Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Εκτός λειτουργίας η τηλεθέρμανση Πτολεμαιδας - στον αέρα με πολικές θερμοκρασίες η θέρμανση της πόλης λόγω βλάβης και στις δύο μονάδες 3 & 4 του ΑΗΣ Καρδίας της ΔΕΗ (video)

Από το eordaia.org
Η Βλάβη στην Μονάδα 4 της ΔΕΗ του ΑΗΣ Καρδίας συνέβη χθες βράδυ 7 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας και από τις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα να σταματήσει να τροφοδοτεί το δίκτυο της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας. Δυστυχώς την ίδια ώρα παρουσιάστηκε (μικρότερης κλίμακας) βλάβη και στην 3Η μονάδα του σταθμού της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η ΔΕΤΗΠ να απολέσει όλες τις θερμικές πηγές που έχει στη διάθεσή της από τη ΔΕΗ και να καταρρεύσει κυριολεκτικά η
θέρμανση της πόλης της Πτολεμαΐδας.
Ο μοναδικός λέβητας (με πετρέλαιο) της ΔΕΤΗΠ που βρίσκεται στο πάρκο εκτάκτων αναγκών αν και καίει ακατάπαυστα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην θέρμανση της πόλης (λόγω των πολικών θερμοκρασιών) και αρκείται μόνον στο να κρατά ζεστό το δίκτυο των σωληνώσεων της τηλεθέρμανσης για να μην παγώσουν.  
Μετά το μεσημέρι σήμερα (θα γνωρίζει η διοίκηση της ΔΕΤΗΠ) αν θα τεθεί σε λειτουργία η 3η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιά και αν θα δωσει εντός της ημέρας θερμότητα στο δίκτυο (κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο). Όσο για την 4η μονάδα αυτή δείχνει να έπαθε μεγάλη ζημιά και θα μείνει για καιρό εκτός λειτουργίας.
Η ΔΕΤΗΠ καλεί τους πολίτες - καταναλωτές να θέσουν σε λειτουργία κάθε θερμαντική διαθέσιμη πηγή (Λέβητα οικοδομής, ηλεκτρικά σώματα κ.α) προκειμένου να εξασφαλίσουν την θέρμανση των κατοικιών τους.  
Σε ότι αφορά τα σχολειά για αύριο Δευτέρα (αν και η απόφαση δεν έχει επισήμως εκδοθεί) με τα σημερινά δεδομένα (και τις πολικές θερμοκρασίες που θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα) δείχνει απίθανο να λειτουργήσουν! 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΤΗΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Σας πληροφορούμε ότι η Τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας από τις πρωινές ώρες της Κυριακής είναι εκτός λειτουργίας, λόγω βλάβης της ΔΕΗ στις δύο μονάδες 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λειτουργήσουν με λέβητα πετρελαίου παρακαλούμε να απευθύνονται στα συνεργεία της ΔΕΤΗΠ, στα τηλέφωνα:
24630 55745,
24630 54420
24630 54421
24630 54422
Η ΔΕΤΗΠ θα ενημερώνει για ό,τι νεώτερο. 
Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ(Δ.Ε.ΤΗ.Π.)
Εθνικής Αντίστασης 11,  Πτολεμαΐδα, 50200
Τηλ. 24630 54420-21-22 , Fax. 24630 54423

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας