Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκος Λαζαριώτης: Είναι ανάγκη να δώσουμε στην κοινωνία του νέου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού το δικό μας μήνυμα, με ελπίδα και προοπτική για το αύριο


Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες,  
Η διοικητική μεταρρύθμιση θα είναι πλέον γεγονός από την 1/1/2011. Μετά την ψήφιση του σχεδίου «Καλλικράτης» που ορίζει τα όρια των Νέων Δήμων, καθώς και το βασικό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που καθορίζουν τη λειτουργία τους, καλούμαστε να εκλέξουμε τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές στις εκλογές του  Νοέμβρη.
Η εμπειρία που αποκτήσαμε το προηγούμενο διάστημα είναι πολύτιμη. Έγιναν πολλές συζητήσεις και εκδηλώθηκαν διαφωνίες, ενστάσεις, διαμαρτυρίες , διαφορετικές απόψεις σε πολλά επίπεδα. Δεν αναφέρομαι μόνο στον αυτοδιοικητικό χάρτη και τα νέα του όρια, αλλά και σε ουσιαστικά  - μείζονα ζητήματα για την επόμενη μέρα.
Ζητήματα που έχουν σχέση  με τα οικονομικά, τους πόρους, τις αρμοδιότητες και γενικά τη λειτουργία των νέων Δήμων μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, με τους θεσμούς να γνωρίζουν έντονη αξιακή κρίση και αμφισβήτηση, τόσο σε επίπεδο δομών, όσο και επίπεδο εκπροσώπων.
Είναι πλέον ανάγκη να δώσουμε στην κοινωνία του νέου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού το δικό μας μήνυμα, με ελπίδα και προοπτική για το αύριο.
Να διατρανώσουμε την απόφασή μας, για να  αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας απογοήτευσε ή και μας χώρισε, για να πάρουμε ενεργά την επόμενη μέρα στα χέρια μας.
Να συνεργασθούμε, με όραμα το κοινό καλό αναζητώντας κοινή συνισταμένη, χωρίς διαχωριστικές γεωγραφικές ή άλλες γραμμές και αφορμές αποκλεισμού και απομόνωσης.
Να συζητήσουμε για το κτίσιμο του Νέου Δήμου που θέλουμε, βάζοντας γερά θεμέλια σε ένα εγχείρημα δύσκολο, μακρόπνοο αλλά και σημαντικό για την καθημερινή ζωή όλων μας.
Να συνδημιουργήσουμε το μέλλον μας, καταθέτοντας  τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς μας για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα που μας απασχολούν, το όραμα και τις προκλήσεις της περιοχής μας.
Να συμμετάσχουμε ενεργά στην κοινή προσπάθεια,  στηρίζοντας και ενισχύοντας την «Ενωτική Κίνηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.
Στην προσπάθεια αυτή συντάσσομαι με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς.
ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re Niko ti mas les tora, ''Να συμμετάσχουμε ενεργά στην κοινή προσπάθεια, στηρίζοντας και ενισχύοντας την «Ενωτική Κίνηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ'' Diladi opos to ermineyo ego ayta pou les asta na ta grapsi kanenas tou kommatos, dioti esi proerxese apo alon politiko ideologiko xoro, alla me tis teleytees exelixis anarotiese pou iparxi biosimotita kai mellon? Sto Pasok e tote na pame apo ekei. Niko ta pragmata den einai etsi, kai gia na 8eorise axiopistos prepi na eisai kai sta8eros stis politikes sou epiloges. Gia ola iparxei ena telos kai ayto pou kanis tora einai to telos sou.

Ανώνυμος είπε...

re niko pote ponireces toso poli re.

Ανώνυμος είπε...

Νικο ολα τα χρονια κατηγορουσες το ΠΑΣΟΚ..Και τωρα συντασεσαι με τον εκπροσωπο του ΠΑΣΟΚ..Μας δουλευεις; Δεν ντρεπεσαι για την ιστορια σου.Μηπως η φιλοδοξια σου...διαγραφει το παρελθον..ΚΡΙΜΑ Νικο..Πρεπει να δωσεις εξηγησεις στους πρωην-πλεον-συντροφους σου και μαλιστα αμεσα...

Ανώνυμος είπε...

Αν εξαιρέσουμε το "συντάσσομαι", που θα μπορούσε να είναι και "συνεταξάμην", δεν κατάλαβα τι σας ενόχλησε; Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που ο Δήμος Σερβίων από το Χατζηδημητράκο (ΚΚΕ) κατέληξε στον Κοκκολιό (ΝΔ και πέρα) για αλλεπάλληλες τετραετίες. Οφείλεται αυτό ναι ή όχι στη διχόνοια της δημοκρατικής παράταξης;
Μπράβο λοιπόν στο Νίκο που αν και θα μπορούσε βάζοντας το εγώ μπροστά να διεκδικεί ρόλο επικεφαλής συνδυασμού, βάζει μπροστά το συμφέρον του τόπου, το ΕΜΕΙΣ και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κοινό αγώνα. Κάτι που κατά τη γνωμη μου θα έπρεπε να είχε κάνει από την προηγούμενη εκλογική μάχη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΡΑΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΟΜΕΝΕΙ
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΒΑΛΤΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΝΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ
ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι εξηγήσεις να δώσει ο Νίκος ρε παιδιά; Αυτός έχει μπεί στο κλάμπ των "πρώην" αριστερών εδώ και χρόνια. Το πάρε δώσε του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι παλιά υπόθεση. Από την εποχή του μακαρίτη πλέον Τσιγκόιδα, για τον όποιο έκανε ότι μπορούσε ώστε να του δώσει στήριξη ο τότε συνδυασμός της (ενιαίας) αριστεράς που είχε επικεφαλής τον Σαββίδη. Οργάνωσαν μάλιστα και δεύτερη μάζωξη του ΣΥΝ (ενιαίου τότε) γιατί η πρώτη είχε πάρει απόφαση να ρίξει λευκό ή άκυρο. Μετά την "προσθετική" που έγινε με γυναίκες και τέκνα, ο Νίκος έτρεξε να πάρει το μικρόφωνο και να ανακοινώσει την "νέα" απόφαση για στήριξη του Τσιγκόιδα. Όταν έδυσε το άστρο του Τσιγκόιδα και αφού είχε προηγηθεί η χρέωση του Δήμου με πολλά εκκατομύρια και διάφορα άλλα σκάνδαλα, ο Νίκος άρχισε την κριτική, προσπάθησε μάλιστα ένα φεγγάρι να κατεβεί και για δήμαρχος και επειδή δεν του βγήκε άρχισε πάλι τα πάρε δώσε με το Λάμπρο. Οι τελευταίες διαμάχες και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ευνόησαν μάλλον τοπικά (βλέπε Ντόρα). Πήρε λοιπόν τον δρόμο που μπορεί να τον οδηγήσει εκεί που ονειρεύεται. Στη διαχείρηση μιάς εξουσίας της οποίας οπαδός είναι τα τελευταία χρόνια. Στα πρόσωπα διαφωνούσε όχι στην ουσία. Η τοποθέτησή του άλλωστε απέναντι στον Καλλικράτη τα λέει όλα. Το ότι θα την διαχειρίζεται μαζί με οπαδούς του μνημονίου και θα συμμετέχει σε αποφάσεις που θα έκαναν κάθε αριστερό να ντρέπεται, είναι ψιλά γράμματα για το Νίκο. Επέλεξε το δρόμο του και είναι άξιος των επιλογών του.

Ανώνυμος είπε...

για τον 5:01 μ.μ.
η δημοκρατική παράταξη εχει διχόνια;; τι λες ρε φιλε; τη μονιασε ο παπανδρέου τωρα. Με τις κοινωνικές παροχές που εκανε σε λαό και νεολαία, με την δυναμική πολιτική του,μια πολιτική λαικής κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας. αντε απο κει που θυμήθηκες τη δημοκρατικη παράταξη εξυπνε υποτακτικέ του ΔΝΤ και της κυβέρνησης που χαρίζει τους ανθρώπους στο τραπεζικο λογιστήριο του καζινοκαπιταλισμου , σοσιαλιστη ε σοσιαλιστη

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΄σεις μήπως είστε στο ύπνο τον βαθύ και δεν πήρατε χαμπάρι ότι ψηφίζουμε για δήμαρχο και όχι πρωθυπουργό , τι ΔΝΤ και κουραφέξαλα μας γράφετε . Αϊ πάτε να .......

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Νίκο αν είναι να γλιτώσουμε από το μνημόνιο σε παρακαλώ να ξανασκεφτείς την υποψηφιότητά σου. Χαχαχα
Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Κυριάκο αλήθεια προβληματίζομαι.
Απο την άλλη όμως λέω μέσα μου.
Εάν δεν υπήρχα εγώ (και χιλιάδες άλλοι) "πρώην" αριστεροί πως θα αυτοεπιβεβαίωναν την παρουσία τους και πως θα φορούσαν πλάκα τα γαλόνια οι "σημερινοί και εις τους αιώνας των αιώνων" ΑΝΩΝΥΜΟΙ και εκ του ασφαλούς, αριστεροί επαναστάτες;
Ως εκ τούτου αποφάσισα να συνεχίσω να υπάρχω και να συμμετέχω.
Υ.Γ. Κυριάκο δεν μας τα λές καλά. Μήπως το ΠΑΣΟΚ δεν έκαψε τους φακέλους ; Απο αυτά που διαβάζω στα σχόλια οι φάκελλοι κοινωνικών φρονημάτων φαίνεται οτι δεν κάηκαν και κάποιοι περιμένουν την "κατάλληλη" ώρα να τους αξιοποιήσουν.
Τώρα που "είμαστε στο ίδιο κόμμα" για δες τι μπορεί να γίνει μήπως και απαλλαγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ
ΔΡΩΜΕΝΑ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

NIKO ISE GATA.

Ανώνυμος είπε...

ahdia eiste pia me afta ta kommata!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΡΩΝΙΑ του Νίκου δείχνει ότι άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του και δεν είναι καλό δείγμα.
Δείχνει έλλεψη αυτοπεποίθεσης και αμφιβολίες για το σωστό της επιλογής του.
Σεβαστή η προσωπική επιλογή σου Νίκο, αλλά η κριτική υπέρ ή κατά της επιλογής σου ακόμα πιο σεβαστή.
Όπως αυστηρή θα είναι και η κριτική για τις θέσεις του συνδυασμού που μετέχεις στην οποία ελπίζω να μην έχουμε ίδιου τύπου ειρωνικές απαντήσεις!
Με ξυνίζει να μιλά ένας αριστερός υποτιμητικά για τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, γιατί αν οφείλει κάτι αυτός ο τόπος το οφείλει στους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ (ανώνυμοι αγωνιστές, απλοί άνθρωποι κλπ) και όχι στους ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.
Οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ, όπως και συ Νίκο, μάλλον έχουν εξασφαλίσει τη σιγουριά που προσφέρει η ΕΠΩΝΥΜΙΑ και μπορούν να αντλούν και τα οφέλη της.
Αν και πάντα βάζω το όνομά μου σήμερα δεν θα το κάνω. Το κάνω ΑΝΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ προχωρα . Η ικανότητα σου να διοικείς εινα τρομερη και αυτο το ξέρουν ολοι οι σερβιωτες και τα περίχωρα.
Με την ικανοτητα σου, την ικανότητα του δελινιωτη, του μπάκανου,του σαββιδη του τασου,του κακαφίκα απο το πλατανόρεμα και αλλων αξιων και ικανων στελεχων με ανάλογη φωτογένεια με τη δικη σου, ο δημος μας θα γνωρισει στιγμές δόξας την επομενη τετραετία. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΞΙΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa
Η ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ είναι προσόν κατά τον 12:08.
και ξανά προς τη ΔΟΞΑ τραβά 12:08.
Άρε ψηφοφόροι να σου τύχουν!!!
Τα ακούς Νικοοοοοο!

Το Προφίλ μας