένα θηλυκό, τα οποία είναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα.
Ας δείξουμε σαν κοινωνία την ευαισθησία μας και προς την μια πλευρά ( τη φιλοζωική ), αλλά  και προς την πλευρά του σχολείου, το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα κι ας δώσουμε άμεσα λύση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου  Μπούρτσο Αθανάσιο 6976571536 και Κατσαώρα Μιχαήλ 6979672016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου