Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κοκάνης Αχιλλέας: «Πάμε κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»

Κοκάνης Αχιλλέας: «Πάμε κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»
 (Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι καιροί είναι αδιαμφισβήτητα κρίσιμοι. Η περιφέρεια μας βρίσκεται σε εποχή μεγάλης δοκιμασίας και έτσι αυτές οι εκλογές αποτελούν κομβικό σταυροδρόμι για τον τόπο. Ο δρόμος που θα έχει μπροστά της η νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι ιδιαίτερα δύσβατος. Μονόδρομος λοιπόν είναι η στήριξη των προσώπων και των πολιτικών που με συγκεκριμένο σχέδιο ανασυγκρότησης  θα απαντήσουν στις προκλήσεις που επιβάλει η κοινωνία.

Για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου φυσικά δεν αρκούν απλά οι προθέσεις, οι διακηρύξεις και οι υποσχέσεις αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν την ικανότητα, την γνώση και την όρεξη να συγκρουστούν με νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος.
Κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία και με όπλο την εμπειρία, την ειλικρίνεια και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της, ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ διαθέτει τις λύσεις που  έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία.
Είναι για μένα ξεκάθαρο πως η Επικεφαλής της ΕΛΠΙΔΑΣ, Γεωργία Ζεμπιλιάδου συγκεντρώνει όλα τα κατάλληλα προσόντα για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και για αυτό την στηρίξω εμπράκτως με την υποψηφιότητα μου».

Ποιός είναι ο Α. Κοκάνης
Ο Κοκάνης Αχιλλέας γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1988 όπου ζει και εργάζεται σήμερα. Γιός του Γιώργου Κοκάνη και της Ευγενίας Τανοπούλου. Είναι οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2010. Συνέχισε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) στο ίδιο Ίδρυμα όπου και είναι τελειόφοιτος. Ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εργάσθηκε ως Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων στην Θεσσαλονίκη και από τις αρχές του έτους εργάζεται στο οικονομικό τμήμα εμπορικής επιχείρησης στην Πτολεμαΐδα.
Ασχολήθηκε με τα κοινά στο Πανεπιστήμιο και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Παν. Μακεδονίας κατά τα Ακαδημαϊκά Έτη  2008-2009, 2009-2010 καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων από το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας