Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

 Δήμος Γρεβενών:
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΕΓ) θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Δεσκάτης:
Αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δεσκάτης θα παραμείνουν κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Δήμος Καστοριάς:
Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 372/10-1-2017 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, αύριο Τετάρτη 11-1-2017 θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και  οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς, εξαιτίας  των παρατεταμένων συνθηκών ολικού παγετού και γενικότερα των χαμηλών θερμοκρασιών και της  χιονόπτωσης που επικρατεί .

Δήμος Άργους Ορεστικού:
Αναστολή λειτουργίας Σχολικών μονάδων του  Δήμου Άργους Ορεστικού στις 11 Ιανουαρίου 2017
Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 17/10-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11/01/2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.
.
Δήμος Νεστορίου: κλειστά έως και την Παρασκευή 13/1
Ο Δήμαρχος Νεστορίου Καστοριάς, έχοντας υπόψη :
1.Τις διατάξεις των άρθρων 58 και 94&4 του Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
2.Το γεγονός ότι επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες λόγω του ολικού παγετού στο Δήμο μας , οι οποίες σύμφωνα με τα δελτία πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Ε.Μ.Υ, θα επικρατήσουν για αρκετές ακόμη ημέρες.
ΑΠΟΦΑΣΙΖEI
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου (Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγεία , σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) την Τετάρτη 11, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, εξαιτίας του γεγονότος ότι επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Νεστορίου, από τον ολικό παγετό.
Ο Δήμαρχος Νεστορίου
Πασχάλης Γκέτσιος

 Δήμος Φλώρινας:
Λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το Ωδείο Φλώρινας και το παράρτημα Αμυνταίου, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου του Ωδείου κ. Στέφανου Μπίρου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 εξαιτίας του ολικού παγετού.


Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν κατόπιν συνεννόησης με τους καθηγητές του Ωδείου.

Δήμος Πρεσπών:
 Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη, 11/1/2017, λόγω ισχυρού παγετού.

Δήμος Αμυνταίου: 
Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας , Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αμυνταίου θα θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 11-01-2017.



Για τους Δήμους της ΠΕ Κοζάνης προηγήθηκαν αναρτήσεις
Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων-Βελβεντού, Βοϊου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας