Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αντικατάσταση στέγης του κλειστού γυμναστηρίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου Πτολεμαϊδας «Γεώργιος Χαλκίδης». Έτσι, ένα πρόβλημα που εκκρεμούσε από την κατασκευή ακόμα του κλειστού γυμναστηρίου βρίσκει τη λύση του. Οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης προβλέπεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες και το γυμναστήριο από την επόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί στη νεολαία της πόλης. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 110.000€. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο είχαν εκφράσει την αγωνία τους για την κατάσταση του χώρου, λόγω της ροής των ομβρίων υδάτων από την κακή κατάσταση της στέγης. Το πρόβλημα έγινε με τον καιρό πιο έντονο και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι ομάδες της πόλης που αγωνίζονται σε μεγάλες κατηγορίες και ήταν αδύνατο να συνεχίσουν να προπονούνται κάτω από αυτές τις συνθήκες, τώρα θα μπορούν να αγωνίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχόλιο ai-vreS: αλλού αντικαθιστούν στέγες κι αλλού...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τρομάξατε βρε παιδιά. Νόμισα ότι θα ξαναλλάξει η στέγη στο δικό μας γυμναστήριο.

Ανώνυμος είπε...

Φήμες αναφέρουν ότι θα το ξαναγκρεμίσουν γιατί δεν είχαν προβλέψει να μετατρέπεται το παρκέ σε παγοδρόμιο για καλιτεχνικό πατινάζ.Για αυτό το έργο καθυστερεί 2Ο χρόνια αν θυμάμαι καλά....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Κι εδω μιλάει ο Χ.Ε.Τι μας νοιάζει εμας βρε για την Πτολεμαϊδα.

Ανώνυμος είπε...

Σερβιώτης:
«Όταν ξεκίνησε το κλειστό ήμουν στη τρίτη δημοτικού και τώρα είμαι ένας πτυχιούχος των τετρακοσίων ευρώ.»

Συνομήλικος Βελβεντινός:
«Εγώ γεννήθηκα την ημέρα των εγκαινίων του κλειστού και τώρα που ξεκινά το κολυμβητήριο είμαι ένας πτυχιούχος άνεργος. Καλά που πουλάνε τα ροδάκινα και βγάζω από εκεί.»

Ανώνυμος είπε...

Συμπερασμα μη σπουδάζετε γιατι η ανεργος θα ειστε η θα ψωμοζειτε. δουλεψτε στα εργα που εξαγγελονται για να εχετε μεροκαματα.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω εάν το έχετε πάρει είδηση αλλά ξήλωσαν πάλι όλο το πάτωμα του κλειστού γιατί ήταν στραβό κατά 30 εκατοστά και αν έριχναν από πάνω καινούργιο τσιμέντο θα έχανε το απαραίτητο ύψος που χρειάζεται για να πληρεί της ολυμπιακές διαστάσεις

40.000€ περίπου το κόστος για το νέο πάτωμα...

και το γεφύρι της Αρτας συνεχίζεται....

Ανώνυμος είπε...

Οτι χειρότερο για ένα λαό είναι να έχει απογοητευμένη τη νέα γενιά του.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ρεεεεεεεεεεεε....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

άρα το κλιστο θα ειναι ετιμο του αγ. πουτ... ανιμερα

Το Προφίλ μας