Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τσάμπα μάγκες…


του Παναγιώτη Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μέσα στον κυκεώνα των εσωκομματικών προβλημάτων και των διαγραφών που έχει ξεκινήσει, με αφετηρία εκείνη της Ντόρας Μπακογιάννη, τις τελευταίες ημέρες βλέπει τον έναν «αντάρτη» μετά τον άλλον να πειθαρχούν στις αποφάσεις του ιδίου και του κόμματος. 
Η ιστορία με τους…τσάμπα μάγκες άρχισε με την Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία περί άλλων ετύρβαζε στα ραδιόφωνα και, όταν ο Αντώνης Σαμαράς της «τράβηξε» το αυτί, σαν καλή και πειθήνια…μαθήτρια δήλωσε στις κάμερες πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Ακολούθησε προχθές ο έτερος «Ντορικός» βουλευτής Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος κλήθηκε στη Ρηγίλλης για εξηγήσεις και μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον πρόεδρο απέδειξε και εκείνος πως άλλο οι δηλώσεις στα ΜΜΕ και άλλο η…στάση-σούζα μπροστά στον πρόεδρο! 

Τελευταίο και πιο…τρανταχτό παράδειγμα, η χθεσινή συμμόρφωση του δήθεν…τσαμπουκά νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη! Ο οποίος, μπροστά στο τελεσίγραφο του Αντώνη Σαμαρά και το φάσμα της διαγραφής του από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και της απόσυρσης του «γαλάζιου» χρίσματος ανέκρουσε πρύμναν και απέσυρε τον αδερφό του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη! Σούζα στον πρόεδρο ο…υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εύκολα το παίζει…τσάμπα μάγκας στις εκπομπές του Γιώργου Αυτιά, αλλά μόλις ο Αντώνης Σαμαράς του έδειξε την πόρτα της εξόδου του…έπεσαν τα αυτιά! Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η επίδειξη πυγμής των τελευταίων ημερών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δείχνει, όντως, να αποδίδει εσωκομματικούς καρπούς. Το πρόβλημα είναι να δρέψει καρπούς και στην ίδια την κοινωνία, καθώς ακόμη η εικόνα του (σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της GPO) είναι προβληματική.



Υ.Γ. Και κάτι ακόμη: Μπορεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον αδερφό του. Όμως δεν παύει να είναι εκείνος που τον επέλεξε για αντιπεριφερειάρχη, αδιαφορώντας για το «καθεστώς οικογενειοκρατίας». Ο κ. Ψωμιάδης, λοιπόν, είναι και παραμένει ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προφανώς τον επιβραβεύει και του τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τις μέχρι σήμερα επιλογές του…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρακαλώ την συντακτική ομάδα του ai-vres να αναρτήσει τη φωτο του γιουρτωμένου πολιτικάντη.
Κακομοίρα Θεσσαλονίκη και κεντρική Μακεδονία θα γυρίστε και άλλα πολλά χρονια πίσω αν τον βγάλετε Περιφερειάρχη.

Ανώνυμος είπε...

Tsampa magkas se ola o Giotis.Apo Zoro...perifereiarhis.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π οι εκλογές θα είναι μεγάλη παπάρα για το ΠΑΣΟΚ και άσε την GPO και τις πληρωμένες εταιρείες καταβάθος.

Ανώνυμος είπε...

Και κατα μήκος μη σου πω...Το 2007 το ΠΑΣΟΚ ελεγε τα ιδια και εχασε....το 2009 τα ελεγε η ΝΔ και συνετριβη. Μεσα πεφτουν παντα, σπλα στη διαφορα μερικες φορες τα χαλανε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

πω πω τη αρθρο ειναι αυτο.!!!!!!!αετος ο τυπος... βρε ουστ πρασινοσκουφακια ..αμετανοητα ...

Ανώνυμος είπε...

ζΗΤΩ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ!!!!!!!!ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥ!

Το Προφίλ μας