Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

O Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Κοζάνη την Τετάρτη 08/09

Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται στον Νομό Κοζάνης την ερχόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010. Ο κ. Παπανδρέου θα συνοδεύεται από την Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Αρθούρο Ζερβό. Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ενέργειας ΔΕΗ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" Γιώργος Αδαμίδης, ο κ. Παπανδρέου θα εξαγγείλει την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου (ισχύος 200 - 300 MW) στην περιοχή και πιθανότατα την υλοποίηση εργοστασίου κατασκευής πάνελ.
Πηγή: ΕΡΑ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Πράσινη γλίτσα είπε...

Τελικά τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, που αρνούνταν πεισματικά να γίνουν υποψήφιοι περιφερειάρχες, έδειξαν πόσο χαμηλή εκτίμηση έχουν για τη δήθεν «σημαντική μεταρρύθμιση» του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Γύρισαν επιδεικτικά τις πλάτες στον πρωθυπουργό προφανώς επειδή προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως – όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο.
Δεν είναι ότι καλύτερό αυτή την εποχή να …. εκτεθείς στα καφενεία! Είναι δύσκολες εποχές, ο κόσμος έχει εξεγερθεί και τα μηνύματα οι υπουργοί τα …έχουν λάβει!

Πράσινη γλίτσα είπε...

Ο τρόπος της «αριθμητικής εξαπάτησης»

Για να βγει το τελικό «μειώσεις 20% στα φάρμακα» που θα πούλαγε στους τίτλους των εφημερίδων και θα «όργωνε» την φαιά ουσία των πολιτών, μείωσαν κάποια φτηνά φάρμακα κατά 50% ας πούμε και δεν άγγιξαν καθόλου ή ελάχιστα κάποια πανάκριβα εισαγόμενα φάρμακα. Μια ματιά στους καταλόγους των φαρμάκων μπορεί να πείσει και τον πλέον αδαή.
Δεν είναι τυχαία η αλλαγή στο όνομα του υπουργηείου «πρώην Ανάπτυξης» αφού οι μεγάλες μειώσεις στις οποίες προχωρά (40%-60%) αφορούν κατά κανόνα φτηνά φάρμακα που παρασκευάζονται από ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, συμβάλλοντας κατ`αυτόν τον τρόπο στο κλείσιμο κάποιων μονάδων εξ αυτών.

Γιγαντώνει έτσι την ανεργία όταν την ίδια στιγμή …. χαϊδεύει και κλείνει πονηρά το μάτι στους μεγαλοεισαγωγείς πανάκριβων φαρμάκων.

Οι μειώσεις λοιπόν αυτές του καταλόγου των φαρμάκων είναι προϊόν … μαγειρέματος. Και το «τελικό προϊόν» είναι φαρμάκι για τον Έλληνα πολίτη !

Ανώνυμος είπε...

Το 1957 η εταιρία ΛΙΠΤΟΛ (ΛΙγνιτωρυχεία ΠΤΟΛεμαΐδος) άνοιξε το πρώτο ορυχείο ευρείας επιφανειακής εκμετάλλευσης .......

με αντάλαγμα.....ΕΡΓΑΣΙΑ και ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

στους κατοίκους της περιοχής.....

Ο Μεγάλος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ επισκέφθηκε το χωριό Καρδιά
και
υλοποίησε τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του

Αργότερα....
ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού.....
ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ....τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ...
των ΚΑΤΟΙΚΩΝ των πληττόμενων χωριών ...
και ευρύτερα των κατοίκων της περιοχής.....

Σήμερα....ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.....
γιός του (ΣΩΤΗΡΑ)..........
θα εξαγγείλει την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου (ισχύος 200 - 300 MW) στην περιοχή......

προβάλλοντας τα ωφέλη....
της πράσινης ανάπτυξης.......

ως ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕΣΟ

το ΡΗΓΜΑ Μαυροπηγής.......την ΑΝΕΡΓΙΑ....
και

συνοδευόμενος......

απο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη.....
Γεωπόνο - ΑΝΙΨΙΟ του ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ και πρόεδρο επι σειρά ετών ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΠΙΛΑΛΙΔΗ....
και την διευθύντρια ΛΚΔΜ.... ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟ ΚΟΥΡΙΔΟΥ ???????

τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ......απο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ της περιοχής ......

στον ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ της χώρας

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλες ότι και να λέτε ότι και να γράφετε η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει.
Δεν θα την αφήσει το ΠΑΣΟΚ δεν θα την αφήσουμε εμείς !!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ (Η ΝΔ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ)? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλα σύντροφε εμείς αγωνιζόμαστε και για σένα. Μπορείς να γράφεις ότι θες ξέροντας ότι δεν θα αφήσουμε εμείς την Ελλάδα να πτωχεύσει. Άντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΑΡΙΑ) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καιρό είχα ν ακούσει την λέξη 'σύντροφος';Αρχισαμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα των εκλογών και κάποιοι γραφικοί ως κ αυτιστικοί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη λέξη αυτή, λες και έχει κανένα νόημα....ΧΑΧΑΧΑ Πασοκια κουφάλες έρχονται κρεμάλες....
ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ "ΔΕΞΙΟΣ" ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ Η ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

8.09..Το ΔΕΞΙΟΣ το χρησιμοποιώ για να γίνομαι διακριτός σε αυυτό το blog που είναι δηλωμενο σοσιαλιστικο, κεντροαριστερο κ παει λέγοντας.Το παραμύθι μη το τρως, ο Παττακος και η Φρειδερικη δεν ειχαν καμια σχέση ιδεολογικοπολιτικα με τον ευρυτερο χωρο της κεντρο δεξιας, περισσοτερο κακο την εκαναν.
ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έρθει στην πόλη το το mind the GAP να το γιουχάρουμε λίγο?

Το Προφίλ μας