Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Νέες παραιτήσεις από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Αναρωτιόμασταν χθες γιατί ανακοινώθηκαν επιπλέον ονόματα σε ορισμένους νομούς μαζί σ' αυτούς και στη Φλώρινα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Το δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ εξηγεί:
Αλλες δύο αποχωρήσεις υποψηφίων ταράζουν τα νερά στη ΝΔ . Αποσύρθηκε στη Βοιωτία, η Σοφία Πατσαντάρα – Μπουφούνου, και στη Φλώρινα η Αναστασία Παυλίδου. Λόγους προσωπικούς επικαλείται στην επιστολή της προς τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη, η Σοφία Πατσαντάρα Μπουφούνου. Υπενθυμίζεται ότι στη Βοιωτία πολιτεύεται και ο Ε. Μπασιάκος, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Βατοπαιδίου.
Στη Φλώρινα η Αναστασία Παυλίδου με ανακοίνωση της τονίζει ότι αποχωρεί και ότι θα "μιλήσει μετά τις εκλογές". Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Παυλίδου είναι ενοχλημένη από την κίνηση του τ. βουλευτή της ΝΔ Ευσ. Κωνσταντινίδη να ανοίξει το εκλογικό του κέντρο στο Αμύνταιο, που είναι και η δικιά της εκλογική βάση. Χθες είχε αποχωρήσει ο Κ. Ζαγναφέρης από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη, δαμαρτυρόμενος για την παρουσία του πρώην υπουργού Αλ. Κοντού στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ποια πόρτα δεν έμεινε τίποτα....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

mpes-vges kai mhn koitakseis piso....

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρουμε τι λέμε, ο Ζαγναφέρης έβαλε 5 φορές και δεν βγήκε. Αυτό τον έκανε να αποσυρθεί. Είδε ότι τα κουκιά είναι λίγα, δεν βγαίνουν και άρα την έκανε... Η Παυλίδου στη Φλώρινα είδε κάτι όμοιο και έπαψε να τρέχει. Μου θυμίζουν λίγο Άκη Τσοχατζόπουλο και Κουλούρη...!!!!! Βλέπεις ο λαός θυμάται!!! Δυστυχώς για τους λαϊκιστές και τους ανευθυνολόγους αλλά θυμάται! Θυμάται τους γάμους στη Γαλλία (με τα εκατ. euro) αλλά και τα 3,2 δις του χρηματιστηρίου! Φτάνει πια

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τα μπερδεύεις τα πράγματα φίλε 12.26.Δεν ειναι το ίδιο να σε κόβουν με το να τα παρατάς ενώ έχεις ήδη επιλεγεί.Υστερα κανείς υποψήφιος δεν είναι χαμένος είτε βγει είτε όχι.Για αυτό και βλέπεις αρκετούς μόνιμα χαμένους...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ. ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΌΝΟ. ΑΙΝΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.

Το Προφίλ μας