Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Λύση από το υπ. Υγείας για την καρδιολογική κλινική Κοζάνης

Την πρόσληψη δύο καρδιολόγων στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης και την απόσπαση ενός τρίτου από άλλο νοσοκομείο της 3ης ΥΠΕ για την προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας, μετά τα σημερινά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο που αναφέρουν ότι παύει να λειτουργεί προσωρινά η καρδιολογική κλινική του Γ. Ν Κοζάνης, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. 

Παράλληλα, με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, μετέβη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Κοζάνης ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, κ. Παναγιώτης Νάνος, για την εξέταση των ελλείψεων στην καρδιολογική κλινική και τη γενικότερη λειτουργία του νοσοκομείου. Ο υπουργός υγείας, κ. Λοβέρδος, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες πλήρωσης των θέσεων ιατρικού προσωπικού των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας. Τονίζεται ότι η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Δυτ. Μακεδονίας διεκπεραίωσε όλες τις διαδικασίες και είναι στο τελικό στάδιο διορισμού σημαντικός αριθμός ιατρών. Μεταξύ αυτών 18 θέσεις ειδικευμένων ιατρών αφορούν μόνο το νοσοκομείο Κοζάνης. 
Πηγή: voria.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

zise mai

Ανώνυμος είπε...

"Παράλληλα, με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, μετέβη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Κοζάνης ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, κ. Παναγιώτης Νάνος, για την εξέταση των ελλείψεων στην καρδιολογική κλινική και τη γενικότερη λειτουργία του νοσοκομείου."

Από τον Αύγουστο που έλεγε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής ότι θα παραιτηθεί, δεν μπορούσε μια μέρα να περάσει ο κ. Νάνος;
Δεν μπορούσε να ασχοληθεί κανείς εκεί στο Υπουργείο;
Τι να λέμε ε;

Το Προφίλ μας