Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πρόσκληση σε Γυναίκες εν δυνάμει ή υποψήφιες επιχειρηματίες για συμμετοχή σε ημερίδα με θέμα: "Γυναίκα Επαγγελματίας, Δύναμη Καινοτομίας και Δημιουργίας"


Το Eμπoρoβιοτεχνικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο "Γυναίκα Επαγγελματίας, Δύναμη Καινοτομίας και Δημιουργίας", το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00, στην αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη.

Η ημερίδα που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Κέντρου «Εργάνη» έχει σαν στόχο την κατανόηση και ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τις γυναίκες επιχειρηματίες της περιοχής μας, αλλά και την κατάθεση προτάσεων και προβολή καινοτομιών που μπορούν να βοηθήσουν σε μια περίοδο κρίσης.
   Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής το Επιμελητήριο Κοζάνης προσκαλεί γυναίκες επιχειρηματίες από το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης να καταθέσουν τον προβληματισμό, τις ανησυχίες αλλά και τις προτάσεις τους που προκύπτουν από την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας  ή να μιλήσουν για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και την εμπειρία τους.
Η διαδικασία είναι ανοιχτή σε όλες τις ενδιαφερόμενες, ωστόσο για τον καλύτερο προγραμματισμό καλό θα είναι έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2012 να γίνει η κατάθεση των προτάσεων  είτε γραπτά άμεσα, είτε να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον για προφορική τοποθέτηση που θα γίνει  κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της ημερίδας.
Όσες κυρίες ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με την εκπρόσωπο του Επιμελητήριου σε θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας κα Βάγια Λιούλια – Νάκα  στο τηλ.6948800982 ή στο asfaleiesnaka@gmail.com ή στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου  τηλ. 24610 41693 (κα Καρακουλάκη)

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας