Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

''Αυτόνομοι'' υβριστές Βελβεντού

του Σπύρου Κουταβά από το vetonews.gr
Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (fb) και στο προφίλ με την επωνυμία ''Αυτόνομο Βελβεντό'' υπήρξε υβριστικό και ντροπιαστικό σχόλιο με την παραπάνω υπογραφή για τον δημοσιογράφο Π. Πλιάτσιο. Καλούσε τους αναγνώστες να διαβάσουν δημοσίευμα, που υπέγραφε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος  με τα κοσμητικά, «ντροπιαστικός, δημοσιογραφίσκος της σφαλιάρας και άλλα τέτοια που προσβάλλουν την προσωπικότητα και το επαγγελματικό του κύρος. Στον ανώνυμο υβριστή «Αυτόνομο Βελβεντό» φαίνεται ότι δεν άρεσαν τα όσα ο Πλιάτσιος σημείωνε στην στήλη της εφημερίδας «Πρωϊνός Λόγος» όπου αρθρογραφεί. Ορισμένοι στο Βελβεντό επιθυμούν χειροκροτητές δημοσιογράφους η μάλλον δημοσιογράφους που θα αναπαράγουν μόνο τη δική τους οπτική των γεγονότων.

Αρχικά, τέτοιου είδους φαινόμενα ανώνυμης ύβρεως, ενδημούσαν στα στελέχη του Δήμου που κατοικοεδρεύουν στα Σέρβια αλλά την σκυτάλη εσχάτως έχουν παραλάβει ορισμένοι που συναποτελούν την ηγετική ομάδα της ΜΚΟ Κοινωνίας των πολιτών Βελβεντού. Μια προσεκτική ανάγνωση της σελίδας «Αυτόνομο Βελβεντό» δείχνει ότι ο ανώνυμος υβριστής είναι «στενός και γνωστός» συνομιλητής πολλών εντός της ηγετικής ομάδας της ΜΚΟ. Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Μ. Στεργίου στον οποίο ετέθη άμεσα το θέμα - διάβασε τα υβριστικά σχόλια - δήλωσε άγνοια και ότι δεν γνωρίζει το πρόσωπο που υπογράφει με αυτό το προφίλ.
Ο ισχυρισμός του δεν είναι πιστευτός. Μάλιστα, εζητήθη από τον γράφοντα, η ΜΚΟ να διαχωρίσει την θέση της από τους ανώνυμους υβριστές που χρησιμοποιούν τον αγώνα της κοινωνίας των πολιτών για να προσβάλλουν την προσωπικότητα και το επαγγελματικό κύρος δημοσιογράφων. Ο κ. Στεργίου συμφώνησε με τα παραπάνω και υποσχέθηκε ότι θα το πράξει μόλις επιστρέψει στο Βελβεντό. Να δούμε.
Στο μεταξύ λίγα λεπτά μετά την επικοινωνία με τον Μανώλη Στεργίου τα υβριστικά σχόλια για τον ''φόβο των Ιουδαίων'' κατέβηκαν από το προφίλ.
Ας γνωρίζουν οι ανώνυμοι κρυψίνοι του Βελβεντού με τις διάφορες πινακίδες καθώς και οι άλλοι φωστήρες συνάδελφοι τους στα Σέρβια, ότι τέτοιοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σε δημοσιογράφους δεν θα γίνονται ανεκτοί . Αυτό, ας το γνωρίζουν και οι επώνυμοι παράγοντες που τους θωπεύουν και τους κρύβουν , γιατί ευκαιριακά τους κάνουν την ''βρομοδουλειά''.
Ας τους αποκαλύψουν, τους γνωρίζουν, να πουν το ονομά τους η τέλος να διαχωρίσουν την θέση τους από τον βούρκο και την ανώνυμη ύβρη.
Ειδάλλως, θα είναι συνυπεύθυνοι.

3 σχόλια:

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Προσπαθούμε να τους καταλάβουμεός
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ!!! ΝΑΙ!!! Γιατί όχι;;;
Ποιος είναι αυτός που θα τους δώσει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕΔΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ;;;;;;;
ΕΜΕΙΣ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;;;;;;;
ή Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλοι από το Βελβεντό μήπως κτυπάτε ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ;;;; ή κτυπάτε ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ για το ακούσει το ΓΑ.........;;;;;;;;
Πέστε μας ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι θέλετε, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ;;;
ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ;;;;; ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ.
ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ;;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Η ΜΚΟ;;;;;;;;;;;;;;
ΘΕΛΕΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΟΝ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ;;;;; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΚΑΖΟΝ.
ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΙ-VRES ΤΟ VETO-NEWS ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ MOZZILA OYTE ME CHROME-GOOGLE!!!TI ΣYMBAINEI,ΜΠΟΡΕΙΣ NA ME ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ;;
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΙΑΝΗ

ai-vreS είπε...

Φίλε από Αιανή,
το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να παίζει κάτι με τα cookies. Αν μπορείς κάνε την αλλαγή.
Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται, δοκίμασε να πατήσεις το σύνδεσμο στην αρχή του παρόντος άρθρου. Το link θα σε πάει στο vetonews.gr

Το Προφίλ μας