Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτιμήσεις για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο kozani.net

Μετά την διευκρίνηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις έκλογές της 4ης Οκτωβρίου, αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό στο νομό Κοζάνης, καθώς θεωρείται πλέον βέβαιο ότι στο ψηφοδέλτιο θα είναι παρών και ο δήμαρχος Κοζάνης Πάρης Κουκουλόπουλος. Παρόντες επίσης στο ψηφοδέλτιο θα είναι οι Αλέκος Αθανασιάδης, Γιάννης Βλατής, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενώ δεν αποκλείονται εκπλήξεις στο θέμα της υποψηφιότητας γυναικών. Ονόματα που αναμένεται να συζητηθούν επίσης είναι των Λάζαρου Λωτίδη, Ρούλη Κοκελίδη, Ιορδάνη Ανδρεάδη, Γιάννη Παπαϊορδανίδη και Ρούση Αλεξανδρή.

70 σχόλια:

Μια παρέα πασοκτσήδων είπε...

Πολλές φαίνεται ότι θα είναι οι υποψηφιότητες και μάλλον με εκπλήξεις. Πέρα από τους δυο βουλευτές και το Δήμαρχο Κοζάνης Πάρη Κουκουλόπουλο όλα τα υπόλοιπα παίζονται.
Ανάμεσα στα νέα ονόματα έντονα ακούγεται αυτό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Πλιάτσιου για την τέταρτη θέση ενώ οι υπόλοιποι παίζουν για την πέμπτη θέση.
Επειδή ο δημοσιογράφος τακτικά αφήνει σχόλια στο μπλοκ, αν έχει καιρό και δεν ασχολείται με την υποψηφιότητά του, ας μας επιβεβαιώσει ή ας μας διαψεύσει την πληροφορία.
Πάντος, εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Οι εποχή των δεινοσαύρων νομίζω ότι έχει περάσει και για το ΠΑΣΟΚ.Ο ΓΑΠ πρέπει να κατεβάσει την καλύτερη ομάδα και όχι μία στημένη ομάδα για να βγουν οι κλασσικοί χειροκροτητές.Πρέπει λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ να ματώσουν μπας και δούμε και καμιά άσπρη μέρα στο νομό.Οσο για μας θα είναι πολύ άδικο να μην υπάρχει τοπικός υποψήφιος αν και οι πιθανότητες εκλογής θα είναι μηδενικές εκτός και αν αλλάξουμε τακτική.Βέβαια η περιοχή μας ήταν πάντα μία γελάδα που την άρμεγαν όλοι και δεν της έδιναν τίποτα ...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Καραμανλής καταφεύγει σε εκλογές από αδυναμία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που οι πολιτικές του προκάλεσαν. Σπατάλησε δύο νωπές εντολές και προσπαθεί να πείσει (υπάρχουν αφελείς;) ότι θα επωφεληθεί της τρίτης για να κάνει όσα δεν έκανε τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Επιρρίπτει ευθύνες στην αντιπολίτευση που δεν τον στήριξε στις δύσκολες αποφάσεις αλλά δεν δεσμεύεται να στηρίξει αυτός το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ σχηματίσει κυβέρνηση. Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ που δηλώνει ότι θα προκαλέσει εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά δεν δεσμεύεται να μη τις προκαλέσει η Ν.Δ, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την κυβέρνηση.

Για τα βοθρολύματα της Siemens το «διάγγελμα» δεν είχε τίποτε. Για το Βατοπέδι τσιμουδιά. Για τον Παυλίδη λέξη.

Ο λαός που θα κληθεί στις κάλπες αναγνωρίζει τα σοβαρότατα προβλήματα της οικονομίας και θα καταδικάσει τη μέχρι σήμερα πολιτεία της ΝΔ. Η άτολμη, άνευρη και ανεύθυνη κυβερνητική πολιτική της ΝΔ πρέπει να ενταφιαστεί μια και καλή στις 4 Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

''Επειδή ο δημοσιογράφος τακτικά αφήνει σχόλια στο μπλοκ..'' Σχόλιο 10.55
>> Ο κ Π.Π μόνο σχόλια δεν κάνει πλέον εδώ.
Μερικές λέξεις για ενα θέμα και αυτό νομίζει ο ίδιος οτι είναι...σχόλιο-άποψη(του)!!!
Βαριέται πλέον ο κ Π.Π να σχολιάζει εκτενώς εδώ τα ανηρτημένα θέματα και περιορίζεται σε ενα συντομικό σχόλιο μερικών λέξεων και μετά περιμένει να συνεχισθεί ο διαλογος απο άλλους...
--- Με αυτό αποδεικνύει οτι σαν δημοσιογράφος, δεν εχει την ικανοτητα της αρθρογραφικής ανάλυσης των γεγονότων και δεν εχει εκτενή αποψη επ' αυτών. Παράδειγμα, προκηρύχθηκαν οι εκλογές και σαν...δημοσιογράφος ο κ Π.Π δεν εχει...άποψη, δεν είπε ακόμη τίποτε!!!!
Δεν εχει διάθεση να εκφράσει άποψη και αυτό αναδεικνύει την τεμπελίστικη νοοτροπία που διαμόρφωσε για τον εαυτό του, να μην είναι σε θέση να σχολιάσει ποικιλοτρόπως τις πολιτικές εξελίξεις...μέσα απο το χώρο αυτό, στον οποίο, οπως υπαινίσσεται ο ίδιος, συμμετέχει...σχολιάζοντας (!)(!)(!)
>> Η διαπίστωση αυτή, οτι βαριέται να σχολιάζει εκτενώς τα γεγονότα, επιβεβαιώνει τις κατά καιρούς εδω ειρωνικές παρατηρήσεις ανωνύμων σχολιαστών για τον κ Π.Π >> Σιγά τον δημοσιογράφο!!!!!

Delino είπε...

Όταν ένας δημοσιογράφος όπως ο Π.Π. σχολειάζει, έχτω και κάποιες φορές, στο blog, είναι τιμή και για το blog και για τον δημοσιογράφο. Η οξυδέρκειά του, η εμπειρία του και η γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας δεν μπορεί να αμφισβητείται επειδή δεν συμφωνούμε με τα λεγόμενά του. Η αντικειμενικότητά του ακόμα και για αντιπάλους του κομματικά δεν πρέπει να θεωρείται αδυναμία. Αυτά είναι προτερήματα.
Αν αληθεύει η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, πιστεύω ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα από τους περισσότερους που μέχρι τώρα συμμετείχαν.
Δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ και δεν θα τον ψηφίσω, αλλά αντικειμενικά είναι ικανός και κατάλληλος για υποψήφιος.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο blogger Delino, εχει την εντύπωση, οτι ο κ Π.Π είναιο Μέγας δημοσιογράφος των σχολίων...μερικών λέξεων, μπορεί να τον υποδεχθεί στο ιστολόγιο του! Θα είναι μεγάλη τιμή και για τον Delino, να εχει εναν επώνυμο δημοσιογράφο της Επαρχίας στα σχόλια των ανηρτημένων θεμάτων του!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Το σινάφι των δημοσιογράφων τελικά είναι περίεργο. Τουλάχιστον ο Π.Π ( Παναγιώτης Πλιάτσιος) γράφει επώνυμα. Κάντε το και οι υπόλοιποι Κε (12:23). Τον Κο Πλιάτσιο - δεν τον γνωρίζω προσωπικά - αλλά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ νομίζω θα προσέδιδε ανανέωση και δυναμική.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον τελευταίο φίλο όμως θα επεκτείνω λίγο περισότερο τη σκέψη του λέγοντας ότι και το συνάφι των αιρετών είναι περίεργο. Είναι ικανοί να φτιάξουν blog δήθεν ενημερωτικού χαρακτήρα για να προωθήσουν την δική τους εικόνα.

Δημοσιογραφοί και αιρετοί λοιπόν είστε μια απο τα ίδια.Ποια ίδια; Απο αυτό που αρέσουν στις μύγες.


Ο ΜΑΚΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα ειρωνικά σχόλια του 11.40 για τον κ. Πλιάτσο δε νομίζω ότι χρήζουν βαρύτητας. Προφανώς δεν έχει παρακολουθήσει την πορεία του δημοσιογράφου.
Από εκεί και πέρα μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα δημιουργούσε αρκετά προβλήματα σε άλλους και θα έμοιαζε να είναι δάκτυλος κάποιου από Πτολεμαίδα μεριά.
Τώρα ας μη ξεχνάμε ότι ήταν πολύ στενός συνεργάτης του Γ. Παπακωνσταντίνου για πολλά χρόνια και χρόνια που τον Γιώργο δε τον γνώριζε κανείς εδώ.
Αν λοιπόν ο Γιώργος αποφάσισε να του ανταποδώσει την συνεργασία μην εκλπαγούμε για ότι δούμε...
Καλή επιτυχία πάντως και ειδικά στους νεότερους...

Ανώνυμος είπε...

Να θυμήσω ότι ο κ. Πλιάτσος΄ήταν πολυ στενός συνεργάτης του Γ. Παπακωνσταντίνου, σε εποχές μάλιστα που τον Γιώργο δεν το γνώριζε κανείς εδώ στο νομό. Αν λοιπόν ο Γιώργος αποφάσισε να τον προωθήσει θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις στις 4/10.
Εκτός και είναι δάκτυλος από Πτολεμαίδα μεριά για να κόψει σταυρούς στου ¨Κοζανίτες¨υποψηφίους.

Mikas είπε...

Λέτε να την πατήσει ο Πάρης όπως ο Μητλιάγκας πριν μερικά χρόνια?

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον οι blogger δίνουν βήμα και σε ΜΑΚΑΚΕΣ να εκφράζονται…
Κάτι είναι κι’ αυτό…

Ανώνυμος είπε...

Για τα όσα ακούγονται και λέγονται, μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέσει σχετική αίτηση υποψηφιότητας. Μέχρι και σήμερα, στις 3.30 το απόγευμα, αίτηση είχε καταθέσει μόνο κάποιος κύριος από...Αθήνα,με σημαντικό βιογραφικό και καταγωγή, λένε, από Κοζάνη. το όνομα του οποίου δεν μου μετέφεραν.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί τέτοια αναστάτωση με το ενδεχόμενο ο κ. Πλιάτσος να είναι υποψήφιος βουλευτής. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις: Νέο πρόσωπο(ηλικιακά), με ενεργή συμμετοχή στο τοπική αυτοδιοίκηση (νομίζω είχε εκλεγεί σύμβουλος στο δήμο Ελίμειας), με άποψη και θέση, καλό λόγο, πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώστης των τοπικών προβλημάτων ίσως και με το παραπάνω λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Τι παραπάνω έχουν οι άλλοι υποψήφιοι και είστε κάποιοι τόσο επικριτικοί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είναι δυνατόν το όνομα του Λωτίδη να μπαίνει σε συζήτηση για το αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο και μάλιστα μαζί με τα ονόματα των Παπαϊορδανίδη,Ανδρεάδη, Κοκελίδη και Ρούση; Θεωρούν κάποιοι ότι ο Λωτίδης είναι τελειωμένος για τον νομό; Γιατί; Προσβάλει κανέναν η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του νομού μας; Ήταν από αυτούς που με τη συμμετοχή του στην πολιτική πλούτισε; Και μην ξεχνάτε ότι ήταν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αν ήταν λαδιάρης λαμόγιο και μιζαδόρος θα είχε κάνει την καλή του. Όσο για το έργο του όποιος θέλει περισσότερα στοιχεία μπορώ να του απαντήσω αναλυτικά.Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ συγκεντρωθείτε!

Ανώνυμος είπε...

Απ΄εδώ τόχετε απ΄εκεί τόχετε θα ρίξετε τη μπιχτή σας για τον Παπακωνσταντίνου. Να τον φάτε δε θα χορτάσετε. Τι να κάνουμε βρε παιδιά είτε σας αρέσει είτε όχι κάποιοι έχουν προσόντα και"άστρο". Αν εσείς δεν έχετε τίποτε απ΄τα δύο βάλτετα με τα γονίδιά σας και τον Παντοδύναμο. Σας λυπάμαι. Θα προσευχηθώ για σας.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο το βράδυ τελειώνει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.
Αρκετοί είναι αυτοί που θα καταθέσουν.
Έχει κλειδώσει οριστικά η επιλογή των δύο εν ενεργεία βουλευτών, του Πάρι και της Αναστασίας Μπούρτζου.΄
Σπόντη αν ισχύει η ποσόστοση και,
Λωτίδης ή Ανδρεάδης
Κωνσταντόπουλος ή Μίχος
Και ως αουτσάιντερ Γνστός Κοζανίτης εξ Αθηνών, Παπαιορδανίδης,Πλιάτσος με τον τελευταίο να ακούγεται πολύ έντονα αλλά να έχει δημιουργήσει και πολλές ανησυχίες στους ¨παλιούς¨. Σχόλια ακούγονται για το αν τελικά είναι από πίσω του ο Παπακωνσταντίνου.
Ελπίζουμε όχι...
Σε λίγο αναλυτική πληροφόρηση και για τη Ν.Δ.
Περιμένουμε από κύκλους του κ. Σόκουτη να επιβεβαιώσουν την είδηση όπου πιθανόν θα αλλάξει και τα έως τώρα δεδομένα. Ενώ μαίνεται ο πόλεμος Βρυζίδου- Φωτιάδου...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Παπακωνσταντίνου είναι καλός αλλά είχε χάλια συνεργατες στην Κοζάνη. Βλ. Λαναρά, Πλιάτσιος, κτλ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 7:56, δεν κατάλαβα τι έχεις με Παναγιώτη και Φιλιώ. Σου κάνανε τίποτε; Ή δεν είναι καλά παιδιά.... Αν έχεις κάτι εναντίον τους πες το! Μην τους απαξιώνεις χωρίς τεκμηρίωση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπακωνσταντίνου την Κοζάνη την ΞΕΧΑΣΕ!!Σιγα μην κάθεται να σιγοντάρει τον Πλιάτσιο. Τι να κάνει ρε παιδιά σε 20 μέρες;;;; Άσε που ήδη οι δύο Βουλευτές και ο Πάρης έχουν καπαρώσει τις τρεις θέσεις και αν πάει να βγει θα τον φάνε.

Ανώνυμος είπε...

O panagiotis einai kalo paidi alla i eikona tou na xtipietai me opado tou pasok sto sinedriako kata tis esokommatikes ekloges nomizo oti tha dixaze to komma

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:48, δεν είναι επι προσωπικού αλλά οι συγκεκριμένοι ζημιά εκαναν στον Γιώργο. Όταν ο Πλιάτσος έβγαινε καθαρα υπέρ Βενιζέλου και η Λαναρά τον σιγοντάριζε με τον τρόπο της, εγω δεν μπορω να πω ότι είναι καλοί συνεργάτες. Δεν έχω δίκαιο;

Ανώνυμος είπε...

nai s' tuto exei dikaio o 934 giati den itan kali i eikona tou pliatsiou na erxetai sta xeria me enan anthropo pou etrexe gia xronia gia to PASOK. Episis ekane propaganda iper benizelou kai eixe taxthei ksekathara iper, pio poli kai apo ton koukoulopoulo.. A kai kati allo, an thelei na bgei prepei na kopsi sxeseis me pollous tis ND opos Brizidou, Fotiadou ktl ktl

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση που σας έκαναν κ. Πλιάτσιο είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. Κάνατε αίτηση ή δεν κάνατε; Θα είστε υποψήφιος; Περιμένουμε όλοι την καθαρή απάντηση σας και μην λέτε αλλά λόγια για Dead line κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον...δεν ηθελα να πω κατι...αλλα οταν γινεται παρεξηγηση το οφειλω. Το 2007 εγινε εκεινο το επεισόδιο επειδη ο εν λογω φιλος του ΠΑΣΟΚ πήγε με ασχημο τροπο να κατεβάσει την καμερα μας, την ωρα των λεκτικων επεισοδίων! Τραβούσε ο συναδελφος Σπύρος Κουταβας και εγω πολυ απλα πηγα να τον προστατευσω!Καμια σκηνη αναμεσα σε οπαδους του ΠΑΣΟΚ , οπως το επαιξαν μετα ολα σχεδον τα ΜΜΕ! Εσείς στη θέση ενος δημοσιογραφου, γιατι με την ιδιότητα εκεινη ημουν εκει, τι θα κανατε; Θα αφηνατε τον εν λόγω κυριο (ο οποίος, ενταξει, ενηργησε εν θερμω και, οντως, εχει προσφερει στο ΠΑΣΟΚ) να συνεχίσει κατεβάζοντας την καμερα;;;

Π.Π.

Υ.Γ. Ευχαριστω για τα θετικα σχολια. Και τα υπολοιπα, αρνητικα, τα πιο πολλά ειναι σοβαρα και ειναι σεβαστα. Και καλοπροαίρετα.Όχι όπως σε άλλα Blogs...

Ανώνυμος είπε...

Κ. Πλιάτσιο, και πάλι δεν απαντάτε. Κάνατε αίτηση; Ναι ή όχι; θα είστε υποψήφιος; Απλά πράγματα ρωτάω!

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το ερώτημα σας...Θα είμαι σε θέση να σας απαντησω αυριο η αργά το βράδυ.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ela re P.P. tora ti les? Afou fainotan oti eixes stixxomithia me ton antropo. An prostateues tin kamera den tha ormouses kai su!

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν παρών στη σκηνή που εκτυλίχθηκε στο Εκθεσιακό και πραγματικά όλα έγιναν όπως τα περιγράφει ο κ. Πλιάτσος. Όσο για την Φιλιώ και εικόναμάλλον έχετε λανθασμένη πληροφόρηση και εικόνα, εκτός κι αν μιλάτε για άλλο πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Επιμενετε...δεν εχω κανει αιτηση ακομα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΝΟ!!
ΠΑΝΟ ΑΠ΄ ΟΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ!!
ΠΑΝΟ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΧΩΡΑ!!
ΠΑΝΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ
Η ΤΟΡ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού κάνατε κ. Πλιάτσιο, το γράψατε στο facebook

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, η υποψηφιότης Πλιάτσου απασχολεί εντόνως την κοινωνία και λόγω της...περιρρέουσας ατμόσφαιρας, η καλύτερη και ποιο μοντέρνα ιδέα, είναι να χρήσουμε τον Π.Π υποψήφιο...Πρωθυπουργό!!!!
Είναι η καλύτερη επιλογή για την Πρωθυπουργία και μαλιστα θα επιλύσει ολα τα προβλήματα της χώρας...

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Δε μπορεί να σου απαντήσει 954 διότι μέχρι αυριο πολλά αλλάζουν
Πάντως παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του ζήτησε να είναι υποψήφιος αφού τον διαβεβαίωσε ότι είναι γραμμή από Αθήνα για μια υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο που θα προκαλέσει αίσθηση δείχνοντας μάλιστα την πρόθεση του Γιώργου για αλλαγή και νέα πορεία.
Δεδομένου τη συνεργασία του με Παπακωνσταντίνου που όσοι γνωρίζουν τον Πλιάτσο τον εκτιμά απεριόριστα το συμπέρασμα είναι απλό.
Το θέμα είναι αυτή η αίτηση που υπάρχει γιατί όπου καπνός και φωτιά που είναι και ποιος την έχει στα χέρια του.

Ανώνυμος είπε...

Κ Πλιάτσο! Να είστε υποψήφιος και να είστε σίγουρος ότι πολλοί θα σας ακολουθήσουν.
Επιτέλους ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

10:42 μην ειρωνέυεστε. Κάθε νέο θα πρέπει να μας απασχολεί.
Δηλαδή πρέπει να πάμε στις εκλογές με τους ¨κλασσικούς¨ υποψήφιους.
Μόνο ο Κουλούρης θα λείπει.
Έλεος δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟΝ Π.Π. ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΒΛΑΤΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΕΒΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίχος θα είναι η έκπληξη στο ψηφοδέλτιο.

Εκτός ο Κωνσταντόπουλος.

Ήδη συσκέψεις επί συσκέψεων στα γνωστά στέκια.

Ο κουκουλόπουλος οργανώνει το εκλογικό του κέντρο το οποίο θα βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης. Ο χώρος ενοικιάστηκε σήμερα το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ : ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΒΛΑΤΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΟΝΤΗ, ΜΠΟΥΡΤΖΙΟΥ, ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ότι γράφετε εδώ δε σημαίνει ότι ισχύει.

Προσωπικά έχω μάθει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.

Μάλιστα πολύ στενός του συνεργάτης μου μετέφερε ότι δε θα εμπλακεί σε καμία περίπτωση με κανέναν υποψήφιο δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον χρειαστεί στο ψηφοδέλτιο αν δεν πάρει το ΠΑΣΟΚ την αυτοδυναμία.

Αυτό ας το καταλάβουν μερικοί.

Το όνομα του Πλιάτσου παίζει σε περίπτωση μόνο για να δώσει τόνο αλλαγής στη φιλοσοφία και να πλαισιώσουν τους παλαιότερους νέοι άνθρωποι.

Ο κ. Πλιάτσος θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος τουλάχιστον στο αν υπάρχει κάπιος από πίσω του.

Αυτό το ακόμα λίγο πιο πάνω για αν κατέθεσε αίτηση λέει πάντως πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος περνάει στον μαλούτα.

Ο πάρης έδωσε το χρήσμα με την προυπόθεση ότι αν δεν εκλεγεί ο Βλατής θα ειγηθεί εκείνος το ψηφοδέλτιο

Ανώνυμος είπε...

11 : 00
Λωτίδης ή Ανδρεάδης.

Ειδικά αν δεν είναι υποψήφιος ο Κωνσταντόπουλος Ανδρεάδης και ο άλλος θα ειγηθεί στο νομαρχιακό.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Πλιάτσιος θα καταθέσει την αίτησή του το πρωί.
Είναι οριστικό.
Μόλις μίλησα μαζί του και το επιβεβαίωσε.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή του επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΒΛΑΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ, ΣΠΟΝΔΗ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΥΛΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε 11:22 αυτό είναι το λογικό. Που είναι οι αλλαγές που θα φέρει ο Γιώργος με αυτό το ψηφοδέλτιο.
Βάλε και Ντέμη, Νταλάρα, Γαβρά...

Αστα να πάνε δηλαδή. Με την παλιά φρουρά θα παίξουμε μπάλα πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Θα το κάνει το παιχνίδι ο Παπανδρέου τελικά. Στην Αχαία κατεβαίνει υποψήφιος ο πιο γνωστός δημοσιογράφος της Πάτρας.
Λες εδώ να κατεβάσει όντως τον Πλιάτσιο;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν 25 ή 30, αν με πληροφόρησαν σωστά επαγγελματίες δημοσιογράφοιστην περιοχή που είναι κανονικά ασφαλισμένοι και πράτουν τα δημοσιογραφικώς αυτονόητα. Οι κ. Πλιάτσιος και Αγραφιώτης εκτός απο τις θέσεις που έλαβαν γλύφοντας απο το πρωί μέχρι το βράδυ ποιοί είναιτέλος πάντων ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΟΝ 1224 ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΒLOG KAI ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ.

1ΟΝ! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ

2ΟΝ! Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ KAI ΣΤΟ WEST

3ΟΝ! ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΛΑ ΖΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Χριστέ μου ...
τι χρήστες...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΑΙ-VRES ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΘΗΚΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΔΩ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Με την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητος του Π.Π, επιλύεται ενα μεγάλο πρόβλημα της κοινής γνώμης, η οποία αγωνιούσε και ευρίσκετο εις αγχώδην κατάστασιν. Με την επιβεβαίωσιν της υποψηφιότητος του Π.Π επανέρχεται η ηρεμία και η γαλήνη στο κοινωνικό σύνολο, το οποίο ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Προσδοκά στις ικανότητες του υποψηφίου Π.Π, για τον οποίο πιστεύει οτι θα εκλεγεί...και θα αναδείξει τα προβλήματα του Νομού...

Ανώνυμος είπε...

Επείδη δεν είμαστε χρυσοψαρα σε αυτόν τον νομο.
Αν στα μέσα της δεκαετίας του 90's δεν είχε διαγράψει ο Έβερτ τον θείο Μιχάλη, σήμερα ο ανηψιός Γίωργος θα ήταν βουλευτής της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Πώς?

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συνάδελφο Πλιάτσιο.
Ελπίζουμε να υπάρχει το όνομά του ανάμεσα σε αυτά που θα στείλει η νομαρχιακή στην Αθήνα.

Προσδοκούμε να υπάρξουν καιάλλες τέτοιες υποψηφιότητες που σημαίνουν ότιτο ΠΑΣΟΚ βαδίζει σωστά.
Ας πράξουν ανάλογα τώρα όλοι και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ΄για το τι ψηφοδέλτιο θα καταρτίσουν.

Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Ως 11:20
΄και αφού είχα τηλεφωνήσει χθες στον κ.Πλιάτσιο όπου μου επιβεβαίωσε τηνκατάθεση της αίτησής του έχω να προσθέσω τα παρακάτω:
1. Κατατέθηκε ήδη μια υποψηφιότητα έκπληξη (πέραν του δημοσιογράφου) η οποία συζητείται από το πρωί στην Κοζάνη και έχει προκαλεσει και αυτή αντιδράσεις.
2. Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να εκδηλώσουν τοενδιαφέρον τους όλοι οι υποψηφιοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιτροπή δε μπορεί να προτείνει και κάποιον που δεν κατέθεσε αίτηση.
3. Έντονες συζητήσεις και προβληματισμό έφερε σε τοπικά παλαιοκομματικά στελέχοι οι δύο υποψηφιότητες. από το πρωί πήραν φωτιά τα τηλέφωνα. κάποιοι τους φοβούνται πολύ.
4. Θετική η αντίδραση από την Αθήνα για τους 2 νέους.
5. Δεν ισχύει η ποσόστοση στο ψηφοδέλτιο. Άρα πιθανότατα θα είναι μία μόνο γυναίκα
6. Υποψήφιος της περιοχής τρέχει και δε φτάνει από το πρωί. τον έχειφάει η ανησυχία και για πιθανό άλλο συνυποψήφιο από την περιοχή μας.

Μέχρι το βράδυ υπομονή. Θα έχουμε πολλά νέα

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε πια την λάσπη για το πρόσωπο του Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου για όσους δεν το γνωρίζουν από μαθητής, τέλη δηλ. της δεκαετίας του΄70 ήταν στο χώρο του Ρήγα Φεραίου (νεολαία της ανανεωτικής αριστεράς). Η μητέρα του είχε αντιδικτατορική δράση την περίοδο της επταετίας και για όσους δεν το γνωρίζουν από το σπίτι τους φυγαδεύτηκε ο αείμνηστος Σάκης Καράγιωργας. Αν πάλι δεν γνωρίζετε ποιός ήταν ο Καράγιωργας, ανοίξτε ένα βιβλίο σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. Αριστερές οι καταβολές του Παπακωνσταντίνου και δεν νομίζω να χρειάζεται να απολογηθεί και για τον θείο του,εκτός κι αν κρίνετε ότι θα πρέπει να υπάρχει συλλογική οικογενειακή ευθύνη. Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο πείτε μας μέχρι ποιό βαθμό συγγένειας θα πρέπει να ισχύει. Και εν πάσει περιπτώσει και θείος του Μιχάλης δεν νομίζω ότι ήταν ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν τίμησε με την παρουσία του το νομό Κοζάνης. Στα τόσα χρόνια της πολιτικής του καριέρας δεν ακούστηκε τίποτα το μεμτό για το πρόσωπό του. Το ότι ανήκε στο χώρο της κεντροδεξιάς δε νομίζω ότι αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη καλή επιτύχια! Θέλω να πιστεύω ότι στην Ιπποκράτους θα γίνει αξιοκρατική επιλογή των υποψηφίων. Έχεις την υποστήριξη μας από την Εορδαία.

Ανώνυμος είπε...

Από που και ως που ο υποψήφιος για να μπει στη λίστα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης κάνει ρεπορτάζ Καραμανλή σήμερα για το TOP.
Ποιο είναι το μέτρο της αντικειμενικότητας και του δημοσιογραφικού ήθους;
Εκτός και αν είναι της λογικής μάθε τέχνη....

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δε βγήκαν επίσημα τα ονόματα. Τι να κάνει δηλαδή; Να πει στον εργοδότη του ότι δε δουλεύει;

Ανώνυμος είπε...

12 λέει υποψηφιότητες κατατέθηκαν για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Ας μας ενημερώσει κάποιος για τη Ν.Δ. και τα υπόλοιπα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Κασαπίδης, Παπδόπουλος,Τσιαρτσώνης, Νανοπούλου, Φωτιάδου, Κεχαγιάς, Σόκουτης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσος πανικός με τα ονόματα; Όποιος και να είναι ας θέσει σε διάλογο τα προβλήματα του τόπου μας με λύσεις...

Ανώνυμος είπε...

Στην Ιπποκράτους η διαδικασία πολύ αυστηρή. Αυτοπροτάσεις,ετεροπροτάσεις, βιογραφικά, αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων, πόθεν έσχες... σύγχρονα πράγματα! Όσοι δεν ακολούθησαν την διαδικασία και περιμένουν ως προσωπικότητες μεγάλου βεληνεκούς να δουν το ονοματάκι τους στο ψηφοδέλτιο την πατήσανε. Κάτι αλλάζει στο ΠΑΣΟΚ, οι έννοιες αξιολόγηση και αξιοκρατία αποκτούν περιεχόμενο και νόημα!

Ανώνυμος είπε...

"Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΛΩΤΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.

Το Προφίλ μας