Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Δωρεά εις μνήμην Δημητρίου Γκαντώνα για τη στήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του εκλιπόντος Δημητρίου Γκαντώνα, για τη δωρεά 150,00 ευρώ, εις μνήμην του.
Σήμερα, που οι πολίτες της χώρας βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σήμερα, που οι ανασφάλιστοι πολίτες πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς, η λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης έρχεται να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες υγείας για όλους και να προσφέρει υπηρεσίες σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παρόμοιες κινήσεις υποστήριξης από την τοπική κοινωνία της Κοζάνης δίνουν τη δύναμη στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που στηρίζει εθελοντικά τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να συνεχίζει τον αγώνα του.
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, για τις ανάγκες στελέχωσης του με εθελοντικό προσωπικό (ιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, κοινωνικούς επιστήμονες, διοικητικούς κ.α.), αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξης του, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 24610 42257, καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., στη διεύθυνση Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40μάρτυρες), στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: koinwniakoz@gmail.com και στο facebook/KoinwnikoIatreioKozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας