Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια από το Βασίλη Κωνσταντόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού και το συνδυασμό Ενωτική Κίνηση Σερβίων – Βελβεντού στους αδελφούς Γκουντούλα


Συγχαρητήρια στους αδελφούς Απόστολο και Νικόλαο Γκουντούλα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Πορτογαλία.
Ο Απόστολος και ο Νίκος ξεκίνησαν από τη λίμνη Πολυφύτου για να καταξιωθούν αθλητικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Για πολλοστή φορά μας κάνουν υπερήφανους στα Σέρβια και δείχνουν το δρόμο στα νέα παιδιά. Αποδεικνύουν ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορεί κανείς να πετύχει πολλά.
Απόστολε και Νίκο σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας πάντα επιτυχίες. 




21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το λογότυπο του συνδυασμού είναι σχεδόν ίδιο η ακριβώς ίδιο με αυτό του υποψήφιου δημάρχου Παπαδοπουλου Γιώργου που το δημοσίευσε ένα μήνα πριν από του Κωνσταντόπουλου. Μ αρέσει πάντως που υπάρχουν συνεχόμενες γκάφες του Κωνσταντόπουλου. Μια με τα σχολεία και τους αγιασμους και μια με τα λογότυπα των συνδυασμών!!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Συγχαρητήρια στον Απόστολο και τον Νίκο Γκουντούλα, για άλλη μια φορά τίμησαν τον τόπο μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Τους εύχομαι και ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Υ.Γ . Βασίλη εξαιρετικό το λογότυπο του συνδυασμού σου !!!
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές του.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Οφείλω να ομολογήσω ότι και το λογότυπο του συνδυασμού του Κου Γιώργου Παπαδόπουλου είναι και αυτό πάρα πολύ ωραίο, χωρίς νομίζω, να υπάρχουν ιδιαίτερες ομοιότητες όπως γράφει ο παραπάνω φίλος.
Συγχαρητήρια.
Είναι προφανές ότι και στους δύο υπάρχει φαντασία!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "-Βελβεντού", δύο φορές κιόλας στον τίτλο μου κάθεται στο στομάχι.

Ανώνυμος είπε...

to malox lene oti bohthaei, ... tha se gelasw.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:54

μήπως αντί να ψάχνουμε σαν ψύλλους στα άχυρα, υποτειθέμενες "γκάφες" του κ. Κωνσταντόπουλου, θα έπρεπε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε πιο καίρια σημεία του προεκλογικού αγώνα?

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε κ. Τσολακίδη. Ο Κωνσταντόπουλος χρησιμοποίησε και αυτός υπολογιστή για να δημιουργήσει το λογότυπό του. Δεν είναι αυτό γκάφα; Δεν αντιγράφει τον κ. Παπαδόπουλο; Δεν του έκλεψε το πράσινο του χρίσματος που αιτήθηκε ο κ. Παπαδόπουλος (δεν πήρε βέβαια χρίσμα αλλά δεν έχει σημασία, δικαιούται να το χρησιμοποιεί μόνο αυτός); Τη λίμνη γιατί την κάνει μπλε ο Κωνσταντόπουλος; Δεν είναι το χρώμα για το οποίο έχει κάνει αγώνες και αγώνες ο κ. Παπαδόπουλος (από τις προηγούμενες εκλογές σημειωτέον...); Βάσει λογοτύπου και μόνο άξιος δήμαρχος ο κ. Παπαδόπουλος. Παρακαλείται ο Κωνσταντόπουλος να παραιτηθεί της διεκδίκησης της δημαρχίας διότι πως να εξηγήσει τη χρήση του δικού του λογότυπου. Ευκολότερα θα δικαιολογήσει ο Παπαδόπουλος γιατί κατέβασε δήθεν συνδυασμό το 2006 και ζήτησε το χρίσμα πριν απο μερικούς μήνες. Γκάφα είπατε; Υπερβολές...

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Τσολακίδη και καταλάβαμε τι γίνεται. Ο μπιριμπόβιος δεν πήγε να βγάλει λόγο στο σχολείο και πως να το καλύψει τώρα. Κοιτάει να βγάλει σκάρτους όλους τους άλλους. Είναι γνωστή η τακτική του. Καλά έλεγε ένας ανώνυμος για τη Νανοπούλου δεν είπε κανείς τίποτα που μίλησε σαν υποψήφια δήμαρχος.

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Το μπλε χρώμα συμβολίζει την λίμνη και ως εκ τούτου το ΠΟΤΑΜΙ γι΄αυτό εμείς ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

12.54 θα έπρεπε να κοιτάζεις περισσότερο το λογότυπο της Τσίγγα κα άσε για άλλους το λογότυπο του Κωνσταντόπουλου. Αυτήν έχεις αντίπαλο για την τέταρτη θέση.

Ανώνυμος είπε...

To ipa stis arxes na to 8imaste kala, o Kostadopoulos 8a exi tin idia katalaxi pou eixe o Venizelos !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Mr Τσολακίδης, οτι είναι πράσινο, ολα του αρέσουν.Αραγε, αν εύρισκε και πράσινα...άλογα, θα του άρεσαν;

Ανώνυμος είπε...

"Υ.Γ . Βασίλη εξαιρετικό το λογότυπο του συνδυασμού σου !!!
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές του. "

Πρέπει να κουράστηκαν πολύ οι εμπνευστές να το αντιγράψουν απ'τον αντίπαλο συνδυασμό. Φαίνεται μετά την επίσκεψη στα σχολεία μπήκεσ πραγματικά στα παπούτσια των μαθητών και άρχισες τις αντιγραφές Βασιλάκη....Πάντως ακόμη και σ΄αυτό έρχεσαι δεύτερος,χαχαχα!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ???ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ!ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ?ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ?ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ?ΤΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

TA LOGOTYPA INE TA IDIA, ALLA DEN EHOYN TO IDIO AYTOKINITO.
XEXEXEXEXEXEXEXXEEXXEXE
O BILL EHEI PASSAT KAI O ALLOS...KARO!
XEXEXEXEXEXEXXEXE

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια που εμπνευστηκαν το logo....αλλα κατι μας θυμιζει???μηπως???λεσ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κ. Παπαδόπουλε ο αντίπαλος υποψήφιος σου έκλεψε το λογότυπο, το καταλάβαμε(μεγάλο το ζήτημα δε λέω, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες αυτεπαγγέλτως, κοιμήσου ήσυχος). Σε εμάς τους ψηφοφόρους του χώρου που πρέπει να επιλέξουμε, έχεις κάτι άλλο να πεις; ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

de exei tipota na pei...ta pe ola o Vasilis ston agiasmo xaxaxaaxxaxaxaa

Ανώνυμος είπε...

passat...foverooooooooooooooooooooo

axaxaxaxxaaxxaxaaxa

ti zwa thee mou

Το Προφίλ μας