Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία Σαμαρά: "Κολυμβήθρα Σιλωάμ για Καραμανλή"


 Κομματική γυμναστική. "Εν δυο κάτω. Έχουμε αρχηγό βαρβάτο..." Κάτι τέτοια έκανε ο Καραμανλής και είδαμε την κατάληξη και αυτού αλλά και της χώρας.

Οικτρή εισαγωγή... Είναι δυνατόν; Ένοιωθα λες και άκουγα πλανόδιο πωλητή... Το πρώτο 5λεπτο που βλέπει ο περισσότερος κόσμος σε όλη την Ελλάδα, του είπαν να το σπαταλήσει στην απορροφητικότητα του... μετρό Θεσ/νίκης. Δεν θέλω να το συνδέσω αυτό με το ότι μόνο στον Πανίκα ελπίζουν για να δουν λίγο γαλάζιο στον χάρτη την νύχτα των εκλογών...
Και μετά πήγε στο 1981 για το χρέος... Εκεί ακριβώς έχασε και τους άλλους τηλεθεατές. Μόνο όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική συνεχίσαμε.
Απίθανα πράγματα για να εξιλεώσει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ τον Καραμανλή. Ακόμα και τα δισ του χρέους μείωσε - κάποιος να του πει πως επί καταλληλότερου από τα 180 πήγαμε στα 300! - δεν έχει ξαναγίνει! Από κάπου τον κρατάει ο Καραμανλής. Ο χρόνος θα δείξει.
Η εικόνα του να περιγράφει με ανέξοδες ρητορείες πως θα σβήσουμε την πυρκαγιά της κρίσης από τη χώρα, χειροκροτούμενος από όλους εκείνους που μαζί με αυτόν την άναψαν και έφυγαν, είναι εντελώς αποκαρδιωτική για το μέλλον του Σαμαρά. Ο δε σφιχτός εναγκαλισμός με το καταδικασμένο κυβερνητικό παρελθόν της Ν.Δ., απογοητεύει ακόμη και τους πιο πιστούς ψηφοφόρους της παράταξής του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε επιτέλους ποιοι τον συμβουλεύουν να τα κάνει όλα αυτά.
Πάει και τελείωσε. Ζει στο δικό του κόσμο. Στον κόσμο της Fantas. Στο δικό του κόσμο ο Καραμανλής χρέωσε την χώρα με 80 δισ. και όχι με 130! Στο δικό του κόσμο το έλλειμμα μπορεί να εκμηδενιστεί σε 2 χρόνια (!)... ανώδυνα! Σίγουρα είναι ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ!
Και το ανέκδοτο της ημέρας: "Είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης"....... το είδαμε με την προετοιμασία... και την απορροφητικότητα που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ στο ΕΣΠΑ...
Ε, ας του πει κάποιος επιτέλους πως σοβαρή ανάπτυξη αυτή η χώρα δεν είχε ποτέ γιατί πάντα την βλέπαμε βραχυπρόθεσμα και μικροπολιτικά. Και μόνο με βαθιές, ριζικές και ριζοσπαστικές διαρθρωτικές αλλαγές θα την δούμε επιτέλους! Και αυτό ακριβώς κάνει το ΠΑΣΟΚ!
"Η Κυβέρνηση επενδύει στον φόβο - Εμείς στην ελπίδα"... Ποιος όμως λέει πως το Μνημόνιο είναι η καταστροφή της χώρας;
Και βέβαια... μετέτρεψε τις αυτοδιοικητικές σε εθνικές εκλογές και δημοψήφισμα κατά του μνημονίου, όπως έλεγα πριν μήνες και κάποιοι με κατηγορούσαν για λαϊκιστή.
Δεν περιγράφω άλλο! Έλεος...     

Θ. ΒΑΡΔΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ:

"Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος"!!!

     
Πηγή : antikrogias.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΔΗΣΗ δεν είναι ότι αποθεώθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Κώστας Καραµανλής από τους εκατοντάδες νεοδηµοκράτες που είχαν συρρεύσει στο «Βελλίδειο» για την οµιλία του Αντώνη Σαµαρά. Η είδηση είναι ότι ο άνθρωπος αυτός, ο Κ. Καραµανλής δηλαδή, έχει το θράσος να βγαίνει σε κόσµο, παρά το γεγονός ότι ακόµη δεν...
έχει εκστοµίσει µια «συγγνώµη» για όσα διέπραξε εις βάρος της χώρας και την οδήγησαν στον γκρεµό. Ανεξάρτητα από το αν την αισθάνεται κιόλας. Κυβέρνησε τη χώρα 5½ χρόνια, την άφησε να χρεοκοπήσει, υπονόµευσε κάθε αξιοκρατία, επέτρεψε στους κάθε λογής φίλους, κολλητούς, κουµπάρους να αποµυζήσουν τον κρατικό κορβανά, θεοποίησε το ρουσφέτι, έκανε τη χώρα ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων. Κι όταν είδε την καταστροφή να επέρχεται, ουσιαστικά δραπέτευσε από την πρωθυπουργία, αρνούµενος να αναλάβει έστω και το ελάχιστο από την τεράστια ευθύνη που έχει για το πώς φτάσαµε ώς εδώ. Για όλα αυτά, δεν έχει πει λέξη ώς τώρα, έναν χρόνο µετά τις εκλογές. Το δυστύχηµα είναι ότι µάλλον θα συνεχίσει να σιωπά _ όσο τουλάχιστον τον καλύπτει ο Σαµαράς, ποια ανάγκη έχει να µιλήσει; Η σιωπή του, προφανώς, προς απάντησή µας...
ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΑ

Ανώνυμος είπε...

αἰδώς Ἀργεῖοι

Το Προφίλ μας