Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Είχαν δεν είχαν, την έκλεισαν και την Καρδιολογική Κλινική στο Μαμάτσειο...

από το kozani.net - καίριο, όπως πάντα
Είχαν δεν είχαν, την έκλεισαν και την Καρδιολογική Κλινική στο Μαμάτσειο... να δούμε ποιά άλλη κλινική έχει σειρά τώρα... περί ευθιξίας ουδείς λόγος....Το κλείσιμο της Καρδιολογικής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης δεν θεωρείται επείγον θέμα... εξ ου και η μη συγκρότηση απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου... συγχαρητήρια στους δημοτικούς μας άρχοντες... σε όποια παράταξη και αν ανήκουν....
Δεν είχε απαρτία λέει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για το θέμα του κλεισίματος της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου... δηλαδή ειδοποιήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και δεν προσήλθαν;.... ποιοί ήταν αυτοί που απουσίαζαν;.... θερμά συγχαρητήρια....
ΣΥΝ.... ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανικανότητά τους τους, τους εμποδίζει να δουν ακόμη και το συμφέρον τους. Εδώ προέχει το κυνήγι της ψήφου για την καρδιολογική κλινική θα νοιαστούν τώρα. Σιγά το πράγμα!!! Βρε μοιραίοι και άβουλοι, άντε στα σπίτια σας μπας και δούμε καμιά καλύτερη μέρα σαν τοπική κοινωνία!!

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή διευκρίνιση. Απαρτία φυσικα και ειχε το Δημοτικο Συμβουλιο Κοζάνης. Ομως, για το αιτημα της Άννας Νανοπούλου να τεθεί σε ψηφοφορία το εάν πρέπει ή όχι να γίνει η συνεδρίαση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία. 14 ψήφους. Και δεν συγκέντρωσε 14. Όχι ότι δεν είχε απαρτία για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Π.Π. μας λές ουσιαστικά ότι υπήρχε ελλειμματική ως προς τη Δημοτική Αρχή απαρτία;
Γίνεται συνεδρίαση σε ένα συμβούλιο που τα μέλη της αντιπολίτευσης είναι περισσότερα από την Δ. Αρχή; Σαν να λέμε κυβέρνηση μειοψηφίας!!!
Ο Λάζος αφού δεν μπορεί να τους ελέγξει τι σχίζεται για κάμερες και μικρόφωνα;
Συγχαρητήρια στην αντιπολίτευση που τον ξεγύμνωσε... Η ...ενότητα του Πάρη έγινε (κ)ενότητα του λάζου... ώχ ωχ!!!
FUN

Ανώνυμος είπε...

lazaraki game over kai swthkan kai ta kermata

Το Προφίλ μας