Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πολιτική συνάντηση Β. Κωνσταντόπουλου στα Σέρβια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/9/2009

Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνάντηση με πολίτες του δήμου Σερβίων πραγματοποίησε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το Ν. Κοζάνης Βασίλης Κωνσταντόπουλος, συζητώντας μαζί τους για το παρόν και το μέλλον του τόπου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε πως η έλλειψη έργων υποδομής, οι κακοί οδικοί άξονες που συνδέουν την περιοχή με άλλους δήμους και το αστικό κέντρο, την Κοζάνη, καθώς και η έλλειψη σύγχρονων σχολικών υποδομών είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους διαρκώς η περιοχή βρίσκεται σε μια διαρκώς φθίνουσα πορεία. Οι νέοι μετακινούνται στα μεγάλα αστικά κέντρα για ένα καλύτερο αύριο με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή να μαραζώνει.
Παρ’ όλα αυτά υπάρχει τρόπος να αναπτυχθεί η ομορφότερη περιοχή του Νομού Κοζάνης. Με την δημιουργία νέων υποδομών και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, συνδυάζοντας τον ορεινό όγκο με τις λίμνες Πολυφύτου, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα δοθεί μια νέα ανάπτυξη όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για όλο το νομό.
Το όραμα του κ. Κωνσταντόπουλου είναι να κατασκευαστεί οδικός άξονας που θα ξεκινά από τη Βεργίνα, θα διέρχεται νότια των λιμνών από τους δήμους Βελβεντού, Σερβίων και Καμβουνίων και θα καταλήγει στο Νομό Γρεβενών. Με τον δρόμο αυτό θα συνδέονται τα αρχαία μνημεία της Βεργίνας με την Αιανή, με ενδιάμεσο σταθμό τις ομορφιές του Βελβεντού, τα κάστρα Σερβίων και το χωριό της Νεραΐδας. Επίσης με τον δρόμο αυτό θα μπορεί κανείς να επισκεφθεί τις μονές Παναγίας Ζιδανίου και Άγιου Νικάνορα της Ζάβορδας και της Ελάτης αλλα και να δει από κοντά τον γεώτοπο «Μπουχάρια – Νοχτάρια» του δήμου Καμβουνίων. Τέλος, με την τουριστική αξιοποίηση των δύο λιμνών (Πολυφύτου, Ιλαρίωνα) σε συνδυασμό με τις δύο λίμνες της Ημαθίας ολόκληρη η περιοχή μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή και το νομό.
Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος επισήμανε πως πεποίθηση του είναι ότι αυτό το όραμα δεν μοιάζει με ουτοπία και μπορεί να πραγματοποιηθεί προς όφελος όλων των πολιτών του νομού και κυρίως των νέων ανθρώπων που αγωνιούν για το αύριο.

Σχόλιο ai-vreS: ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Β. Κωνσταντόπουλο και σε όλους τους υποψηφίους. Να δηλώσουμε εδώ, με την ευκαιρία, ότι δημοσιεύουμε, χωρίς διάκριση, τα δελτία τύπου των υποψηφίων που μας αποστέλλονται.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς το παιδί. Επιτέλους μας έκανε την τιμή...

¨Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε πως η έλλειψη έργων υποδομής, οι κακοί οδικοί άξονες που συνδέουν την περιοχή με άλλους δήμους και το αστικό κέντρο, την Κοζάνη, καθώς και η έλλειψη σύγχρονων σχολικών υποδομών ¨...
Δεν κατεβαίνει για Δήμαρχος; Πιο πιθανό είναι να τα διεδικήσει όλα αυτά.

¨Υπάρχει τρόπος να αναπτυχθεί η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ περιοχή του Νομού Κοζάνης¨...
Πλάκα μας κανει; Αυτός δεν είναι που θέλει τα ορυχεία στην περιοχή μας. Γιατί θέλει να την καταστρέψει την ομορφιά. Ή αυτά είναι εκτός του δικτύου ομορφιάς.

¨Το όραμα είναι να κατασκευαστεί οδικός άξονας¨...
Ας τελειώσουμε πρώτα τους δρόμους προς Κοζάνη και Λάρισα και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα. (Δε σε είδαμε να ιδρώνεις λιγάκι για αυτά). Εκτός αν είναι στο πρόγραμμα του 2024 (κάπου εκεί κάνουν να ολοκληρωθούν τετοιες προτάσεις, 15 χρόνια ζητάμε καλό οδικό δίκτυο που να συνδέει τα Σέρβια με την Κοζάνη.

¨Θα ξεκινά από τη Βεργίνα, θα διέρχεται νότια των λιμνών από τους δήμους Βελβεντού, Σερβίων και Καμβουνίων και θα καταλήγει στο Νομό Γρεβενών¨...
Καλά πρέπει να έπεσε τρελή μελέτη επί χάρτου. Τέτοιο σχεδιασμό δε τον κάνεις έτσι απλά. Θέλεις κάποιους μήνες μη πω και χρόνια.

Βρε δεν αφήνετε τα οράματα λέω εγώ και μας στην ησυχία μας. Μια χαρά ΄μας είχατε ξεχάσει μέχρι σήμερα. Τι σας φταίξαμε...

Ανώνυμος είπε...

Απορώ, ποιά είναι τα κριτήρια επιλογής του συγκεκριμένου ανθρώπου???

ΔΕΝ καταλαβαίνει το ΠΑΣΟΚ ότι με τέτοιους στο ψηφοδέλτιο του δεν μας πείθει ότι ΑΛΛΑΞΕ???

Ανώνυμος είπε...

Εμένα το όραμά μου είναι να απαλλαγούμε από ανθρώπους που ταλαιπωρούν την πολιτική, τα κόμματα και τον τόπο!!!

Ανώνυμος είπε...

Πού το βρήκε το όραμα αυτός ο άνθρωπος! Υπήρξε Απών από όλους τους αγώνες στην περιοχή. Ακόμα κι όταν ολόκληρο το χωριό του, το Τριγωνικό, διαδήλωνε κατά του ορυχείου λιγνίτη στην περιοχή, αυτός με δυο τρεις άλλους νεοδημοκράτες υποστήριξε την Εταιρεία. Απορώ, ελικρινά,πώς είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ που μιλάει για πράσινη ανάπτυξη να συμπεριλαμβάνει τέτοια μυαλά στο συνδυασμό του. Λυπάμαι, μόνο, τίποτε άλλο...

Ανώνυμος είπε...

O καθένας μπορεί να έχει τις διαφορές του με τον Βασίλη.Αυτός είναι όμως ο μοναδικός ουσιαστικά υποψήφιος από την περιοχή μας.Αν δεν ψηφιστεί ο τόπος θα χάσει. Αν η περιοχή μας αυτοδιασπαστεί τόσο το χειρότερο για μας.Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να είμαστε "γελάδα" που να μας αρμέγουν όλοι και στο τέλος να μας ξεχνάνε όλοι.Το παιχνίδι το έχουμε ξαναδεί πολλές δεκαετίες τώρα.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αν κριτήριο για την ψήφο μας είναι η εντοπιότητα τότε συμφωνώ.
Αλλά μπορεί αυτή να είναι το κριτήριο ή η δράση και η συμπεριφορά του κάθε υποψήφιου;

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από όλα είναι η εντοπιότητα.Γιατί ο καθένας πρώτα νοιάζεται για τον τόπο του και μετά για τα υπόλοιπα.Η δράση ή συμπεριφορά μπορεί να διορθωθεί πάντα προς το καλύτερο.Τελικά όταν θα βρίζω αύριο- μεθαύριο θέλω να βρίζω κάποιον που να τον γνωρίζω και να με γνωρίζει και όχι κάποιον που ήρθε είδε και απήλθε ...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ο Βλατής απο που είναι; Ή ο Βασίλης δεν μένει στην Κοζάνη; Το σταυρό λοιπόν όχι με τερτίπια που βολεύουν, αλλά με κριτήρια. Θέλουμε ήθος, όραμα, συνέπεια και ικανότητες. Όποιον κρίνουμε οτι τα έχει, τον σταυρώνουμε.... Και μην ξεχνάμε, με τους δύο σταυρούς εκλέγονται με μεγαλύτερη ασφάλεια οι καλύτεροι. Άρα σταυρό σε δύο!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλατής κατάγεται από το Βελβεντό. Και δεν νομίζω να τα πάει άσχημα εκεί.Πάνω από 80% τον ψήφων του ΠΑΣΟΚ πήρε και θα πάρει πάλι εκεί ο Βλατής. Μακάρι και σε μας ένας τοπικός υποψήφιος να μπορούσε να πάρει αντίστοιχο ποσοστό.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι λάθος να ψηφισουμε με μοναδικό κριτήριο την εντοπιότητα και μάλιστα όταν ο υποψήφιος ΑΛΛΟΥ κοιτάει και για ΑΛΛΑ συμφέροντα νοιάζεται. Και για να μην μιλάω αόριστα ο Κωνσταντόπουλος υποστηρίζει τα συμφέροντα της ΛΑΡΚΟ και της ΜΕΤΕ, επιδιώκοντας να ανοίξουν τα λιγνιτωρυχεία τους στην περιοχή μας, εργάζεται δηλαδή την καταστροφή μας. Αυτό το όραμα μας επιφυλάσσει. Τα περί ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ είναι εκ του πονηρού.

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορούμε να μιλάμε για εντοπιότητα. Τι να΄την κάνω εγώ όταν ο άλλος είναι ανίκανος.
Σταυρό λοιπόν εκεί που νομίζουμε ότι έχει κάποιος πολιτική σκέψη και είναι ικανός να προσφέρει σε όλο το νομό.

Ανώνυμος είπε...

Οργισμένη αντίδραση αρκετών εδώ μέσα στο πρόσωπο του Κωνσταντόπουλου. Ίσως δίκαια ίσως άδικα.
Πάντως Βασίλη μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα γιατί αδιακαιολόγητη τόση αντίδραση δε νομίζω να είναι τυχαία.
Καλή σου επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Ε πιθανόν να έχεις δικιο και πρέπει να στηρίξουμε υποψηφίους από την περιοχή μας. Η στάση του Βασίλη έχει ενοχλήσει όμως. Ο κόσμος νιώθει ότι τους έχει γραμμένους και τους θυμάται μόνο στις εκλογές. Θα σου θυμίσω και πρόσφατο άρθρο στο blog, το Ξύπνα Βασίλη όπου κοινώς του τα χώνανε για την απραξία του. Όλοι λοιπόν του τη λέγανε αν το θυμάσαι. Ο κόσμος πια έχει γνώση, για αυτό θα πρέπει νά αλλάξει άμεσα. Τώρα θα μου πεις, τέτοια ώρα τέτοια λόγια αλλά ας προσέχαμε.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνουμε στο όραμα το όραμα για τον οδικό άξονα Βεργίνας - Γρεβενών να γίνει και μια παράκαμψη για τον Αγιο Χριστόφορο Προσηλίου, να βλέπουν οι περιηγητές και την ομορφιά της περιοχής του ορυχείου.
Αλήθεια ακόμα δεν άλλαξε άποψη για την επέκταση του ορυχείου ο Κωνσταντόπουλος; Δεν συντάσσεται με την άποψη του αρχηγού του για πράσινη ανάπτυξη;

Ανώνυμος είπε...

Δυο άρθρα γράφτηκαν στο Ai-vres το "Ξύπνα Βασίλη" και τώρα το Δελτίο τύπου του ίδιου.
Αν και το blog είναι φιλοπασοκικό δεν διάβασα ούτε ένα θετικό σχόλιο και τις δυο φορές για τον Κωνσταντόπουλο.
Αυτό σημαίνει πολλά για τον υποψήφιο Κωνσταντόπουλο.
Τώρα τι λάθη πληρώνει αυτός και εσείς ξέρετε!
Μάλλον κάηκε νωρίς η υποψηφιότητά του.

Ανώνυμος είπε...

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αφού είναι "κακός".Ναι αλλά μπορεί να δώσει και στα παιδιά μας γάλα...Μα ο γείτονας είναι "κακός" και γάλα θα αγοράζουμε από το supermarket......

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ζητήσω από τους διαχειριστές του ai-vres τις δηλώσεις πριν από μερικούς μήνες του Κωνσταντόπουλου για το θέμα του ορυχείου. Τότε που πόζαρε μαζί με τον Κοκολιό στα κανάλια στη συγκέντρωση των φορτηγατζήδων ενάντια σε όλους του συγχωριανούς του .... Και μετά μου λες Χ.Ε. ότι είναι υποψήφιος της περιοχής μας; Μήπως είναι απλά υποψήφιος της ...ΔΕΉ; Άντε να μην τρελαθούμε, είναι πολύ πρόσφατα για να τα ξεχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή έγινα "Ρουσόπουλος" του Βασίλη και δεν μου αρέσει αυτό ο καθένας έχει μυαλό και ας κρίνει με βάση τα συμφέροντα του τόπου.Οποιος πραγματικά τα εξυπηρετεί ας μας το αποδείξει και θα μας έχει όλους αρωγούς....

Χ.Ε.

Κυριάκος Τσολακίδης Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Αδικαιολόγητη νομίζω η κριτική από διάφορους στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Και ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σερβίων αλλά και ως Νομαρχιακός Σύμβουλος τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει και έχει παλέψει για πάρα πολλά προβλήματα που αφορούν την περιοχή μας.
Βασίλη σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λέτε και σε μας να τα ξέρουμε κύριε Τσολακίδη ποια προβλήματα αναδείχτηκαν χάρη στον φίλο σου; Ή τα έλεγε μ΄νο σε εσένα κι μείς δεν πήραμε χαμπάρι. Μια κατον γνωρίζεις καλά, διαδήλωνε ή όχι μαζί με τον νεοδημοκράτη Κοκολιό υπέρ της ΜΕΤΕ, την ίδια ώρα που οι συγχωρανοί του σύσσωμοι ήταν στο δρόμο. Ήσουνα κι εσύ εκέι ως δημοτικός σύμβουλος; ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ. Φτάνει πια με τους παπαγάλους των υποψηφίων!! Από εδώ είμαστε όλοι και γνωριζόμαστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι πρέπει να ασκούμε τόσο σκληρή κριτική σε έναν υποψήφιο πριν τις εκλογές.
Τα λάθη του πολλά και η απουσία του μεγάλη αλλά μια ευκαιρία ίσως πρέπει να τη δώσουμε όλοι.

Όσο για εσάς κύριε Τσολακίδη, μην ολισθαίνεται τόσο ευκολά. Τα Σέρβια περιμένουν πολλά από εσάς.
Μην αδικείται τον εαυτό σας. Γνωρίζουμε ότι υποχρέωσή σας είναι να στηρίξετε το Βασίλη αλλά με τρόπο...

Το Προφίλ μας