Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία: Αποστράτευσαν τον Μανώλη Σφακιανάκη

Μετά τον παροπλισμό του, τώρα ήρθε η ώρα της αποστράτευσης για τον Μανώλη Σφακιανάκη από την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Μανώλης Σφακιανάκης είχε ταυτισθεί με τη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αλλά από πέρυσι είχε παροπλισθεί.
Οι ετήσιες κρίσεις στην αστυνομία ξεκίνησαν με την αποστράτευση του υπαρχηγού της Ιωάννη Διαμαντόπουλου. Στις εκπλήξεις πάντως, περιλαμβάνεται και η έξοδος από το Σώμα του κ.Μανώλη Γρηγοράκη, ο οποίος χειριζόταν το προσφυγικό. Στο βαθμό του αντιστρατήγου προήχθη ο προϊστάμενος της Αντιτρομοκρατικής Αντώνης Μπάκας.
Αναλυτικά:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Αριστείδη Ανδρικόπουλου και Μιχαήλ Καραμαλάκη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων, -1- Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό και -1- Ειδικών Καθηκόντων Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).
Ειδικότερα:
Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:
  1. ΜΠΑΚΑ Αντώνιο
  2. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο
Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστράτηγους:
  1. ΚΩΤΣΑΚΗ Γεώργιο
  2. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Αλκιβιάδη
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα
  4. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο
  5. ΠΛΟΥΜΗ Εμμανουήλ
  6. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα
  7. ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ Δημήτριο
  8. ΠΑΝΟΥΣΗ Σωτήριο
  9. ΜΑΛΕΒΙΤΗ Ηλία, Υγειονομικό
  10. ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, Εγκληματολογικών Εργαστηρίων
Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω δέκα (10) Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστράτηγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:
  1. ΜΩΥΣΙΔΗ Βασίλειο
  2. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ
  3. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ Γεώργιο
  4. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ Νικόλαο
  5. ΤΖΙΓΚΟ Βασίλειο
  6. ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Θεόδωρο
  7. ΤΣΟΛΚΑ Φώτιο
  8. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Εμμανουήλ
  9. ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κωνσταντίνο
  10. ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ Νικόλαο
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

iefimerida.gr

Το μήνυμα του Μνάωλη Σφακιανάκη στο Facebook


Manos Sfakianakis
πριν από 4 ώρες
Το πλήρωμα του Χρονου έφτασε η πτήση προσγειώθηκε πλην ομως δεν έχει φτάσει στο τελικό προορισμό .,
Φίλοι μου σας ανακοινώνω ότι απο σήμερα θα με βρίσκεται στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ ..
Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε οτι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου ., εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω ., όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα .!
Το Προγραμμα μου για τος επισκέψεις ανα Νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα ... σε συνέντευξη Τυπου την Δευτέρα 23/1 Κ ώρα 19:30 στο INTERCONTINENTAL.,
Καλή Αρχή σε όλους μας Κ είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα - στόχο ανά την Ελλάδα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αποστρατεύτηκε και ο πιο άχρηστος και τεχνολογικά αναλφάβητος προϊστάμενος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος παγκοσμίως, ο Μανώλης Σφακιανάκης. Ο άνθρωπος που πολεμούσε το ονλάιν έγκλημα χωρίς να ξέρει να διαχειριστεί ούτε τα δικά του προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.

Για τον Μανώλη Σφακιανάκη, τον -πλέον- πρώην Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώθηκα πριν αρκετά χρόνια, όπως και ο καθένας που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για ανάλογους σκοπούς.

Εκτενέστερα ασχολήθηκα με την περίπτωσή του πριν από 4 χρόνια, μετά από τη μεγαλύτερη γελοιότητα στα διαδικτυακά χρονικά, το «κυνήγι μαγισσών» που εξαπέλυσε εναντίον του Γέροντα Πατσίτσιου, σε συνεργασία με τον Παππά της Χ.Α. και τον Χαρδαβέλλα. Μέχρι και σήμερα, παγκοσμίως, υπάρχει μόνο μια καταγεγραμμένη περίπτωση για δίωξη μετά από βλασφημία στο διαδίκτυο και αυτή δεν είναι άλλη παρά η περίπτωση του Γέροντα Πατσίτσιου, στις 21 Σεπτέμβρη 2012.

Η μοίρα θα το έφερνε να «συναντηθώ» μαζί του κι άλλες φορές, για προσβολή εθνικών συμβόλων, για προσβολή νεκρών και για κάποιες άλλες περιπτώσεις που δε θα αναφέρω τώρα. Οι συναντήσεις με έναν άνθρωπο τέτοιου βεληνεκούς, δεν αφήνουν αμφιβολία και στον τελευταίο, πως πρόκειται περί ενός ανθρώπου παντελώς άσχετου με το αντικείμενό του και επικίνδυνου. Ο τεχνολογικός αναλφαβητισμός εν Ελλάδι δίνει και παίρνει φυσικά, αλλά όχι όταν κατέχεις το πόστο του εν λόγω κυρίου. Ιστορικές θα μείνουν οι «επιτυχίες» του που ήταν η σύλληψη του Πατσίτσιου, το κλείσιμο του gamato κι ένα κάρο τραγελαφικές προϊστορικές ανακοινώσεις που έβγαζε περί «ασφάλειας του διαδικτύου».

Ήταν πρωταγωνιστής του γελοιότερου διαδικτυακού σκηνικού στα χρονικά, όταν έγινε ο «Κυβερνομπάτσος που επιχειρεί διείσδυση στο Indy Αθήνας»(https://athens.indymedia.org/post/30805/). Ένας άνθρωπος που μιλάει για την ασφάλεια και που δίνει συνεντεύξεις αριστερά και δεξιά για την πάταξη της παιδοφιλίας, δεν ξέρει ούτε καν να ανοίξει ένα λογαριασμό e-mail χωρίς το όνομα του στο Hotmail ή στο Yahoo. Τέτοιοι «Κλουζό», όχι μόνο δε μπορούν να ξεκαθαρίσουν το Ιντερνετ από τους παιδόφιλους, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορούν να μοιράσουν και κλήσεις για παρκάρισμα.

Τέλος, ο Μανώλης Σφακιανάκης ήταν ένας PRτζης που έπαιζε τα παιχνίδια της εκάστοτε εξουσίας για να διατηρήσει την θέση του, αλλιώς θα τον είχαν σουτάρει από την περίπτωση του indymedia. Το πιθανότερο είναι πως με το ξήλωμά του, θα έρθει κάποιος μακράν πιο άσχετος, κατευθυνόμενος και γελοιότερος, που απλά θα είναι περισσότερο αρεστός στην παρούσα κυβέρνηση."

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:30 δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Εισαι παντελώς άσχετος!
Βγάλε επιτέλους την τσίμπλα από το μάτι! κι' εμείς ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσαμε 2 φορές ( Τώρα τέρμα πλέον) αλλά δεν δικαιολογούμε και την κάθε μαλακία

Ανώνυμος είπε...

για το πρόβατο 9:29

https://www.kar.org.gr/2016/02/19/apokalyptika-stichia-gia-ton-manoli-sfakianaki/

Ανώνυμος είπε...

και πάλι για το πρόβατο 9:29
http://hotdoc.gr/store/issues/issue-99/

Ανώνυμος είπε...

εσυ μαλλον εισαι τσομπανης που χορευε στο συνταγμα και μας βαζεις δημοσιευματα του εγκριτου βαξεβανη, του οργανισμου καλογριτσα. βρε ουστ κομματοσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Ai-Vres γιατί δεν θρηνείς αυτή τη φορά για την αποστράτευση του Σφακιανάκη;

ai-vreS είπε...

Εσύ δεν καταλαβαίνουμε γιατί χαίρεσαι;

Το Προφίλ μας