Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Βαριά υποννούμενα από τον Δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού για δημοτικούς συμβούλους!

Βαριά υποννοούμενα άφησε πριν από λίγο και μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης για την ψηφοφορία του προϋπολογισμού ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος. 
Παρουσία δημοτικών συμβούλων και πολιτών, αναφερόμενος στην προσυνεδρίαση του συνδυασμού του, είπε ότι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι τον επισκέφτηκαν και ζήτησαν ανταλλάγματα για να υπερ-ψηφίσουν τον προϋπολογισμό!
Η αναφορά του δεν περιείχε ονόματα συμβούλων αλλά άφησε να εννοηθεί ότι οι συγκεκριμένοι ζήτησαν οικονομικά ανταλλάγματα εκβιάζοντας ουσιαστικά το Δήμαρχο με την ψήφο τους. 
Αναμένουμε την απάντηση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων... 




15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά δεν δίνουν καμία σημασία σε αυτά που λέει ο Δήμαρχος ούτε Σύμβουλοι ούτε Πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τα ανταλλαγματα γεροξεκουτη δεν ηταν οικονομικα αλλα ηθικα..οπως να ζητησεις συγνωμη και να δουλεψεις...οσον αφορα τον προυπολογισμο να ξερετε οτι αν ερθει επιτροπη και μπουμε σε μνημονιο οπως λενε οι προμηθευτες πληρωνονται κανονικα και τα ληξιπροθεσμα ΑΜΕΣΑ...οχι οπως τωρα που περιμενουν τον δημαρχο-οικονομικων

Ανώνυμος είπε...

dimarxe ean thelis na kanis ena kalo ston dimo ine na parethithis.iparxoyn atoma ikana ston sindiasmomas poy mporoyn na litoyrgisoyn to dimo.kataleveto epiteloys.

Ανώνυμος είπε...

και ο δημος να μπει σε μνημονιο δεν ειναι και τοσοοοοοοο κακο. ισα ισα θα μπουν καποια πραγματα σε σειρα που τωρα δεν ειναι. καποιον τα μπατζακια θα παρουν φωτια, ψωρια που ο δημαρχος θα πλερωσει το νερο. !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο Πλιάτσος και ο Πιτσιάβας να υπερασπιστούν τον Δήμαρχο; Μόνο από την εκπομπή τους ξέρουν να λένε ότι θα ψηφιστεί ο προυπολογισμός.

Ανώνυμος είπε...

DEN XRIAZETE PITSIABAS KAI PLIATSOS.........YPARXEI AI BRES POY AGAPA THN PERIOXH

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΎΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ & ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στις Δημοκρατικές Κοινωνίες η πλειοψηφία Κυβερνά και η Αντιπολίτευση Αντιπολιτεύεται .
Τόσο απλό.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ & ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά.
Αλλα δεν μπορεί να ζητάει κανείς από την αντιπολίτευση να καταθέσει προϋπολογισμό.
Δεν γίνεται.
Μπορεί και πρέπει να κάνει προτάσεις. Όπως άλλωστε κάνει η Αξ. Αντιπολίτευση στα Σέρβια … αλλά δυστυχώς δεν εισακούεται

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε το σβαιρκο σας και μάθετε να γράφεται ελληνικά αγράμματη.... Διαβάστε κανένα βιβλίο να μορφωθειτε και μετά ασχολείστε με το δήμαρχο... Αμόρφωτη σωτήρες του πληκτρολογίου...,

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, αν περάσει ο προϋπολογισμος της αντιπολίτευσης τότε θα πρέπει να παραιτηθεί ο Δήμαρχος και να αναλάβει η αντιπολίτευση...
Το πρόβλημα είναι τόσο ο δήμαρχος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι του. Δεν τους νοιάζει ο τόπος μας

Ανώνυμος είπε...

χαχα 12¨20 σβαιρκο!!!!!αγραμματη !!!!!!kai ala pola. malon ta vivlia pou diabazes ta kratouses anapoda.(min krinis gia na min krithis)

Το Προφίλ μας