Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του Ν. Κοζάνης καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο πανεργατικό, αγωνιστικό συλλαλητήριο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 18.00. 

Είμαστε σε μια συγκυρία που επιβάλλει αγώνα διαρκείας και η πορεία είναι εκ των πραγμάτων αδιάκοπη. Τα συνδικάτα, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, με τους αγώνες όλης της προηγούμενης περιόδου (από τη αρχή του 2010), έχουν αναπτύξει μια νέα δυναμική που η συνέχειά της δημιουργεί την αισιοδοξία και την ελπίδα για την ανατροπή των πολιτικών που κατεδαφίζουν εργασιακές, ασφαλιστικές, μισθολογικές κατακτήσεις και δικαιώματα.
Κρίσιμο σταθμό και δυναμική αφετηρία για νέους αγώνες, αποτελεί η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 18.00. . 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουμε ανυποχώρητοι για την ακύρωση και την ανατροπή όλων των μεθοδεύσεων της χρεοκοπημένης πολιτικής που ξεθεμελιώνει και τις τελευταίες προστατευτικές ρυθμίσεις του κοινωνικού κράτους. 
Για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από την Κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το Σάββατο 11Σεπτέμβρη και ώρα 15.00 
ΟΧΙ Στο ολοκαύτωμα των ασφαλιστικών, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας. 
Όλοι στο πανεργατικό, αγωνιστικό συλλαλητήριο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 
Από την Εκτελεστική Γραμματεία Του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας