Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Αποκαλυπτικές δηλώσεις Κοσματόπουλου στην ΕΡΤ Κοζάνης, για την καταψήφιση του προϋπολογισμού

Αποκαλυπτικός για το «ναυάγιο» της προσπάθειας συνεννόησης με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους,  προκειμένου να ψηφισθεί ο προϋπολογισμός για το 2017, ήταν σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος.
«Ήρθαμε να κάνουμε παζάρι, εσύ θέλεις να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό, εμείς τι θα πάρουμε», ήταν η φράση που ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ότι του διαμηνύθηκε από ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κατά την συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που ο ίδιος τόνισε ότι δεν δέχθηκε και έτσι  για τρίτη συνεχόμενη φορά καταψηφίστηκε χθες Κυριακή, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2017.

Ο κ. Κοσματόπουλος χαρακτήρισε ως «πολύ επικίνδυνα τα παιχνίδια που παίζονται και  θέλουν να βάλουν το Δήμο σε περιπέτειες» και ζήτησε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Επεσήμανε  μάλιστα ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να μπει σε επιτροπεία ο Δήμος από την μη ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, κάνοντας γνωστό ότι «έχουν ενημερωθεί το Υπουργείο, η Κ.Ε.Δ.Ε και όλοι οι αρμόδιοι φορείς για τις εξελίξεις στον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και σε 10 ημέρες θα γνωρίζει τις συγκεκριμένες λύσεις που υπάρχουν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της επιτροπείας»
 ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ εσείς οι ανεξάρτητοι που τα ακούτε αυτά δεν εχετε αξιοπρέπεια να του κάνετε μια μήνυση?

Ανώνυμος είπε...

9:31 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε 9:31... Εσένα ποια ειναι η αξιοπρέπεια σου να σχολιάζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο aivres..

Ανώνυμος είπε...

Όταν καταψηφίζεται ο προϋπολογισμός στη Βουλή η Κυβερνηση «πέφτει » και πάμε σε νέα κυβέρνηση . Όταν καταψήφιζε τσίλι ο προϋπολογισμός του ΔΗΜΟΥ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ παραμένει και φταίει κάποιος ή κάποιοι άλλοι μάλιστα ..

Ανώνυμος είπε...

10.57 εσένα μαλλον σου αρέσει να φοράς στριγκακι

Ανώνυμος είπε...

αργά είναι δήμαρχε τώρα δεν σε πιστεύει κανείς και αυτοί που ψήφισαν υπέρ στον προυπολογισμο σε λυπούνται για την κατάντια σου

Ανώνυμος είπε...

einai pola ta leyta ari.......ki edw kifines poloi

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΕΚ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΟΚΑ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Δ Σ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ;;;; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 26 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,

Ανώνυμος είπε...

tin tzepi tous agapounton ton dimo ton ehoun hesmeno.a!!! kathariste kai kana dromo den einai mono i 117

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΑΜΟΜΗΧΑΝΙΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ?AN ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΑΗΜΕΡΟ.ΝΙΑΗΜΕΡΕ Ε ΝΙΑΗΜΕΡΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:23
Τι μας λες βρε αδέκαστε ; Φταίει ολο το δημοτικό συμβούλιο ; Γιατί ; επειδή ασχολείται με τον Τσιτσιώκα. Γιατί δεν μας λες οτι το συγκεκριμένο υποκείμενο ειναι σύμβουλος εξ απορρήτων του Δημάρχου ; Αυτά που δεν μπορεί να πει η να κάνει ο δήθεν δήμαρχος τα αναθέτει στον Τσιτσιώκα. Δες στα Βίντεο ποιοί δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες διαμαρτύρονταν γιατί διαβάζονταν η επιστολή ; Ειναι οι γνωστοί τραμπουκίζοντες σε κάθε συνεδρίαση ειναι οι κολητοί του δημάρχου..
Απο τα 100 άτομα στην αίθουσα μόνο οι 2-3 γνωστοί διαμαρτυρήθηκαν τυχαία ;
Επι τέλους μακριά οι αχώνευτες κοπριές απο το δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10,23 ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΗ ΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΟΥΝ ΛΕΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΥΠ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε Παρασκευή βραδι στον πλάτανο στο Βελβεντό να δείτε τον Δημαρχο με τον Τσιτσιωκα να τρώνε γίδα βραστή. Τόσο μαλώμενοι είναι. Χαχαχαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

2,54 na mas dosis tin taytotitasoy gia na mi se xasoyme.i tin edoses pali sto giatro;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΡΙΜΑ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

Το Προφίλ μας