Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήριο προς τους εθελοντές των Σερβίων που ανιδιοτελώς προσφέρουν προσωπική εργασία και μηχανήματα

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση
Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού ευχαριστεί δημόσια τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Σ. Τιτάνα Σερβίων και ειδικότερα τους Σωκράτη Διαμαντή και Αστέριο Ελευθερίου, για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν και  την εθελοντική εργασία που προσέφεραν ανιδιοτελώς στο Δήμο μας, για την κατασκευή της περίφραξης του βοηθητικού γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων. 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους αδερφούς Κώστα και Γιάννη Τσιμόπουλο καθώς και τον Γιώργο Στεργιόπουλο  για την παραχώρηση μηχανημάτων και ειδικών εργαλείων ώστε να καταστεί δυνατή η τοποθέτηση της περίφραξης. 

Ο τόπος μας έχει ανάγκη να στηρίζεται σε ανθρώπους με παιδεία, προσφορά και πνευματική καλλιέργεια σαν τη δική τους. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους, καθώς στα πλαίσια των δυσχερών οικονομικών συγκυριών που βιώνουμε, η εθελοντική προσφορά και η οικειοθελής δωρεά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά, βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας.

                                                        Ο Πρόεδρος

                                                Αναστάσιος Κακαφίκας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι τα μπράβο εδώ;Κάποτε τέτοια έργα θα τα κοστολογούσαν 50.000 ευρώ και τώρα έγιναν με εθελοντές.Μπράβο σε όλα τα παιδιά μπράβο.Aυτοί είναι οι πραγματικοί εθελοντές και όχι στα λόγια σαν κάποιους γείτονες!!!!

Το Προφίλ μας