Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FLASH

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 10:30μ.μ.
ΕΚΠΟΜΠΗ ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FLASH ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kvnstantopoyle akoy kai mh milas kai thn prohgoymenh fora gia thn kthnotrofikh zonh eleges

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερις γαίδαροι μαλώνανε σε ξένη αχυρώνα.Που μένουν και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι;Aχ κατακαημένα Σέρβια Βελβεντό Καμβούνια και Λιβαδερό.Ολοι οι σωτήρες μένουν στην Κοζάνη.Αντε με την σειρά μας και εμείς να πάμε εκεί για να τελειώνουμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας παρουσίσαν τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού ως παγκόσμιο πρότυπο, με τόσες δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και του Τουρισμού, δεν απάντησαν στα παρακάτω :
1. Γιατί δεν μένουν στον Δήμο και κατοικούν εκτός?
2. Τόσα χρόνια γιατί δεν προχώρησε καμμία αναπτυξιακή δραστηριότητα στον Δήμο, ήταν ανίκανοι οι προηγουμενοι Δήμαρχοι και αυτοί είναι οι ικανοί???
3. Ποιο έργο ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή του κ.Κωνσταντόπουλου και το ολοκλήρωσε μέσα στην θητεία της?? Μήπως ολοκλήρωσε έργα που είχαν ξεκινήσει προηγούμενες Δημοτικές Αρχές??? ή έργα που ενέταξε η Περιφέρεια τα παρουσιάζει ως δικά του έργα???
4. Ο κ.Κοσμαδόππουλος και ο κ.Λιάκος που ήταν τα προηγούμενα χρόνια να υποβάλλουν τις προτάσεις τους??? και εμφανίζονται σήμερα ως δήθεν σωτήρες???
5. Μήπως τάζουν χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς για να τους ξαναψηφίσουν???
6. Ο κ.Κοσμαδόπουλος δεν μπορεί να μιλά για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα όταν δεν υπάρχει η ανάλογη βοήθεια απο τον Δήμο και την Πολιτεία.
7. Ο κ.Κων/λος κοροίδευει τους λατόμους στο Τρανόβαλτο λέγοντας ότι θα τους δοθούν άδειες αποκατάστασης για πέντε χρόνια, μετά την πενταετία (όσο κρατά η θητεία στον Δήμο) τι???, θα κλείσουν όλα τα λατομεία????
8. ¨Αρχισαν και οι τέσσερεις να γλείφουν τους κατοίκους του Βελβεντού για να ψηφίσουν, τι έκανε ο κ.Κων/λος τα τρισήμισι χρόνια της θητείας του για την Δ.Κ. Βελβεντού.

Τα περισσότερα ερωτήματα απευθύνονται στον Δήμαρχο γιατί αυτός άσκησε διοίκηση, σε σχέση με τους υπόλοιπους...........

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

γνωρίζει κανένας που θα βρούμε το βίντεο της εκπομπής?

Το Προφίλ μας