Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Πρόεδρος του Α' ΚΑΠΗ Σερβίων κ. Γιάννης Παπαδόπουλος απαντά στα σχόλια για τα 400 ευρώ που δόθηκαν προεκλογικά από υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Σερβίων-Βελβεντού του συνδυασμού του κ. Θανάση Κοσματόπουλου

Μέτα από την δημοσίευση του θέματος http://kozanimedia.gr/?p=185284 , εκφράζω την απάντηση μου στα σχόλια κυρίως  http://ai-vres.blogspot.gr/2014/05/400-plasma.html

Ως πρόεδρος του Α' ΚΑΠΗ Σέρβιων διεκδίκησα και πέτυχα εκδρομές από όλους τους πρώην νομάρχες, δημάρχους που περάσαν τα 15 χρονιά που βρίσκομαι και αγωνίζομαι για το ΚΑΠΗ.
Στον πρώην-νυν Δήμο Σέρβιων- Βελβεντού πρόσφερα της υπηρεσίες για 23 χρόνια και δεν ασχολούμαι όπως εσείς που γράφετε για 20 ήμερες προεκλογικά καλυπτόμενοι από την ανωνυμία.

Ο Πρόεδρος του Α' ΚΑΠΗ Σέρβιων 
Παπαδόπουλος Ιωάννης
 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το πλάσμα δεν μας είπατε !!!!

Ανώνυμος είπε...

μικροπλασματα ειστε εσεις αγαπητε ανωνυμε 12.55 που πεσατε με τα μουτρα να κατακρινετε ενα συμπολιτη μας, για την μεγαλη του ευεσθησια που εδειξε στους ανθρωπους τις τριτης ηλικιας.[ πατεραδες μας και παπουδες μας ] ισως αυτη τη λεξη [ ευεσθησια,] να μη την μαθατε και να μην την γνωρισατε ποτε.ξεχνατε ομως οτι τα γερασμενα αλογα δεν τα σκοτωνουμε, αλλα τα δειχνουμε αγαπη.συγχαρητηρια προεδρε, αγαπητε θοδωρε, για την ευγενη προσφορα σου....ευχομε να υπαρξουν και αλλοι μιμητες να σ'ακολουθησουν σε τετοιες πραξεις..μιας και οι δημοτικοι και τοπικοι αρχοντες ενδιαφερονται μονο για τα πανηγυρια και την αυτο διαφημιση τους.....με τιμη ευθυμιος δισερης. υποψηφιος δημοτικος συμβουλος στο συνδιασμο δυναμη ευθυνης του αθανασιου κοσματοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον κ. Ευθυμιε Δισερη ουτε εσεις μαθατε και γνωριζετε την λεξη ''ευεσθησια'' γιατι το σωστο ειναι ευαισθησία..!!Απο κει και περα οσον αφορα για την πραξη αυτη ΝΤΡΟΠΗ και τιποτα αλλο...

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ποια περίοδο σας διέπει αυτή η ευαισθησία κύριοι υποψήφιοι?

Ανώνυμος είπε...

Η ευαισθησία σας είναι όντως πλασμα..τική

Ανώνυμος είπε...

μαλλον σ'αρεσει να παιζεις με το λαθος της ορθογραφικης λεξεις,δεν σ'ενδιαφερει η ουσια.αν εχεις το θαρος γραψε το ονομα σου επωνυμα να ξερω σε ποιον απευθυνομε.και αν θες να κανουμε και συζητηση απο κοντα.δισερης ευθυμιος.

Ανώνυμος είπε...

Αχ καημένε Μπαμπινιώτη!!! από υποψήφιο θα τη βρεις

Ανώνυμος είπε...

*λεξης *θαρρος *απευθύνομαι

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε φιλε 4.09 πιναμε και τσιπουρα παρεα, αλλα που να'ξερα τι φιδι φιλος ησουν. προδοθηκες απο μονος σου ποιος εισαι.τα υπολοιπα θα τα πουμε μετα τις εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Δισερή μην χαλάς το image σου αστο να ξεχαστεί
Οσο για 440 και το Prisma οι μέρες δεν χάθηκαν, αν δε ήθελε να κάνει εξαγορά ψήφων μπορούσε να περιμένει την άλλη εβδομάδα, μετά τις εκλογές.
Την κάνατε που κάνατε την μακακία μην μας δουλεύετε τώρα

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ξέρουν τον Θόδωρο και τον γιατρό καταλαβαίνουν ότι δεν το έκανε για ψηφοθηρικούς λόγους. Τα υπόλοιπα είναι απλά κακίες. Ξέρετε ότι, μερικοί δεν έχουν μονο την υστεροβουλία, μερικοί δεν έχουν υιοθετήσει τα πασοκικά κόλπα και την ιδιοτέλεια, μερικοί δρουν αυθόρμητα στο καλό χωρίς να έχουν κάτι να περιμένουν. Αν για κάποιους αυτό φαίνεται περίεργο και επιλήψιμο, δεν ξέρουν τι θα πει ανθρωπιά. Ψιλά γράμματα από έναν γραφικό σαν κ εμένα.

Ανώνυμος είπε...

4.24 ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΙΣ, ΑΦΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

*Αφησε με *ωστε

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο τις δωροδοκίες βλέπω οτι ειδικευεστε και στις απειλές

Ραφαήλ Παπαδημητρίου είπε...

Διαβάζοντας το "hot" θέμα της εβδομάδας...
1ο) Γνωρίζοντας την ιστορία - προσφορά του κ. Γιαννη για τα ΚΑΠΗ, έχει προσφέρει πολλά κύριος με το τσαγανό του. Όπως και κ. Καραγιαννιδου με τον μορφωτικό σύλλογο ή εκλιπούσα κ.Βιλελμίνης Καφάση (Μινα) ή το ποιο τρανό παράδειγμα στην περιοχή μας είναι ο Αστεριος Μεγαρεας (Γιουλης) που παντρεύτηκε τον τον εθελοντισμό... Για αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αμαρτωλή περιοχή μας είτε για συλλόγους ή προσφορά στο κοινό συμφέρών. Σίγουρα τα τρία από τα τέσσερα άτομα που ασχολούνται με συλλόγους θα έκαναν λάθη άμεσο παρελθόν, άλλα ο τελικός παρονομαστής είναι το +... Θα υπάρχουν σίγουρα άτομα που δεν γνωρίζω, με τα παραπάνω κριτήρια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.
2ο Για τον κ. Θόδωρο Κυριακίδη που επί δυο (έναν) χρονιά πρόσφερε απλούστερη χαζουρα για τον Τιτάν μόνο πλην έχει από την υπόθεση, λάθη γίνανε και εκεί άλλα... Δεν αξίζει να ασχοληθεί κάνεις την χρονική περίοδο να κριτικάρει για τον Τιτάν.
3ο) Για να κλείσω το θέμα, αυτά τα 400 ευρώ πόσο πολύ θα επηρεάσει τα 30 - 100 γεροντάκια που ήταν παρών στο ΚΑΠΗ? Όσον γνωστόν οι δημοτικές- τοπικές εκλογές είναι υπόθεση συγγενών γνωστών, όχι την πραγματικής προώθηση ψήφου σε όλην την επαρχεία.

Ανώνυμος είπε...

Η λογική του τάζω και υπόσχομαι για να εξασφαλισω το προσωπικό μου συμφέρον, ειδικα στις δύσκολες εποχες που ζουμε με τον κοσμο να ειναι ευάλωτος,ειναι ανηθικη και επικίνδυνη και εχει ονοματεπωνυμο

Ανώνυμος είπε...

Έχει ον/μο και είχε και στις προηγούμενε εκλογές (τάζοντας προσλήψεις)

Ανώνυμος είπε...

O megaloproedros den mporouse na sintirisei ton titan mporei na prosferei 400 euro sto kapi; ante re ksipniste kai vgalte tou tous geleious stin olateia kai kseftiliste tous

Το Προφίλ μας