Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Προσφώνηση του υποψηφίου Δημάρχου από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κυριάκο Τσολακίδη


Φίλες και φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα ενόψει των δημοτικών εκλογών της εβδόμης Νοεμβρίου.
Φίλες και φίλοι,
Αυτές οι εκλογές είναι μια πρόκληση και μια ευκαιρία για το νέο καλλικρατικό Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Είναι μία πρόκληση γιατί πρέπει να στηθεί, να οργανωθεί και να λειτουργήσει ένας νέος μεγάλος Δήμος που ενώνει το Δήμο Βελβεντού, το Δήμο Καμβουνίων, την κοινότητα Λιβαδερού με το Δήμο Σερβίων. Θα δημιουργηθούν νέες υπηρεσίες με περισσότερο εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να μπορεί ο νέος Δήμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των δημοτών του και να γίνει πράξη η αποκέντρωση.
Και είναι μία ευκαιρία γιατί πρέπει ο νέος Δήμος, και ειδικότερα τα Σέρβια, να ξεφύγουν επιτέλους από το τέλμα των τελευταίων ετών. Και να προχωρήσουν μπροστά με αισιοδοξία, προοπτική και ανάπτυξη.
Γιατί ο τόπος μας έχει όλα τα προαπαιτούμενα για να πάει μπροστά.
Για τον σκοπό αυτό χρειάζονται άξιοι και ικανοί άνθρωποι, άνθρωποι που με εργατικότητα και όραμα, με γνώσεις και εμπειρία να μπορούν να οδηγήσουν τον τόπο μας μπροστά.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχός μας ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερα πριν. Είναι εργατικός, μεθοδικός, έντιμος και έχει όραμα για το νέο Δήμο.
Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων και είναι εν ενεργεία Νομαρχιακός Σύμβουλος. Είναι άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης με γνώση και άποψη για την λειτουργία των θεσμών που θα κληθεί να υπηρετήσει από το νέο έτος.
Είμαι βέβαιος ότι ο ίδιος συνεπικουρούμενος από τους αξιολογότατους συνεργάτες του θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας .
Είμαι βέβαιος ότι στις επτά του Νοέμβρη, και από την πρώτη Κυριακή, θα γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο μας και θα επανέλθει η αισιοδοξία σε όλους μας.
Γιατί το αξίζουμε.
Γιατί το αξίζουν οι συνδημότες μας, εμείς και τα παιδιά μας.
Βασίλη, σε καλώ στο Βήμα.
Καλό μας αγώνα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giti den kateveneis tsolakidi gia dimotikos symboylos? giati ise apo exo? gia poio logo den ise?

Ανώνυμος είπε...

Tha symfonisso me ton prolalisanta. Giati Tsolakidi afou fainetai pos xereis tis leitourgies tis dioikisis, tiw euthines ton dimosion prosopon,pasxizeis gia ithos, entimotita kai ergatikotita, giati den symmetexeis?
Se kathe periptosi, katapliktiki i karikatura!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mipos tha kateveis gia perifereiakos kai den to anakoinoneis????Prepei na einai kai kapoios/kapoioi apo to Servia me to diko sou profil, ante kai tha se stirixoume oloi, nai sto ithos, tin euthini, tin ergatikotita kai opos fainetai se diakrinoun kai sena, opos ta anakoinoneis gia tous allous!

Ανώνυμος είπε...

Kirgiako pote den xeka8arises pia einai i stasisou oson afora tin epilogi tou Kostadopoulou?

Pote den mas milises gia ta ''pisomaxeromata'' tou Kostadopoulou sta kedrika.

Pote den mas aneferes pioi paragodes sinetelesan kai pire oristika to xrisma o Kostadopoulos?

Erotimata ta opia ofilis na dosis apadisi.

Ανώνυμος είπε...

Yg: Ti sinetelese Kirgiako kai telika den eisouna esi ipopsifios tou Pasok sta Servia. Mi mou pis tora oti o Kostadopoulos gnorizi kalitera ta problimata tou dimou mas?

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA AP' OTI JERW O TSOLAKIDIS DEN DHLWSE POTE OTI ENDIAFERETE GIA DHMARXOS KAI OYTE KATETHESE AITHSH STO PASOK

Ανώνυμος είπε...

Ο εξαίρετος κκ Τσολακίδης, δεν έθεσε υποψηφιότηταν, διότι διεσθάνθει οτι ΔΕΝ πρόκειται να επανεκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και για αυτό εγκατέλειψε απο νωρίς την μάχην!!!
Παραμένει απλός στρατιώτης εις την παρατάξιν του και δια των πύρινων λόγων του, βοηθά την προεκλογικήν εκστρατείαν του αρχηγού του, που ως διαφαίνεται θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της ευρύτερης περιοχής....
Και θα είναι επόμενος δήμαρχος ο κκ Κωνσταντόπουλος, διότι οι αντίπαλοι του, είναι πολύ κατώτεροι των προσδοκιών και εν δυνάμει δεν εχουν την ικανότητα να κερδίσουν την εκλογική μάχη...
Ητοι και όπως διεφάνει απο το τηλεοπτικόν debate:
1. Ο κκ Μακρυγιάννης στερείται πολιτικού λόγου, το λεξιλόγιον του είναι ιδιαιτέρως πτωχόν και τα επιχειρηματα του επί εκάστου ερωτήσεως, λίαν ανιαρά!Ηδη, οι σημερινές εντυπώσεις σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ και της ΝΟΔΕ Κοζάνης είναι πολυ απογοητευτικά...Βλέπουν τον υποψήφιον τους, να είναι ανίκανος πολιτικού λόγου, ΜΗ έχων ευγλωττία και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, άνευ νεύρου και θρασύτητος!!!
Σχολιαστές επισημαίνουν οτι ο κκ Μακρυγιάννης δεν θα μπορέσει να σχηματίσει ικανόν ψηφοδέλτιον και εκφράζουν την αποψην οτι ο εν λόγω υποψήφιος στο πρώτο 10ήμερον Οκτωμβρίου θα...αποσυρθεί!!!!
Μια εξέλιξις, λίαν δυσμενής για την ΝΔ, α που αργησε ενα μηνα να γνωστοποιήσει υποψηφιότητα απο την ημερομηνία αποχώρησης Κοκολιού!
Πολλοί ηδη σήμερα διερωτώνται πότε θα προετοιμαστεί χρονικά ο Μακρυγιάννης, για τον αγώνα του και μάλιστα καθ΄ ομολογίαν του επελέγει υποψηφιος για την ΝΔ μεταμεσυνυχτίως απο τηλεφώνημα που εδέχθει απο την...ΝΔ!!!
Η ήττα του είναι αναμενόμενη απο τον πρώτο γύρο!
2. Για τον Γ. Παπαδόπουλο οι σχολιαστές υπογραμμίζουν με νόημα οτι θα πάει μεν στο Β' γύρο και θα χάσει πανηγυρικά....
Και η αιτία διότι πολιτικώς είναι ''περιοδεύων'' πρός πάσαν κατευθυνσιν,μόνον και μόνον να πετύχει την εκλογήν του...
Και αυτό είναι κάτι που η κοινή γνώμη το απορίπτει...πανταχόθεν!!!!
Σ υ ν ε π ώ ς
επόμενος δήμαρχος και άρχων της περιοχής....
Β Α Σ Ι Λ Η Σ Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=31312948

Το Προφίλ μας