Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΥΑΚ: Με επιτυχία λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης χάρη στη συνεργασία και την κατανόηση όλων μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Κανονικά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης Κοζάνης καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών και του μεγάλου παγετού που πλήττει και την περιοχή μας. 
            Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. γνωρίζοντας πως τις ώρες αυτές η ζήτηση σε θερμική ενέργεια θα έφτανε στο υψηλότερο δυνατό σημείο και με δεδομένο πως δεν θα μπορούσε να έχει ένα μέρος του συνηθισμένου φορτίου που λαμβάνει απ΄ τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου
καθώς μια απ΄ τις Μονάδες του βρίσκεται εκτός αφού η ΔΕΗ είχε προγραμματίσει την υλοποίηση εργασιών μετασκευής και αναβάθμισης της, φρόντισε να ενισχύσει το σύστημα τηλεθέρμανσης με τη λειτουργία και του εφεδρικού λεβητοστασίου της.
            Για το λόγο αυτό παρουσιάστηκαν ορισμένες αρρυθμίες, οι οποίες όμως μπορούν να ξεπεραστούν αυτές τις ώρες που είναι δύσκολες για όλους μας με έναν τρόπο. Να ρυθμίσουν όλοι οι καταναλωτές τους θερμοστάτες των σπιτιών τους στη θερμοκρασία των 21 με 22 βαθμών, έτσι ώστε το σύστημα να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες όλων μας.
            Βάζοντας τους θερμοστάτες στη θερμοκρασία αυτή όλοι οι χώροι θα έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία και δεν θα υπάρξει κανείς συμπολίτης μας που θα κρυώσει.
            Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία.


Από τη
ΔΕΥΑΚ


Τηλέφωνο ενημέρωσης τηλεθέρμανσης 2461051555       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας