Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Βοΐου: ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΑΝΩ ΒΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Μετά τα τελευταία κρούσματα καύσης κάδων απορριμμάτων από στάχτες, ενημερώνουμε τους δημότες και παρακαλούμε για την τήρηση των παρακάτω:
-          Απαγορεύεται η ρίψη στάχτης στους κάδους διότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. .
-          Η ρίψη στάχτης πρέπει να γίνεται πάντα μέσα σε σακούλες, αφού πρώτα κρυώσει, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρανάφλεξης.
-          Απαγορεύεται η ρίψη απορριμμάτων σε γεμάτους κάδους.
-          Η ρίψη απορριμμάτων να γίνεται πάντα μέσα σε σακούλες απορριμμάτων.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Δήμος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην εφαρμογή αυστηρών μέτρων και επιβολή κυρώσεων για τους παραβάτες.
Η καθαριότητα της πόλης και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεχή συνεργασία πολιτών - κατοίκων και του Δήμου.
Παρακαλούμε πολύ σεβαστείτε το περιβάλλον.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας

_____________________________________________________________________________________ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΑΝΩ ΒΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι παρουσιάστηκε σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Άνω Βοΐου και κατά συνέπεια οι περιοχές Νεάπολης, Τσοτυλίου και Πενταλόφου  δεν μπορούν να υδροδοτηθούν. Η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί από τα συνεργεία της ΔΕΗ μέχρι το μεσημέρι. Η υδροδότηση των περιοχών αυτών θα επανέλθει μέχρι το απόγευμα.
Παρακαλούμε για την κατανόηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου