Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

5ος Ποδηλατικός Δρόμος Υγείας στο Τρανάβαλτο (video)

Από πλευράς αριθμού συμμετοχών σίγουρα θα …ζήλευαν και αντίστοιχες διοργανώσεις μεγάλων πόλεων της χώρας. Από παλμό, ζωντάνια και συνολική κινητοποίηση των κατοίκων και κυρίως βέβαια των παιδιών, ασφαλώς και έχει καταγραφεί σαν μια από τις επιπλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις στο Τρανόβαλτο. Στα Καμβούνια που επιμένουν...
Ήταν ο 5ος Ποδηλατικός Δρόμος Υγείας, διαδρομής 12 χιλιομέτρων, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Αυγούστου 2012, από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

107 συμμετοχές, στην πλειοψηφία παιδιά αλλά και μεγάλοι -η προκήρυξη του Ποδηλατικού Δρόμου επέτρεπε συμμετοχές από 7 μέχρι …107 ετών-, ήταν κάτι που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Από πολύ νωρίς η πλατεία του Τρανοβάλτου, είχε γεμίσει με παιδικές φωνές, χρώματα και …ποδήλατα, προσδίδοντας της μια πρωτόγνωρη γιορταστική ατμόσφαιρα.
Ο Ποδηλατικός Δρόμος δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα ταχύτητας, αλλά ήταν μια ήπια ποδηλατοπορεία σε μια πολύ όμορφη διαδρομή, που βρήκε όλους τους ποδηλάτες …νικητές και ευχαριστημένους.
Και από οργανωτικής πλευράς, όλα λειτούργησαν άψογα αφού υπήρχαν κατά τη διαδρομή, περιπολικό όχημα του ΑΤ Σερβίων για ρύθμιση της κυκλοφορίας, Πρώτες Βοήθειες, όχημα περισυλλογής για περιπτώσεις βλαβών των ποδηλάτων, καθώς και μέριμνα για διάθεση νερού στους συμμετέχοντες.
Μετά τον τερματισμό, προφέρθηκαν στους ποδηλάτες αναψυκτικά και σάντουιτς, ενώ με την εγγραφή συμμετοχής πριν τον αγώνα, τους είχαν δοθεί και αναμνηστικά καπέλα.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση ενός ποδηλάτου ΜΤΒ, που ανέδειξε τυχερό της ημέρας το Βαγγέλη Σκετόπουλο του Πασχάλη, που βέβαια το χάρηκε ιδιαίτερα.
Χορηγοί της όλης διοργάνωσης ήταν επιχειρηματίες μαρμάρου του Τρανοβάλτου, που θέλησαν να κρατηθεί η ανωνυμία της προσφοράς των.
Γ.Μαστρ./περισσότερα -80 ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ- στο www.mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας