Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος Πρόσκληση συναίνεσης και συνεργασίας

19 Ιαν 2017
 Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες, ουδέποτε τέθηκε σε μένα διορία από τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους προκειμένου να υπογράψω δήλωση μετάνοιας. Οι μεταξύ μας συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, έγιναν σε κλίμα συναίνεσης και με διάθεση να επιλυθούν τα προβλήματα του Δήμου, καθώς διάγουμε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη.
Με τους συμβούλους της παράταξής μου ξεκινήσαμε μαζί, κάναμε έναν εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα και επιτύχαμε μια μεγάλη περίοδο άριστης συνεργασίας, κατά την οποία όλοι συνεργασθήκαμε και εργασθήκαμε εξαιρετικά ο καθένας από τη θέση που είχε αναλάβει με αποκλειστικό σκοπό τη σωστή λειτουργία του Δήμου και την αναπτυξιακή του πορεία.
Πολύ δε περισσότερο από συνεργάτες είμαστε φίλοι. Κάναμε λάθη σαφώς, αλλά δεν υπήρχε ποτέ σκοπός να προσβάλλουμε ή να θίξουμε σε καμία περίπτωση ο ένας το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα του άλλου. Μας ενώνουν πολλά και κυρίως η εντολή που λάβαμε από τους πολίτες του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού για την από κοινού διοίκηση του Δήμου.

Η ορθή και με διαφάνεια διαχείριση των οικονομικών του Δήμου αποτέλεσε εξαρχής το κοινό μας μέλημα και σκοπό, καθώς παραλάβαμε έναν Δήμο με πολλά χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες. Μέσα στα πλαίσια της ορθής αυτής διαχείρισης εντάσσεται και η ψήφιση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2017, η οποία πρέπει να αποτελέσει το βασικό μας μέλημα και υποχρέωσή μας απέναντι στους πολίτες προκειμένου να λειτουργήσει ο Δήμος σωστά και όχι σημείο μεταξύ μας σύγκρουσης. Είναι ζήτημα το οποίο απαιτεί ορθολογισμό, συναίνεση και αίσθηση ευθύνης. Το βασικό μου μέλημα είναι αυτό.
Εξάλλου σε αντίθετη περίπτωση οι αρνητικές συνέπειες θα επέλθουν στο σύνολο των δημοτών.
Τέλος, πέρα από την ανάγκη από κοινού διαχείρισης του εξαιρετικά σπουδαίου αυτού ζητήματος και απευθυνόμενος προς τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μου που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, θα σας επαναλάβω την πρόσκλησή μου για την επανένταξή σας στην παράταξη και την ανάληψη από τον καθένα σας θέσεων ευθύνης και ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, καθώς η διοίκηση ενός Δήμου αποτελεί έργο όχι ενός αλλά πολλών.

     Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

          Αθανάσιος Κοσματόπουλος
 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήσου τώρα

Ανώνυμος είπε...

Μπορει κοσμια το ζητω ο κυριος κοσματοπουλος να μας εξηγησει με λιγες λεξεις τι ειναι αυτο που εχει γινει στο δημο αυτα τα δυο ετη της υπηρεσιας του ιδιου κσι των συνεργατων του; νομιζω σαν σεβασμο που εχει σε εμας τους πολιτες οπως λεει οφειλουμε να γνωριζουμε τι συμβαινει στον τοπο μας. Ακοπα χορτα των δρομων που περπατα κοσμος το καλοκαιρι βρωμικα παρκα και συντριβανια ακαθαριστοι δρομοι σε στενα και πεζοδρομια μια εβδομαδα αδεσποτα χωρις τροφη και νερο που αλλα ειχε υποσχεθει ποιο ακριβως ειναι το καλο του τοπου; σκεφρηκατε οτι ναι υπαρχει η προθεση αλλα ισως δεν υπαρχει το πεισμα για μια ουσιαστικη προσπαθεια;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε άλλαξες την κασέτα;
Ως πότε την θέλεις την συναίνεση;
Δήμαρχε δυστυχώς για σένα είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος, ξέρεις ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει ποια ακριβως προσπαθεια κανει; χορτα πιο ψηλα απο τον ιδιο; παραιτημενα παρκα που ακουω ξανα και ξανα πως θα καθαριστουν και θα φτιαχτουν;αδεσποτα;η πλατεια που ακομη δεν παραδοθηκε καλα καλα ειναι μεσα στην βρωμα; τι προσπαθει; μονο να μας τρελλανει ισως να υπαρχει θεληση αλλα μονο προσπαθεια δεν ειναι αυτο. Και οπως λεει ο προ λαλλησαντας μια κασετα που ακομη δεν μασηθηκε και ακουμε ξανα και ξανα εχοντας μαθει ομως πλεον ολους τους στοιχους της.

Ανώνυμος είπε...

βρωμάει και ζέχνει - κυριολεκτικά

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος που καταθέτει τις πινακίδες του ιδιωτικού του αυτοκινήτου στην ΔΟΥ για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και χρησιμοποιεί σε όλες τις ιδιωτικές μετακινήσεις του το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Από αυτό καταλαβαίνει ο κάθε δημότης πόσο νοικοκύρης είσαι. Χώρια το αλλο με τα απλήρωτα νερά. Θανάση άσε δεν σε πιστεύει Ούτε σε εμπιστεύεται κανένας.

Ανώνυμος είπε...

το κειμενο σαφεστατα το εχει γραψει η δικηγορος του δημου, ελπιζω να τον εχει ενημερωσει γιατι σε καμια ωρα μπορει να βγει σε κανενα ραδιοφωνο και να λεει αλλα

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα θεος

Ανώνυμος είπε...

Η δυναμη ευθυνης μας βγηκε αδυναμη ανευθυνοτητα

Ανώνυμος είπε...

den to katalaves re dimarxe oti me tis vlakiesoy koyrases ton kosmo;

Ανώνυμος είπε...

Κοσματοπουλε σε σέβομαι και σε εκτιμώ αφάνταστα... Όσο και να μην σε θέλει το αιβρες για δήμαρχο... Εγώ σε πάω με χίλια.,.

Ανώνυμος είπε...

Με κατεστρεψες φαντασμενε!! Ανελαβε τις ευθυνες σου επιτελους!

Το Προφίλ μας