Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κοζάνη: Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που αντιστάθηκαν στην αξιολόγηση

Τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς και τη μάχη που έδωσαν και δίνουν μέσα στους Συλλόγους Διδασκόντων ενάντια στον αντιδραστικό έλεγχο, τη λεγόμενη αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, χαιρετίζει η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στην Κοζάνη.
Παράλληλα καταγγέλλει την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΛΜΕ Εορδαίας («Ενωτική Κίνηση» - ΔΑΚΕ) που με τη συνολική του στάση «έδρασε ενάντια» στους εκπαιδευτικούς που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ομάδες εργασίας της αξιολόγησης.
Σε ανακοίνωσή της Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Δεν είναι για μας πρωτόγνωρη αυτή η  συνδικαλιστική στάση. Χρόνια ζούμε τον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ. Τώρα βλέπουμε και τον εκκολαπτόμενο κυβερνητικό -πλην όμως “αριστερό”- συνδικαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να δώσουν τη μάχη τους ενάντια στην αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας και τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας.
Ο νόμος  πουθενά δεν αναφέρει ότι η συμμετοχή στις ομάδες εργασίας είναι υποχρεωτική! Επιπλέον το εργατικό κίνημα έχει πείρα από το κουρέλιασμα πολλών αντιλαϊκών νόμων του αστικού κράτους.
Νόμος και μονόδρομος για εμάς είναι ο οργανωμένος, μαζικός αγώνας εκπαιδευτικών, γονιών, μαθητών, σε συμμαχία με τους άλλους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

902.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αξιολογηση υπαρχει για να βγουν οι φελλοι στον αφρο. Οποιος αμφιβαλλει ας ριξει μια ματια ποιοι ειναι υπερ. Αποδειξη σε ενα λεπτο.

Το Προφίλ μας