Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ήταν…στην Αγία Κυριακή!

Από τη στήλη ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ

Ποιοι λέτε πως ήταν στην Αγία Κυριακή Βελβεντού, το βράδυ της Δευτέρας, όταν και ξέσπασε η εκεί πυρκαγιά, σε δασική έκταση; Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, αλλά και ο αντιδήμαρχος Νίκος Λαζαριώτης! Μάλιστα, φίλος της στήλης μας έλεγε χθες πως εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική! Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά, στο..μέτωπο της φωτιάς βρέθηκαν δεκάδες φιλότιμοι Βελβεντινοί, μαζί και με τους δυο! Πώς τα φέρνει η ζωή και η τύχη καμία φορά…

ΠΑΝ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα και την δική τους ανακοίνωση, δεν έκαναν ΚΙΧ για τους αντιπροσώπους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ κατά τ΄άλλα τους πείραξε η παρέμβαση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην ΚΕΔΚΕ, που είχε και δίκαιο.
Ποιός τελικά τραβάει το σχινή κα ποιός τελικά δεν θέλει καμία συνεργασία με τον Δήμο;
Ο Παπαδόπουλος στα δημοτικά συμβούλια και ο Στεργίου ο πρώην.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι 11.42. Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους. Τι να πεις; Βιλβινοί είναι...

ενας βελβεντινος είπε...

κυριε πλιατσο ψευδεσται και νομιζω σκοπιμως.οντως παρευρισκωνταν στην αγια κυριακη, πιθανως να ειδοποιησαν την πυροσβεστικη αλλα οτι συμμετειχαν με τους κατοικους του βελβεντου στην κατασβεση της φωτιας δε νομιζω. υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθεις. πληρωμες ή μη υπαλληλων, χρηματοδοτησεις φορεων και νομικων προσωπων, επισκευες οδοστρωματος. αξιζει τον κοπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος Σερβιων-Βελβεντου βρεθηκε στο σημειο που ξεκινησε η φωτια. Μπορουν να το βεβαιωσουν πυροσβεστες, αλλα και πρωην αντιδημαρχος. Κατα τα λοιπα, ανωνυμα σχολια "αυτονομων" στο ΦΒ ειναι ως συνηθως αθλια και δεν εκπροσωπουν, νομιζω, το Βελβεντο.

Π.Π.

ενας βελβεντινος είπε...

για τα σχολια στο ΦΒ δε γνωριζω. προσεχε μην αρχισεις και κηνυγας κι εσυ φαντασματα οπως ο προεδρος του δημοτικου συμβουλιου. παντως τα προβληματα που αναφερω ειναι υπαρκτοτατα και αξιζουν προσοχης.

Το Προφίλ μας