Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση για την υπογραφή σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος σας προσκαλεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια για την υπογραφή της σύμβασης του έργου:
«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα υπογράψουμε και εμείς;... ή δεν έμειναν αρκετοι ακόλουθοι προσκηνητες στο μεγαλο μας δημαρχο... Επιτέλους φτάνουν πια τα καραγκιοζιλίκια... την ώρα που βγάζουμε δε βγαζουμε το χειμώνα, αυτός πουλάει...έρωτα στον ευατό του.

Ανώνυμος είπε...

Tσούζει η αλήθεια ε; Συνέχεια έργα, συνέχεια υπογραφές και αλλάζει ο Δήμος. Καθίστε στη μιζέρια σας εσείς χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Φτου ρε τώρα που έβαλα καινούρια αμορτισέρ θα γίνουν οι δρόμοι;

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΙΒΡΕΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΥΜΙΑΤΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ 5΄΄17,ΚΑΙ Ο ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Το Προφίλ μας