Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 02-01-2017

Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
ΠΡΟΣ : Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
    Καλείστε να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 2 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά της πρότασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Βελβεντού για την οποία γνωμοδότησε θετικά το Δ.Σ Σερβίων – Βελβεντού με την υπ’ αριθ. ΑΔΣ  117/2016.
2. Ανανέωση παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.
3. Εκμίσθωση του υπ. αριθμ. 96 δημοτικού ακινήτου, εκτάσεως 5.001,34τ.μ. αναδασμού Πλατανορεύματος έτους 1988, στον Σωτηρίου Κων/νο.
4. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στη Σέτζου Μαρία στην Τ.Κ Τρανοβάλτου.
5. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στη Δελνιώτη Ευαγγελία στην Τ.Κ  Κρανιδίων.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοχρονιά και διάλυση στο δήμο. Πως θα λειτουργήσει ο δήμος το 2017 με αυτή την διοικητική διάλυση; Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες τους; Ο Δήμος μπαίνει σε οικονομική επιτήρηση πλέον. Ο Δήμαρχος δεν αισθάνεται τις μεγάλες ευθύνες του για αυτό. Με την διαλυμένη παράταξη του οδηγεί το καράβι στα βράχια. Το 2017 θα είναι δύσκολη για τα Σερβια χρονιά. Ηδη η σημερινή ημέρα το αποδεικνύει με την...ειδικη συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού....

Ανώνυμος είπε...

Κανένα όργανο για την Φιλαρμονική των Σερβίων? Γιατί όπως το πάτε Δήμος και Πρόεδρος του ΜΟΣ, μια παράδοση 40 ετών που είναι η φιλαρμονική θα διαλυθεί σε μία νύχτα και μετά θα σας φάει η σφυρίχτρα στις εκδηλώσεις ή μάλλον θα ψέλνει η πρόεδρος το ίδιο είναι …….

Ανώνυμος είπε...

Ας το ψάξουν με την Αδεια Μουσικης, καταργήθηκε πρόσφατα με νόμο

Ανώνυμος είπε...

Ποια καταργήθηκε, στην Κοζάνη η φιλαρμονική είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, αυτό σημαίνει πως κάθε χρόνο υπάρχει κρατικό Κονδύλιο για την λειτουργία της. Στα Σέρβια μια παράδοση 40 ετών ατονεί και τείνει να εξαφανιστεί και αντί να δράσουνε παράλληλα Δήμος και ΜΟΣ και οι δύο τους ρίχνουνε λάδι στην φωτιά. Τι λέτε δεν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στα Σέρβια? Αλλά πώς να γίνει όταν όλες οι δημοτικές αρχές που περάσανε στο μυαλό και στην πράξη είχανε την κλεψιά. Βλέπεις τα Σέρβια είχανε άλλες προτεραιότητες να κάνουνε ανάπλαση να κόψουνε πλατάνια γιατί εκεί είχε μίζα. Βλέπαμε με πόσο ζήλο ο Λαζαριότης, ο Κοκολιός, ο Κωνσταντόπουλος σχιζότανε για το έργο της ανάπλασης. Είδαμε και την παθητική στάση του ΜΟΣ για το κόψιμο του ιστορικού πλατάνου για το φράγμα της ΛΑΡΚΟ.

Το Προφίλ μας