Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δημοτών του Βελβεντού






Γιατί;;;; 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 

Μετά τη Λαϊκή Συνέλευση του Δήμου Βελβεντού, 

Για το χωροταξικό σχεδιασμό του Καλλικράτη η συντονιστική επιτροπή δημοτών αποφάσισε:
Τη Δευτέρα 17 Μάιου, στις 9 το βράδυ στη διασταύρωση Βελβεντού και Εθνικής Οδού 
ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δεν κλείνουμε τους δρόμους. Διαμαρτυρόμαστε και στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας. 
*************** 
Επίσης την Τρίτη 18 Μαϊου 2010 ώρα 1 το μεσημέρι η επιτροπή θα παραδώσει τις εκλογικές κάλπες στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης και θα ενημερώσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στον αγωνα σας τα σερβια παντως δεν εχουν να χωρισουν τιποτα με σας το αντιθετο..ειμαστε μαζι σας αλλα αν πατε να παρετε συνθετες ονομασιες στο δημο σερβιων απεναντι σας..

Ανώνυμος είπε...

Αφού είσαστε μαζί μας κάντε μία έμπρακτη κίνηση. Η δημοτική σας αρχή να πειστεί από τους πολίτες ότι πρέπει να ζητήσει δύο δήμους με δύο διακριτά ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

legete diastavrosi servion

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ 12:15

Ανώνυμος είπε...

Για την ακρίβεια λέγετε Βελβεντου-Σερβίων μιας κ απ'τη μια πάει για Σέρβια κ απ'την άλλη πάει για Βελβεντό! χαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ 1002 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

QUIZ: ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ) http://www.youtube.com/watch?v=VACyeSqoiPU

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ Κ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙ, ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΠΕ (ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΩΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΑΓΥΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ...! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Κ ΑΝ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ Κ ΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...! ΤΙ ΛΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΣΕΡΒΙΩΝ-ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ!
ΓΙΑΤΙ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?
ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

7:13, ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ VIDEO Νο 2 Ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΟΥ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΟΤΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΆΥΤΑ.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ YOU-TUBE ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 32 ΕΤΩΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λογο το βελβεντο της προοδου και της αναπτυξης δεν εχει τραπεζες υπηρεσιες καταστηματα αγορα σουπερμαρετ και εχει 4 χωρια φαντασματα; δεν εχει ιστορια και ειναι μια κελειστη κοινωνια αιώνων?

Ανώνυμος είπε...

Το επιχείρημα που επικαλείται συνέχεια ο Δήμαρχος Σερβίων και πολλοί εδώ μέσα , ότι δηλαδή ο Δήμος Σερβίων έχει πολλά Δημοτικά Διαμερίσματα και παίρνει λιγότερα χρήματα από την επιχορήγηση του Κράτους σε σχέση με το Βελβεντό είναι αλήθεια, αλλά κατά την γνώμη μου αυτό δεν είναι το μείζων.
Το Θέμα είναι ότι στα Σέρβια δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε.
Και εξηγούμε. Από το 3ο Κ.Π.Σ ( που διαχειρίστηκε η Ν.Δ) ο Δήμος Βελβεντού πήρε και εκτέλεσε έργα 20.000.000 Ευρώ και ο Δήμος Σερβίων την αντίστοιχη περίοδο δεν πήρε ούτε 3.000.000 Ευρώ. Γιατί ;;;;;
Η εκτίμησή μου είναι λόγο ανεπάρκειας.
Αυτό πρέπει να ανατραπεί. Γιατί υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΤΑΙ,
ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,
ΜΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ;;;; . ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ;;;;;ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ;;;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ !!!!!
ΑΙ-ΒΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΕΕΕ;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Η ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ )
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ
ΜΕ ΤΡΙΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΑ !!!!!!!
ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.44, ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ο κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ. ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΕΧΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε που δεν έχουν έτοιμες μελέτες τα σέρβια? Ο κοκολιός φέρνει πανεπιστήμιο και χτίζει καινούριο κτίριο όπου θα στεγαστεί το "τμήμα αλιείας και υχθιοκωμοτικής" του ΤΕΙ δυτικής μακεδονίας.

Ανώνυμος είπε...

ε ωραια αν ειναι τοσσο καλος ο στεργιου ας βγει δημαρχος στο νεο δημο σερβιων,κ`τοτε θα τον παραδεχτουμε ολοι μας..φτανει πια ομως με το κοροιδευμα του κοσμου,δεν δικαιουτε το βελβεντο να χει δικο του δημο,και το ονομα παει στην εδρα του δημου.δεν σημαινει οτι ειναι υποδεεστερο προς θεου αλλοι δημοι 20-30000 που συνενωθηκαν με αλλους μεγαλυτερους τι να πουν?υπαρχουν αλλα μεγαλυτερα προβληματα στην περιοχη μας που χρειαζετε να ειμαστε ολοι ενωμενοι.

Ανώνυμος είπε...

για να μη μαλώνετε μία λύση υπάρχει.Eνιαίος δήμος με όνομα δήμος πολυφύτου,έδρα το βελβεντό και ιστορική έδρα τα σέρβια!

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία είναι μια κάποια λύσις...Αλλά μετά, τι θ' απογίνουμε χωρίς "βαρβάρους"; (για το όνομα...)


Υ.Γ. Ενθεν κακείθεν...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Η ΚΟΙΜΑΣΕ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

O stergiou den tha vgei giati to velvento den tha psifisei stis erxomenes ekloges..

Ανώνυμος είπε...

Epishs den tha exete kai dhmotikous symboulous. Tha frontizete eseis gia to Velvento... Ti les P.P.

Ανώνυμος είπε...

ας κανει οτι θελει το βελβεντο στις επομενες εκλογες πολυ το κουρασαμε,καπου παραπανω ειδα οτι ολοι πρεπει να ειναι ισσοι απεναντι στους νομους κ`το συνταγμα,δεν εχει τιποτα περισσοτερο απο τις αλλες περιοχες..οι δημοι ειναι κοζανης-σερβιων-βοιου(σιατιστα)-εορδαια(πτολεμαιδα),αντε για να τελειωνουμε...

Ανώνυμος είπε...

kai na psifize den exei ti dinami na ton vgalei mono 4 simvoulous vgazei to velbento

Ανώνυμος είπε...

giati den vazoun ena anexartito onoma px : dhmos limnis polyfitoy ............ k na klisoume oloi ta stomata.den eine problima to onoma enos dimou ta problimata eine oti tha pinasi kosmos me tosoi anergia. as koitaksoun k oi men k oi de na anaptixthi o topos.............

Ανώνυμος είπε...

Σωστος πανω κατω ο τελευταιος...Φίλε μου, είναι μια σκεψη να μην κατεβει κανενας απο το Βελβεντό στις εκλογες....Αν θελεις την αποψη μου, θα είναι λαθος. Το εχω ξαναγραψει.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Lathos den einai kai o Ragoushs pou se exafanise logo ths grinias twn allwn. Den einai lathos pou sou epivalei eite to axizeis eite oxi na xeis 6 symvoulous. Lathos den einai na mhn kaneis diaxeirisei ws perifereia se ena kathorismeno pososto tou proypologismou, lathos den einai na exeis dikaima na psifiseis mono enan symvoulo apo tous ypoloipous; An exeis kalo antidhmarxo kai kalo proedro sth dhmotikh epixeirhsh pou den einai apo thn periferia sou den tha tous psifiseis an theleis; Ola auta einai kata tou Velventou, twn Kamvouniwn kai tou Livaderou, katalabes P.P.

Ανώνυμος είπε...

Τι να προτιμήσουμε κατά την γνώμη σου ΠΠ
τον αργό Θάνατο η τον Ξαφνικό ;
Είσαι υπέρ του πρώτου όπως τοποθετήθηκες.
Πότε πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει ο Συγκεκριμένος Δήμος με το άγνωστο προς το παρών χρέος;
Στον ισολογισμό του 2008 του Δήμου Σερβίων το χρέος ήταν 4.500.000 Ε. Αυτό έχει ανακοινωθεί επίσημα απο το σηγκεκριμένο blog.
Τώρα έχουμε 2010.
Ο ισολογισμός του 2009 είναι ξεχασμένος;
Στην εκπομπή σου ο πρόεδρος που τον αποκάλεσες σου είπε για 1.000.000 Ποιό είναι πραγματικά και τι θα βγεί στι τέλος;
Και μη μου πείς ότι στο Νομοσχέδιο υπάρχει άρθρο για ειδική ρύθμιση για να το αποπληρώνει ανεξάρτητα ο κάθε Δήμος γιατί
1) δεν εμπίπτει σ΄αυτήν την Διάταξη η συγκεκριμένη περίπτωση γιατί το χρέος που θα βγεί είναι πολύ μεγάλο και θα αυξηθεί και άλλο με το νέο δάνειο που αποφάσισε να πάρει το Δ.Σ.κατα πλεοψηφία ενώ στο νομοσχέδιο προβλέπει πολύ μικρότερα χρέη.
2)Είναι δυνατόν να προχωρεί ο κάθε Συνενωμένος Δήμος με ξεχωριστή ταχύτητα;
Τότε για πια αναπτυξιακή προοπτική του μεγάλου Δήμου μιλάμε;.
Μήπως δεν κατάλαβες καλά την ιδιαίτερη περίπτωση που υπάρχει στην συγκεκριμένη Συνένωση;.
Δ.Σ.Β.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΤΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΣΟΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΡΗΣ ΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ.
ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ.
ΑΝΤΕ ΠΑΡ ΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΤΕ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ανοιγεις μεγαλη συζητηση για το συνολο του "Καλλικρατη"...Βαζεις σωστα θεματα....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥΣ?????????
Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ, ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ???????
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΥΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΛΠ ΚΛΠ..." ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ???
Η΄ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ????
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!
ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΙ ΑΝ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΕ, ΚΙ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
ΑΑΑ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.....ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ!!!
ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!!!!!!
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το κόλλημα στην ιστορία μας έφαγε όλους τους Έλληνες! Μείναμε με την ιστορία μας στο χέρι και μας πήραν αμπάριζα!
Αντίστοιχα και οι Σερβιώτες ως γνήσιοι Έλληνες - διότι εμείς οι Βελβεντινοί απέχουμε απ' αυτές τις συμπεριφορές σαν σπόροι των Γερμανών όπως αναφέρθηκε σε κάποια ανάρτηση εδώ στο aivres - επειδή δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο πέραν της ιστορίας τους τη σήκωσαν παντιέρα μπας και βουλώσουν με αυτή τις τρύπες των δρόμων και των ταμείων τους!

Ανώνυμος είπε...

Την ιστορία σας κ.κ. Σερβιώτες να την χαίρεστε. Είμαστε συν-Έλληνες και γείτονες. Προφανώς ιστορία έχει και το Βελβεντό αν όχι ίδια, παρόμοια. Αφού η απόσταση των 2 είναι 10 km.
Κρίμα που δεν ισχύει το ίδιο και στην ομορφιά και τον φυσικό πλούτο, την αξιοποίηση αυτού του πλούτου, την σωστή δημοσιονομική διαχείριση, την δραστηριοποίηση των φορέων και των δημοτών, την πολιτισμική πρόοδο μέσω πλήθους φορέων, το συνεταιριστικό κίνημα, την έννοια για τον τόπο, την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ως αυτόνομος δήμος και τελικά να τα καταφέρει.
Δυστυχώς σε όλα αυτά είστε ακόμα στην αρχή της προηγούμενης χιλιετίας, τότε που ο Νικιφόρος Ξιφίας κατέστρεψε τα τείχη σας. Μόνο που την σημερινή εποχή δεν χρειάζεστε κανέναν βάρβαρο, τα καταστρέφετε από μόνοι σας και θέλετε να σας τα φτιάξουν άλλοι.
Άκρως σεβόμενοι την ιστορία σας, όπως και όλης της Ελλάδος, δεν μπορεί αυτή η ιστορία να είναι η αιτία να πάρετε τα δικά μας κεκτημένα. Και δεν μπορεί να επικαλείστε τέτοια επιχειρήματα. Σας εκθέτουν.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Tα κεκτημένα με κόπους χρόνων και χρόνων του Βελβεντού δεν θα τα πάρει κανένας. Όποια και να είναι η έκβαση του αγώνα όλες οι πλευρές θα συνεχίζουν να μάχονται για το καλό του τόπου τους.
Οι συνειδήσεις των ανθρώπων, οι αντιλήψεις και οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Οι Βελβεντινοί θα συνεχίσουν να εργάζονται και δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ Σερβιώτες και οι Σερβιώτες θα συνεχίσουν από εκεί που έμειναν χωρίς να κατορθώσουν ΠΟΤΕ να μοιάσουν στους Βελβεντινούς.
Συμφωνώ φυσικά με τον/την συνονόματο/η Ε.Σ.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

3:23 ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΔΛΔ ΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ?ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΑΣ Η ΤΟ ΠΕΡ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΣΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟς ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΙΩΝ ΔΗΜΩΝ? ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ Κ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ.....! ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΒΡΕΣΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

3:55 κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είναι ο Δήμος Βελβεντού που παίρνει περισσότερα χρήματα εις βάρος άλλων δήμων, αλλά ο δήμος Σερβίων που τρώει περισσότερα χρήματα ΌΛΑ αυτά τα χρόνια εις βάρος των προς συνένωση δήμων.

Υ.Γ.1: το κεφαλαίο γράμμα "Δ" στον Δήμο Βελβεντού δεν είναι τυχαίο

Υ.Γ.2: λόγω συνωνυμίας με τον/την Ε.Σ. από εδώ και στο εξής υπογράφω ως Λ.Σ. για χρηστικούς λόγους (Γειά σου Ε.Σ.!!)

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ολων γιατι εσεις απο που είχατε μελετες σας τις κανανε οι υπαλληλοι που ηρθανε λογο του Καποδιστρια και τωρα δεν θελετε τον Καλλικρατη

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ. ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΗΔΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ. ΚΑΘΥΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΗΛΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ 3ΚΠΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΤΙΚΑΤΕ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ 15 ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΙΣΕΙΣ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,ΒΛΑΧΟΙ,ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ,ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΘΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 4:22 βάλε κάνα σημείο στίξης γιατί σε χάνουμε...
το Βελβεντό πριν τον Καποδίστρια το θυμάσαι?

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

(Φίλε Λ.Σ. κλέβω κι εγώ τον επίλογο σου)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:22
1ον: αν έχεις στοιχεία για εξυπηρετήσεις, για σκάνδαλα και για την τιμιότητα των κατοίκων και των διοικούντων του Βελβεντού πες τα. Αλλιώς σταμάτα τις αερολογίες, εκτίθεσαι.
Ο καθένας θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για τους αντίστοιχους των Σερβίων.

2ον: δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός από την πλειοψηφία των κατοίκων του Βελβεντού. Αν εσείς εκλαμβάνετε την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που έχουμε στις ΔΙΚΕΣ μας δυνάμεις ως ρατσισμό τότε σας παραπέμπω σε οποιοδήποτε λεξικό της νεοελληνικής στο αντίστοιχο λήμμα (κατά προτίμηση του Μπαμπινιώτη)

3ον: χαρακτηρισμοί του τύπου "δουλεφταράδες" και "τεμπέληδες" δεν πρέπει να γενικεύονται και δεν ισχύουν για όλους

4ον: κάθε κοινωνία δίνει το στίγμα της, πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, να μην φθονεί την άλλη που λειτουργεί υποδειγματικά αλλά να κοιτάξει να την φτάσει και όχι να την υποβαθμίσει

Υ.Γ.: την ερώτησή σου δεν κατάλαβα.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕς ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΤΙς ΕΧΕΤΕ ΤΙς ΠΟΛΛΕς ΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩς ΓΤ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑς???

Ανώνυμος είπε...

οχι τισ εχουμε για να σασ αναγκαζουμε να ερχεσται στα σερβια εσεις που τοσο πολυ μισητε χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ σοβαρα τωρα τη αναπτυξη θα εχετε οταν δεν εχετε μια τραπεζα για απλεσ συναλλαγεσ και πρεπει να ερχεστε στα σερβια η στην κοζανη για να εξυπηρεστειτε?

Ανώνυμος είπε...

file 5:42 εσυ θα με τρελανεις δλδ ειστε τοσο τοιμιοι εσεις οι βελβενοι? παραδειγματα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχω σχεση με την πολιτικη ουτε με νοιαζει αλλα δεν βλεπεις τη σκανδαλα βγενουν στη φορα καθημερινα? δλδ οι διοικουντες του βελβεντου γενικα ολα τα χρονια δεν εγλειψαν το δαχτυλο τουσ με το μελι? λεω εγω τωρα .οσον αφορα το δουλευταραδες ειναι η καραμελα που πιπιλατε ολα τα χρονια εσεις εσεις κανετε διακρισεις,μια ζωη ακουω οι βελβεντινοι ειναι δουλεφταραδες δλδ τα Σερβια ειναι μια πολη της διαπλοκης και του κλεψιματος των τεμπελιδων ενω εσεις τα υποδειγματα τησ τοπικης κοινωνιας? οταν προσεχε εχεισ διαχειριστει μονο τα τελευταια χρονια τα 10πλασια χρηματα? μην ξεχνας την διαφορα πληθυσμου και εκτασης που διαφερουμε οι δυο δημοι και μην ξεχνας σε τι κακο χαλι βρισκοταν τα δδ πριν ενταχθουν στον δημο Σερβιων κατα τον καποδιστρια.

Ανώνυμος είπε...

5:47 ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΠΤ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΠΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6:06 αν δεν έχεις παραδείγματα μην συκοφαντείς. Τα στοιχεία λένε ότι τα Σέρβια ήταν και πριν τον Καποδίστρια υπερχρεωμένα και ένα έργο της προκοπής δεν έκαναν. Εκείνο το κλειστό γήπεδο πόσα χρόνια έχει έτσι μου λες? Δηλαδή φταίει το ότι έχει περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα ο δήμος σας? Το αντίστοιχο του Βελβεντού κοντεύει να ενηλικιωθεί... και όταν έγινε δεν υπήρχε καν Καποδίστριας.
Αν εσύ πιστεύεις ότι το χρέος του δήμου Σερβίων οφείλεται στα λιγότερα χρήματα που και καλά πήρε, τότε οι πολιτικοί σου επιτελούν πολύ επιτυχημένα το έργο τους. Τέτοια σας λένε και χαίρεστε.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος βελβενος τακτοποιησε τα παιδια του σε τραπεζα που εδρευει στα ΣΕΡΒΙΑ? ΟΕΟ και τι θεση κατειχε και κατεχει ΟΕΟ.

Ανώνυμος είπε...

Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.
Προβλέπω να έρχονται δύσκολα χρόνια στην περιοχή μας! ( εκτός αν βρεθεί κάποιος που να μπορεί να ενώσει εμάς και τα όνειρά μας.)

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Κ.Ι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ 1.44 ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vP8vRsqkifs

Η Βελβεντινή απάντηση... This is VELVENTO!!


ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στον δίκαιο αγώνα του Βελβεντού! Γιατί Καλλικράτη;

Ανώνυμος είπε...

oloi mazi kai ston agona ton katoikon ton kambounion gia to suntheto onoma serbia-belbento-kambounia me edra to libadero!!!oloi maziiiii

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ; ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΜΠΡΑΒΑΣ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΣΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

AYTH TH STIGMH STH DIASTAYROSH BELBENTOY EINAI PERISSOTEROI APO 2.500 BELBENTINOI ME ANAMMENA KERIA.
GIORGO PAPANDREOU TA EMATHES TA NEA?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2.500. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ.
ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

'Ολοι οι φίλοι και συγγενείς μου αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διασταύρωση, το ξέρω. Εγώ δυστυχώς είμαι πολύ μακριά! Η σκέψη μου όμως και η ψυχή μου είναι μαζί τους, όχι μόνο τώρα, αλλά σε όλον τον αγώνα.
Ίσως ο εκνευρισμός που μου προκάλεσαν τα επιπόλαια, ειρωνικά, κακεντρεχή σχόλια και τα ανυπόστατα επιχειρήματα , με μοναδικό στόχο το διασυρμό μιας ολόκληρης κοινωνίας, να με οδήγησε σε άκρατο παρορμητισμό με προσπάθεια την άμεση ανάρτηση απαντήσεων, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας από πλευράς μου.
Μία σειρά λοιπόν τέτοιων αναρτήσεων, όπως ότι οι Βελβεντινοί είμαστε απόγονοι Γερμανών, προδότες, δημιουργοί σκανδάλων, αυλικοί και κόλακες πουλημένων πολιτικών, πληρωμένες πόρνες σύζυγοι, τεμπέληδες και κλέφτες, με οδήγησαν νωρίτερα σήμερα σε εμπλοκή κατωτάτου επιπέδου συζητήσεων.
Ζητώ λοιπόν συγνώμη από τους αναγνώστες του blog, που μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της συγκεκριμένης συγνώμης και από όλους τους ομόαιμους, λατρεμένους συντοπίτες μου Βελβεντινούς.
Λυπάμαι πολύ!!!!!
Δεν είμαι Δημότης Βελβεντού κι έτσι δεν θα υπάρξω ποτέ όσο ζω δημότης σερβίων. Οι πρόγονοί μου πέθαναν Δημότες Βελβεντού, εγώ θα πεθάνω ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΙΑ!
Οι στόχοι όμως από τα "κεντρικά" επετεύχθησαν. Το έχω ξαναγράψει σ' αυτούς τους διαλόγους ότι οι μικρές μας κοινωνίες αποτελούν τη μικρογραφία της πολύπαθης, εξαθλιωμένης πια Ελλάδας μας.
Λυπάμαι, γιατί οι μέρες που έρχονται είναι πολύ πικρές. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα συνεργασίας των δύο δήμων, έστω κι αν γίνουν ένας. Κι αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.
Το ξέρουν όμως καλά κι "εκείνοι" αυτό, γι' αυτό μας έβαλαν να "συνεργαστούμε". (εδώ παέι το γέλιο, που είναι ο χάχας να χαχανίσει, μήπως του τέλειωσε ο μπάφος???) Τί θλίψη μου προκαλεί η αφεντιά του!!!
Οι Βελβεντινοί και στις πιο δύσκολες ώρες, επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, θάρρος, εργατικότητα, μαχητικότητα, συνεργασία, συγκινιτικές αρετές, δύσκολο να περιγραφούν.
Όποιος στον άνεμο ήθελε λοιπόν "ΟΕΟ" ας διόρισε τα παιδιά του "ΟΕΟ" σε οποιαδήποτε τράπεζα των σερβίων! Καρφάρα δεν μας καίγετε, μάθετέ το λοιπόν, καρφάρα δεν μας καίγετε. Αν έβλαψε τον τόπο του, όμως θα έρθει η ώρα του, μην ανησυχείτε. Η ίδια η κοινωνία του Βελβεντού θα τον τιμωρήσει. Το Βελβεντό θα τα καταφέρει ούτως ή άλλως. Σας χαρίζουμε και τα κονδύλια και τις επιδοτήσεις. Οι προπαππούδες (ο Γιόχαν και ο Φριτς) δεν είχαν επιδοτήσεις βλέπετε!!!!
Πόσο πικρόχολοι γίνατε..........
Το βελβεντό λοιπόν θα τα καταφέρει, αλίμονο σε όσους δεν μπορούν να δουν πέρα από τα "τείχη των κάστρων τους"!!!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΟΙ οι Βελβεντινοί ήταν απόψε στην διασταύρωση! Δήλωσαν, χωρίς να κλείσουν δρόμους, την μεγάλη τους αντίθεση στον Καλλικράτη. ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αρχαιολογε αστα αυτα το βελβεντο ηταν καποιες καλυβες εκεινη την περιοδο οταν τα Σερβια ειχαν το καστρο και την οχυρωση του. απο την μικρη ιστορια που εχει προσπαθειτε να βγαλετε ξιγκι με κατι μυθους με νεραιδες και κατι τετοια. .καλα κανετε που διαμαρτυρεστε και ξεσικωνεστε ωραιες και οι διαμαρτυριες που κανετε αλλα πρεπει να ρωτησετε τον δημαρχο σας τελικα ειναι υπερ η κατα του καλλικρατη? γιατι εχουμε μπερδευτει απο τις αποψεις του το τελευταιο διαστημα στα τοπικα καναλια .και αν ναι δλδ ειναι υπερ του καλλικρατη μονο για τους αλλους δημους και οχι για τον δικο του?

Το Προφίλ μας