Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος για τον Α. Σώρρα. «Λαέ της Κοζάνης μην τρέχεις ξωπίσω εκμαυλιστών. Έχει πληρώσει το έθνος & το γένος μας πολλούς τέτοιους εκμαυλιστές. Καιρός είναι να σοβαρευτούμε» (Βίντεο)

Από το kozan.gr
Για το φαινόμενο «Αρτέμης Σώρρας»,  μίλησε στο kozan.gr, σήμερα (19/1) το μεσημέρι, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. O Σεβασμιότατος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εγώ ως ποιμενάρχης της Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης, θα πρέπει να συστήσω στο λαό μου, σοβαρά και υπεύθυνα, ως τοπική εκκλησία, να απέχει απ΄ όλες αυτές τις παρουσίες. Ο Ελληνικός λαός έχει πληρώσει διαχρονικά τέτοιες περιπτώσεις. Κάποτε πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Να ερευνούμε πρώτα και να μελετούμε…..
Αρκετά πληρώσαμε τους «Κοσκωτάδες» και τούτα και τα άλλα. Να μας πει αυτός ο κύριος, πού βρήκε τα λεφτά; ….Λαέ της Κοζάνης μην τρέχεις ξωπίσω εκμαυλιστών. Έχει πληρώσει το έθνος & το γένος μας πολλούς τέτοιους εκμαυλιστές. Καιρός είναι να σοβαρευτούμε».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έχεις αναλάβει και καθήκοντα εισαγγελέα αγιότατε; Έχεις κάποια απόδειξη γι' αυτά που λές;

Ανώνυμος είπε...

Ναι αμάρτησε ο Δήμαρχος κ. Παύλε, από την μία τον απειλούσατε πως δεν του εγκαινιάσετε το Πνευματικό στα Σέρβια, από την άλλη σας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος και σας ζήτησε συγνώμη και εσείς τον κάνατε βούκινο, τον κράξατε στα κηρύγματα σας και το συνεχίζετε και τώρα στο τοπικά site. Αυτό διδάσκει η εξομολόγηση? Χωρίς να έχετε στοιχεία για τον Σώρρα τον ονομάζετε παγανιστή και δεν ξέρω τι άλλο λέτε και εάν στο μέλλον αποδειχτεί το αντίθετο τι θα έχετε να πείτε? Βλέπετε διανύουμε την περίοδο όπου το σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος καταρρέει μαζί με αυτό καταρρέουν και οι κοσμικότητες.

Το Προφίλ μας