Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Λαϊκή Συνέλευση στο Καταφύγι του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού


Μια πρωτοφανής σε συμμετοχή Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Αυγούστου στην Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου του Δήμου Σερβίων –Βελβεντού.
Στη συνέλευση που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα (περισσότερα από 200 άτομα) του δημοτικού σχολείου με οργανωτή τον εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας κ. Ιωάννη Τζέλλα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Βασίλειος Κωνσταντόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ.  Νίκος Λαζαριώτης.
Ο κ. Τζέλλας παρουσίασε τον απολογισμό του 2011 και το πρόγραμμα έργων και ενεργειών που αφορούν το Καταφύγι για του 2012.

Ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού με μια σύντομη παρέμβαση έδωσε το στίγμα της ακολουθούμενης από τη δημοτική αρχή πολιτικής αλλά και τις προτεραιότητες για το Καταφύγι. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κατολίσθηση του «Μπιτζινίσιου» και στο πρόβλημα της οδικής επικοινωνίας του Καταφυγίου. Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί οριστικά με την υλοποίηση της μελέτης που έχει εκπονήσει η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και έχει κατατεθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους συλλογικών φορέων, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καταφυγίου, την Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών καθώς επίσης και σε πολίτες.
Σημαντική παρέμβαση έγινε από τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αθανάσιο Πούλιο ο οποίος έκανε μια αναδρομή στη ιδιαίτερη λειτουργία της κοινότητας και αναφέρθηκε σε εκκρεμότητες παλαιών έργων. Δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του, τόσο στον πρόεδρο όσο και στη δημοτική αρχή σε θέματα σχετικά με το Καταφύγι.  
Η Λαϊκή Συνέλευση ολοκληρώθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την στήριξη τους στις προσπάθειες του προέδρου και της δημοτικής αρχής για το καλό του Καταφυγίου.

15 σχόλια:

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Πολλά Μπράβο Γιάννη

Ανώνυμος είπε...

MPRABO KAI STON DIMARXO POY PARABRE8HKE.

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Το Μπράβο μου στον Γιάννη είναι για την πρωτοβουλία του να κάνει Γενική Συνέλευση των Κατοίκων . Φυσικά Μπράβο στον Δήμαρχο Κύριο Κωνσταντόπουλο και στον Αντιδήμαρχο Κύριο Λαζαριώτη που παραβρέθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βαιζογλου, έχεις δώσει άλλη διάσταση στην λέξη γλυψιμο

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον αυτός εχει το θάρρος και ότι εχει να πει τα λέει επώνυμα
πεστα ξενοφών όπως εσυ ξέρεις και άσε τα λαμογια και τις κατερίνες να σε βρίζουν. καθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών μείνε όπως είσαι, Γνήσιος και Αυθεντικός, όπως σε ξέρουμε τόσα χρόνια. Αστους τους κομπλεξικούς στην μοίρα τους
Μαθαίνω ότι δώρισες στην Κοινότητα Laptop και Εκτυπωτή για το γιατρό, είναι αλήθεια;
Γ.Α.

Ανώνυμος είπε...

RE 9.33 STON XENOFON KANEIS EPITHESI? AYTOS EXEI KANEI PARA POLLA GIA TO XORIO MAS. ESI TI EKANES DILADI?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9:33 ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝ? ΦΤΟΥΣΟΥ ΦΤΟΥΣΟΥ ΦΤΟΥΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απα πα παααααα!!!!!!! Πιπέρι, ιεροσυλία, πτωχε το πνευματι χωριάτη 9:33 που θα πεις τον ξενοφων γλυφτη.

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Φίλε μου Αγαπητέ εγώ έτσι έμαθα να εκφράζομαι, αν εσύ από τα ψηλά δεν αντίκρισες τον πολιτισμό δεν σου φταίω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βαφτίσει την οποια γλοιωδη συμπεριφορά σε πολιτισμό

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ? Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΟΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ? ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΚΑΚΑ.
ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.
ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Stenaxorgieme gia tin limni tou Ilariona kai to roloi tis Neraidas, tora pleon pios den 8a blepi tin ora na xexilisi i limni.

Ανώνυμος είπε...

Kirie Xenofoda, ema8a pos katebenete gia proedros ston Titan ali8eyei?

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

“Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βαφτίσει την όποια γλοιώδη συμπεριφορά σε πολιτισμό”.
Παίρνοντας αφορμή το τελευταίο σου σχόλιο, λοιπόν τι έκανα εγώ; Επαίνεσα μια πρωτοβουλία του Προέδρου Καταφυγίου Κυρίου Γιάννη Τζέλλα και του Δημάρχου Κυρίου Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Αντιδημάρχου Κυρίου Νίκο Λαζαριώτη , με απεκάλεσες “Γλύφτη” για πιο λόγο; Προσδοκώ προσωπικά οφέλη; Είμαι βέβαιος πως ΔΕΝ το πιστεύεις Διότι “Αγαπητέ μου Φίλε” με γνωρίζεις πολύ καλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Αν κατάλαβα καλά απέδωσες το “Γλύφτης” στον έπαινο για τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο, δηλαδή πιστεύεις ότι αυτούς τους Ανθρώπους δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τους επαινούμε, αλλά ΜΟΝΟ να τους ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ. Εδώ ΔΙΑΦΩΝΩ , γιατί θεωρώ πως είναι μια αξιέπαινη πράξη το να έρθει σε επαφή, tête à tête, με τους κατοίκους του Καταφυφίου, να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους και να δώσει άμεσα λύσεις. Δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αυτό;
Είναι ή δεν είναι αξιέπαινη αυτή η πρωτοβουλία; Γίνεται για πρώτη φορά εκτός της Νεράιδας, έχω κάνει τέσσερεις μέχρι σήμερα στις οποίες επίσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Περιοχής Κύριος Γιώργος Μπάκανος και έχει σχέση με την άμεση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Αυτή είναι η ιδεολογία μου, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , αυτό είναι το ΠΙΣΤΕΥΩ μου, Διαφωνείς; Λυπάμαι, αλλά δεν αλλάζω.
Οσο για τον ΤΙΤΑΝΑ έχει έναν πολύ καλό Πρόεδρο τον Θόδωρα ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Τέλος για τον πολιτισμό, άστον εκεί που είναι , γιατί βλέπω ότι τον σκοτώνουμε.

Το Προφίλ μας