Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Δημήτρης Καραδήμος από το Βελβεντό υποψήφιος με το συνδυασμό "Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων - Βελβεντού" με επικεφαλής το Βασίλη Κωνσταντόπουλο

Ο Δημήτρης Καραδήμος από το Βελβεντό θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  ΄΄Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού΄΄ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε εσάς που βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά και ξεφύγατε από την στερεότυπη και ζημιογόνα για τον τόπο αντίληψη της μη συμμετοχής στις προσκείμενες δημοτικές εκλογές.
Ας το σκεφθούν πού καλά αυτοί που εκφοβίζουν τον κόσμο και τον παραπλανούν.
Πρέπει να το ξέρουν πολύ καλά ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση και δεν συμβάλουν, ούτε στον στόχο που έχουν βάλει «της δήθεν ανεξαρτητοποίησης του Βελβεντού». Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να έχει κάποια ελπίδα αυτός ο στόχος είναι η συμμετοχή στις εκλογές και η ανάδειξη αξιόλογων ατόμων που θα μπορούν μέσα και μαζί με το νέο δημοτικό συμβούλιο να παλέψουν αυτήν την πρόταση. Φίλοι Βελβεντινοί πρέπει να το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Σερβιώτης που είναι αντίθετος με τον στόχο της ανεξαρτητοποίησης σας, όχι βέβαια γιατί δεν σας θέλουν στον δήμο Σερβίων – Βελβεντού, αλλά επειδή σέβονται την άποψη σας.
Απευθύνομαι ιδιαίτερα σε εσάς που ηγείστε αυτής της προσπάθειας έστω και την τελευταία στιγμή πάρτε την γενναία απόφαση συμμετοχής σε όλα τα ψηφοδέλτια.
Και αν η υπερηφάνεια σας δεν το επιτρέπει, αφήστε τον κόσμο να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια και να κατεβεί στις 18-5-2014 να ψηφήσει για να εκλέξει αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας