Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’: Περί προεκλογικών τηλεφωνημάτων

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες πληροφοριών από δημότες που υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα προεκλογικού περιεχομένου από τηλεφωνικούς αριθμούς που ανήκουν στον δήμο Κοζάνης.
 Ελπίζουμε ότι, σε συνθήκες κρίσης και καταστροφικής υποχρηματοδότησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η δημοτική αρχή δεν θα υποκύψει στον πειρασμό διεξαγωγής προεκλογικών δράσεων, το κόστος των οποίων θα βαρύνει τις δημοτικές υπηρεσίες και ο Δήμαρχος θα επιληφθεί προσωπικά του θέματος.

 Και επειδή κατά το παρελθόν στον Δήμο Κοζάνης έχουν παρουσιαστεί φαινόμενα εκμετάλλευσης των δημοτικών υποδομών για προεκλογικούς σκοπούς, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως δεν θα δεχτούμε να μετατραπεί το Δημαρχείο σε εκλογικό κέντρο(Οι πολίτες της Κοζάνης θα θυμούνται κρούσματα από παλιότερες εποχές, όταν υπάλληλοι του Δήμου χρησιμοποιούνταν για τον προεκλογικό αγώνα αντιδημάρχων).
 Η γενικευμένη απαξίωση της πολιτικής και η δύσκολη θέση στην οποία περιήλθε η χώρα απαιτούν υπευθυνότητα, διαφάνεια και νέο ήθος στην άσκηση των δημοκρατικών διαδικασιών. Καιρός να το αντιληφθούν όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας