Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Πώς φλερτάρουν σε κάθε χώρα

Αν βρεθείτε στα παρακάτω μέρη του πλανήτη, έχετε το νου σας - το φλερτ αλλάζει από χώρα σε χώρα.
Αγγλία
Ο Άγγλος δεν θα νιώσει ντροπές. Αν έλκεται σεξουαλικά, δεν θα διστάσει το δημόσιο φλερτν ούτε και το δημόσιο σεξ σε μέσα μεταφοράς, δρομάκια και πάρκα! «Πολλοί άντρες έχουν ερωτευτεί ενώ περιμένουν στην ουρά του σούπερ μάρκετ», σημειώνει η Vicki Ford, Βρετανίδα ψυχοσεξουαλική θεραπεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Ξεπερνώντας τα Σεξουαλικά Προβλήματα».
Αυστραλία
Όπως δείχνει η έρευνα της Durex, σχεδόν το 75% των κατοίκων της Αυστραλίας έχουν κάνει σεξ στο αυτοκίνητό τους. Oπότε αν κάποιος προσφερθεί να σας γυρίσει στο ξενοδοχείο, ίσως να θέλει κάτι άλλο.
Ρουμανία

Όπως φαίνεται, οι Ρουμάνοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, φλερτάρουν ασύστολα, ενώ οι Ρουμάνες, συνηθισμένες σε αυτή την επίθεση, ανταποκρίνονται αναλόγως.
Κίνα
Στην Κίνα η τεχνολογία παίζει μεγάλο ρόλο, όπως αναφέρουν οι ειδικοί. Τα περισσότερα ζευγάρια συναντιούνται πρώτα μέσω Ίντερνετ και εάν ο άντρας αργήσει να πάρει πρωτοβουλία για συνάντηση, η γυναίκα θα τον αντικαταστήσει γρήγορα.
Ιταλία
Οι Ιταλοί αγαπούν τις παρέες, το καλό φαγητό, το κρασί και τις γνωριμίες. Η δημοσιογράφος του ιταλικού περιοδικού «Men's Health» Adriana Amedei αναφέρει πως  στην Ιταλία το πραγματικό παιχνίδι, σύμφωνα με την ίδια, ξεκινάει στο τραπέζι!
Ινδία
Το φλερτ και το σεξ είναι μια αργή διαδικασία. «Η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι συνδεδεμένη με μια σταδιακή διαδικασία που περιλαμβάνει το να γοητεύσεις τον άλλον, να φλερτάρεις, να συνεχίσεις με αγγίγματα και τέλος να έρθει το φιλί», λέει ο Sanjay Srivastava, συγγραφέας του «Passionate Modernity».
Ολλανδία
Οι Ολλανδοί ξέρουν τι θέλουν στο σεξ και πώς να το ζητήσουν. Το ίδιο κάνουν και όταν φλερτάρτουν. «Και τα δύο φύλα είναι πρόθυμα να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα στο σεξ», λέει η ψυχολόγος Achsa Vissel.
Όσο για την Ελλάδα...
Όπως έδειξε η έρευνα, το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Έλληνες είναι η χαλαρότητα και ο αυθορμητισμός. Φιλιούνται σε δημόσιους χώρους, αγκαλιάζονται, λένε γλυκόλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας